Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicCo třeba zopa smile 4 já osobně ho nemám, ale sousedka ho má a nemůže si ho vynachválit
Já ho mám a jsem s ním spokojená ![]()
jezdí se s ním dobře, mám ho rok a čtvrt a pořád je v pohodě (akorát někdy před týdnem začal mírně povrzávat), nepoužívám ho teda denně, ale když ho používám, tak dostává docela zabrat (včetně jízdy po nezpevněné cestě, po louce a po poli) a fakt v pohodě ![]()
je fajn, že má polohovací záda i nohy, polohování zad je ale „jen“ popruhem, takže když malou připásám a položím, tak si bez problémů sedne…
akorát pozor na to, že vyšší lidi mívají problém s tím, že při tlačení kočárku občas kopnou do šlapky na odbrždění a kočárek trochu zabrzdí - manželovi se to občas stane - má něco přes 180 cm ![]()
jo a ještě záleží na tom, jak máš velké dítě, dcera už je teda velká (2,5 roku - ale na svůj věk výškově průměrná, žádný čahoun), a zádová opěrka je jí krátká
vsedě je to v pořádku, to nevadí, ale když ji položím a je zároveň připásaná, tak jí hlava trčí přes opěrku… řeším to teda tak, že když ji v kočárku uspávám (tak jednou do měsíce), tak ji nepásám a celou ji posunu níž, tak že nohy jí visí dolů a hlava se jí vejde do kočáru
Chtela bych tento kocarek mate nejake zkusenosti???:)nebo poradite v takovem podobnem provedeni ktery by byl vhodny???