Goodgame Farmer - hrajete někdo?

2513
7.7.11 11:44

Goodgame Farmer - hrajete někdo?

Ahoj všem,
naše slečna dcera odjela na tábor a pověřila mě opečováváním její virtuální farmy ve výšeuvedené online hře. Přiznám se, že mě to docela chytlo a farmařím jako o život :mrgreen: , ale spousta věcí mi na té hře není tak úplně jasná a bohužel se mi nepodařilo najít žádné informace, návod jak na to, rady, vychytávky nebo tak něco v češtině. Možná jsem jen natvrdlá, ale nemám s tímto typem her zatím žádné zkušenosti, tak mě napadlo zkusit se zeptat tady, jestli někdo z vás nehraje a nepodělil by se o zkušenosti?
Díky za přečtení! :mavam: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
7.7.11 11:47

Hraju Farmeramu, ale to bude asi něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
7.7.11 11:52

Ahoj Ronnie,
předpokládám, že se jedná o Farmer - hrávala jsem to přes FB, velice rychlě mě to chytilo a pak stejně rychle po roce (naštěstí) pustilo. Myslím, že se tam toho asi moc od té doby nezměnilo, všimla jsem si před časem, že se dá přelétat z původní „domovské“ farmy na nějakou anglickou, ale styl hry asi bude stejný, jen budou možná jiné plodiny, stavby apod. Co bys konkrétně ráda věděla? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
7.7.11 12:19

Tak třeba jsem se dočetla, že vypěstované plodiny můžu prodávat na trhu, ale nemůžu přijít na to jak - nebo jsou už automaticky prodané tím, že je sklidím? A taky by mě zajímalo, jak je to s penězi - jsou tam nějaké Farm Dolary, ty zřejmě získávám za sklizeň, a pak nějaké zlato, ale k tomu se nějak vůbec nemůžu dobrat. :think: A další - když chci třeba sít nějakou plodinu a rozkliknu si tu ikonku, jsou tam různé údaje - většině teda rozumím - jak dlouho to roste, za kolik to koupím a kolik za to dostanu. Ale pak je tam údaj „sklizeň pro“ a vždycky nějaké záhadné číslo, co to znamená?
Dík za ochotu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
7.7.11 12:43

TAk jsem na tu hru po dlouhé době koukla a jmenuje se to přesně FarmVille, tak to, co hraješ ty, bude trošku jiné. V době, kdy jsem s tím končila, tak ten prodej na trhu teprve začínal, takže s tím neporadím, běží to nějak v tom smyslu, že ty tak jako tak peníze/body za sklizeň dostaneš, ale pak je ještě můžeš prodávat na trhu ostatním sousedům. To zlato (ve FarmVille jsou to papírové peníze) se dostávají jako bonus za dosažení vyššího levelu při dosažení určeného počtu bodů a sem tam vyjímečně při nějaké akci provozovatele hry. A ten údaj u plodin „sklizeň pro“ bohužel nevím. U Farmville jsou údaje „sell for“ - za kolik se to koupí, harvest in" - za jak dlouho to vyroste a „XP Gained“ - kolik experience bodů za to dostaneš. Tak snad někdo poradí líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
7.7.11 12:51
Emilie píše:
Hraju Farmeramu, ale to bude asi něco jiného.

take hraju wewai :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
vvhfgfg
9.7.11 19:53

hra

Ahoj, mě taky chztla tato hra ale bohužel návod nikde ale zlato získáváš za level a za víc koupených věcí.. :-?

• Citovat
  • Upravit
2513
10.7.11 10:12

Ahoj, díky, zlato za level to jsem pochopila, teď jsem dostala i nějaké jako bonus za přihlášení víc dní za sebou. Tak ještě za víc koupených věcí jo? :think:Za kolik tak? Hele a k čemu mi je dobré, když si koupím nějakou budovu na skladování? Co do ní můžu skladovat?
A ještě - všimla jsem si, že za sklizeň stromů a zvířat nedostávám žádné XP, jak to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vvhfgfg
10.7.11 10:31

No takhle,hraji to teprve něco přes týden, stršně mě to chytlo přítel mi řiká ty moje farmářko…Zjistila jsem , že čím víc věcí si koupíš tak tím tak vlastně plníš
„moje vyznamenání“to je dole vedle trhu, a pak za to dostáváš někdy i zlatáky,vlastně v obchodě si můžeš za ně rozšířit i své pole čím větší pole tím víc věcí.Do budov na skladování si můžeš dát podle mně cokoliv ještě jsem nezkoušela a ted jsem dostala zlatak že jsem používala hodně hnojiva.Xp jsem taky zjistila že nedostávám,ale ideální je jít na trh nabzet práci při sklizni a někoho zaměstnat a dostaneš xp a Xp se taky dostávaj za sklizen na jiné farmě, mam 10 level.Jenom se zeptám jak se na farmě jmenuješ? :evil:

• Citovat
  • Upravit
2513
10.7.11 11:38

Tak já mám level čerstvě 9 a prostě mi pořád připadá, že mi tam něco uniká, že by se dalo třeba vydělávat i víc. :think: Na cizích farmách sklízím, to jo. A teda když někoho pozvu ke sklizni, tak za to dostanu XP i já jo? To jsem ještě nezkoušela, logicky jsem si myslela, že za práci někomu naopak budu muset zaplatit. :mrgreen: Nick je CoolLucka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vvhfgfg
10.7.11 11:53

Jo coollucka tak jsem tě tam viděla,já jsem hankadc pokud někomu nabídneš práci tak se ti tam objeví rámeček že za jedno pole získáš 1×p je to za orbu i za sklizen, a naopak když ti někdo nabídne orbu tak za to máš prachy a za sklizen máš xp.Proto já chci většinou sklízet za xp a ne orat za peníze těch mam dost…ale taky bych chtěla víc těch zlatáků :-?

• Citovat
  • Upravit
2513
11.7.11 00:21

Aha díky, tak to zkusím. I když mi to přijde skoro blbé nechat si od někoho obdělávat tu moji pidifarmu (zatím 8-) ). Hele a nevíš, jak je to s tím pracovním výkonem (jobenergie)? Píšou, že se spotřebovává prací na jiných farmách a že dokud tam máš aspoň 500, měl by se ti automaticky každou minutu obnovovat. Ale já myslím, že se mi neobnovuje vůbec, tak nevím, jestli jsem to špatně pochopila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vvhfgfg
11.7.11 09:47

Jo Jobenergii si můžeš koupit ale podle mě je to zbytečné,pod 500 se každou minutu obnoví asi tak 4…
když pracuješ na cizím tak 1pole ti spotřebuje 1 energii.
Jinak jsem zjistila, že opravdu za moje stromy a zvířata nedostávám xp i když si někoho pozvu je to ale divný..Kdyby jsi zjistila něco nového tak napiš.Jo jinak jsem to začala hrát přímo na oficiálních stránkách,předtim jsem to hrála na hrej…a ted to mam přehlednější Tak papa :-) :lol:

• Citovat
  • Upravit
2513
11.7.11 12:22

Aha tak ono je to pod 500, já to pochopila obráceně! :wink: S těmi stromy a zvířaty je to fakt divné, třeba něco vyzvím, občas se dám s někým do řeči, když mu sklízím nebo orám.
Já to hraju z toho odkazu, co mi poslali při registraci, to je ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí