Graco kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.1.09 11:47

Graco kočárek

Ahoj, chtěla sem se zeptat, jestli nemá některá z vás zkušenost z kočárky značky Graco? líbí se mi jejich travel systém, je lehký skladný a manipulace se mi zdá taky moc jednoduchá, jen sem ho v žádné kamenné prodejně neviděla. Zdá se mi, že v kamenných ochodech převažují tříkolky a golfky super designu, ale funkčnost nic moc. Hlavně by mě zajímalo, jestli jste takový Graco kočárek některá měla už od malého miminka? Výrobce uvádí, že právě diky vložné tažce je už pro ně taky vhodný (typ Qutrro Tour de Luxe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Graco Mirage?

Přidejte zkušenost s Graco Mirage
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1687
9.1.09 16:43

Dovolím se připojit taky k tomuto dotazu - zda máte některá zkušenost s kočárkem Graco Tandem (sourozenecký). Cenově vycházejí velmi výhodně, tak si říkám, že by na pár měsíců mohl dobře posloužit. Ale ještě jsem ho v obchodě naživo neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
10.1.09 03:00

Ahoj holky,
ja mam s temito kocarky zkusenosti jen v tom ze je tady ma uplne kazdy :wink: travel system tu ma vlastne pro male mimi kazdy a mala miminka jezdi v autosedackach pripnutych na sportaku.A Graco je nejoblibenejsi znacka.
Ty vlozne tasky jsem nikde nevidela ale pro Evropu je asi museli udelat protoze by to nikdo nekoupil-nebo alespon v Cr jsou zvykli lide mit prcka v hlubokem.
To byl i muj pripad,takze jsem tu koupila jediny dostupny kocar s nasazovaci korbickou-Quinny Freestyle 4×l,i kdyz muj sen byla vzdycky trikolka.S kocarkem jsem nakonec byla spokojena,hlavne diky travel systemu,ktery zase Quinny musi zrejme vyrabet pro Kanadu aby to tu nekdo koupil.Kdyz letam s malou domu,jednoduse jedu az k letadlu se sedackou nacvaknutou na kocarku.
Ted uz ale pokukuju zase po nejake pekne trikolce 8) i kdyz mala je totalni nekocarkovy dite :( bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.1.09 09:57

Ahoj, ja mam Graco Travel system, neb se starsi dite narodilo v USA a tam je se v tom vozi skoro vsechny deti. System je velice prakticky, snadno nacvaknes autosedacku, mimi tim nebudis a muzes treba nakupovat. Sedacka (Graco SnugRide) vysla v USA v testech jako nejlepsi, ale pozor! je jen do 9 kg, ne jako mistni do 13kg. (Me ale obe deti sly v 9mesicich do velke, protoze proti smeru se nudily..) Nevyhoda kocarku: chodit s miminkem na prochazky v autosedacce se mi nechtelo, ve sportaku na nej nevidis (jede po smeru), takze jsem pak jeste v Praze dokoupila hluboky kocarek a pouzivala oba podle situace. Travel system je takhle skvele vyuzitelny. (JO a vlozne tasky nemam z principu rada, v USA k tomu pochopitelne zadne nejsou.) Janaze

• Citovat
  • Upravit
619
31.1.09 02:43

Ahoj,
muzu jen potvrdit vse, co uz tady bylo receno. Ja jsem koupila kocarek Graco v roce 2005, tenkrat jeste byl k dostani jeden typ, ktery mel otocnou sedacku po a proti smeru jizdy, ovsem uz ve 2 mesicich byla tak priserne uzka, ze jsem kocar vratila. Vahala jsem pak, jestli vemu prave ten Graco Quatro tour nebo nejaky jiny. Nakonec jsme vzali jiny (Evenflo) i kdyz ten system je uplne stejny akorat se nam zdal prostornejsi. Taky ziju v USA a osobne bych uz takovy kocar nechtela, max. jako sportak, ale od narozeni urcite ne. Jak psaly holky, pokud nemmas mimco stale nacvakle v autosedacce, tak na nej nevidis. Me to hrozne mrzelo a prochazky me vubec nebavily. Kdyz je zima a fouka, tak ti na mimco bude fucet nebo budes muset tahat kocar za sebou. U vetsiho ditka se to da, pro novorozene to asi idealni neni. Za dalsi mi vadilo, ze nema polohovatelnou operku nozicek, za prve kvuli pohodli ditetea za druhe kvuli tomu, ze z kocarku vsechno pada - myslim deku na prikryti a tak. Jinak na tom quatro tour se mi docela libi, jak se sklada - vsechny kola zustavaji na zemi - jine kocarky se jakoby zlomi dozadu a prasti sebou o zem, pokud to nemas nacvicene a poradne to nechytas.
Jinak kvalita je snad dobra.
ja nevim, nechci te zrazovat, ale myslim ze mate v cechach daleko lepsi kocarky,i kdyz zalezi na tvem zivotnim stylu. Tady zadne jine nejsou, protoze Amikum to tak vyhovuje - doma s ditetem vetsinou nezustavaji, od pondeli do patku od rana do vecera jsou v praci a jednou za tyden na prochazku po rovnem chodniku v parku nebo obchodnim centru jim to staci. Jinak vsude jezdi autem. Ale jestli budes vyuzivat kocarek denne a jezdit ve snehu nebo pripadne do nejakeho horsiho terenu, tak bych fakt sla do neceho jineho. A zapomnela jsem dodat, ze NENI ani trochu odpruzeny, naprosto tvrdy, tak abys nebyla prekvapena.
Kdybys mela jeste nejaky dotaz, tak pisni, prohlizela jsem si ho v kramu asi stokrat a ma ho tu fakt kazdy. Zatim se mej a preju stastny vyber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.09 10:25

Moc děkuju za odpovědi, myslela sem si, že je to víc terénní kočárek. Tady v čechách ho prodávají na webu, ale v krámě to právě člověk nikde nevídí. Nejspíš vyberu nějaký český s velkými odpruženými koly, na co se těším nějvíc po narození mimi, sou právě ty procházky s kočárkem a v okolí tu zas pěkné cesty a chodníky bez hrbolu nejsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí