Graf bazální teploty, snížení teploty

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2811
7.6.21 07:14
@MattoniUzNeni píše:
Ahoj. Já taky řeším pokles teploty u druhého těhotenství jsem měla podobný teploty, vim, že pokleslo, ale už si ten těhotenský graf přesně nepamatuji. Ale můžu dodat aktuální. Menstruaci očekávám 15.6. poslední byla 20.5. A měřila jsem od 26.5. skončila 25.5.
Pridavam foto. Jinak sex byl 2× a podle všech kalendářů a výpočtu byla ovulace 1.6. sex 31.5. a 3.6. tak uvidíme co řekne test za 5 dní. Teda já bych nejradši šla npa krev a nečekala na digitální a papírový co mi leziv kabelce už měsíc

Promiň, neber to jako útok, ale z ceho usuzujes, že bys mohla být těhotná? Bt se drží kolem 37 až do menstruace, pak teprve klesne, pokud nejsi těhotná, ted tedy vůbec nemůžeš posuzovat jestli jsi, nebo nejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
7.6.21 07:22

@Janee19 mám příznaky a i mlezivo, ale to může být zbytkové. No mám 2 děti a skoro stejný graf jsem měla v druhém těhotenství. Jse trochu vnimavejsi po 2 dětech. Jinak v pohodě nic se neděje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
7.6.21 07:47

@MattoniUzNeni no tak pak napis, jestli fakt jsi, protože jinak si zázrak přírody, mit takovéhle příznaky když to malý ještě není ani pořádně zavrtany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
7.6.21 07:49

@Janee19 hele uvidíme. Manžel tvrdí, že mám příznaky už 2 roky jak mě zná :lol: dám vědět, jse už nedočkavá výsledku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.21 20:56

Já jsem tedy bohužel 18.5 dostala MS, naše snažení neskončilo, měřim stále, tento měsíc bez poklesu a dálnice na testu :lol: takže minule měsíc se nepovedlo ale tento už ano :andel:

@MattoniUzNeni píše:
Zde graf, ale ještě nedošla jse k očekávané menstruaci, takže není celý, ale snad z toho něco bude

Budu držet palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
669
10.6.21 23:45

Dle doktora jse těhotná. Tak uvidíme zda se dítě udrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.21 09:38

@MattoniUzNeni jsme na tom ale skoro stejně já to mám jen o den dříve než ty, tak budu držet palce ať to dobře dopadne :palec:

• Citovat
  • Upravit
281
29.10.22 21:20

Dobrý den obnovují diskuzi. Vždy po poklesu do odpoledne menstruace test bílý a ten pokles po druhé vážně nechápu. Pomůže nekdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí