Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, můžete mi prosím poradit nějaké golfky, ideálně vhodné i do terénu? Mám malý kufr v autě a moc se mi tam nechce pokaždé skládat sporťák
Moc děkuji ![]()
@Vembloudik golfky do etrénu nejsou vhodný žádný, volila bych lehčí sporťák, třeba jané nomad…
@aničkakytička píše:
@Vembloudik golfky do etrénu nejsou vhodný žádný, volila bych lehčí sporťák, třeba jané nomad…
sporťak máme ( chicco trio S3 ), ale jelikož mám auto cupé, musím pokaždé odmontovat přední kolečko, abych ho tam dostala.. tak jsem si říkala, že by to chtělo spíš nějaké gofáče.. díky ![]()
@Vembloudik to je prekérka
hele ale on je docela skladnej na placičku ![]()
Jinak golfáče mámm peg perego pliko p3 a nemůžu si je vynachválit---
@aničkakytička děkuji
podívám se na ně
nechci už moc za golfky utrácet, musela jsem totiž kupovat dva kočárky - jeden nám totiž ukradli u lékaře, když bylo malé týden
ale nechce se mi pořád tahat se sporťákem
hlavně na jaro a léto… zas ale chci, aby měla malá pohodlí ![]()
My máme Baby Jogger City Mini. Je super skladnej (když jedeme za rodinou na Moravu, dáváme ho „pod nohy“ autosedačce - složí se na placku, takže se vejde) a složí se jednou rukou, váží jen asi sedum a půl kila a zvládá město i menší terén. Ale teda je dražší - i když z druhý ruky by mohl být za slušnou cenu.
@aničkakytička mi povídej… ta beznáděj, když držíš to mimčo v náručí, venku chumělí a kočárek nikde ![]()
@aničkakytička mi povídej… ta beznáděj, když držíš to mimčo v náručí, venku chumelí a kočárek nikde ![]()
@Vembloudik to bych se zbláznila jako…a stalo se to tam ještě někomu? to je fakt hnusárna,,,
@aničkakytička jo, myslím, že jsem nebyla první a bohužel ani poslední maminka, které se to stalo… je to děs.. a tak mám dva sporťáky, dvě vajíčka, ale jen jeden hluboký
a to vše za krásných 36.000
no nekup to ![]()
@Vembloudik no nekupto, pravda:))) každopádně v tu chvlí bych to ořvala..a už si vozíš zámeček?
@aničkakytička ten mi nepomůže, není k čemu kočárek přivázat… jezdíme ve dvou, nebo autem… ![]()
@Vembloudik to je stejně hrozný, to tam neuměj udělat nějaký uvaziště, když už tam není kde zaparkovat.. to je fakt prekérka…