Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MattoniUzNeni píše:
Ahoj. Já taky řeším pokles teploty u druhého těhotenství jsem měla podobný teploty, vim, že pokleslo, ale už si ten těhotenský graf přesně nepamatuji. Ale můžu dodat aktuální. Menstruaci očekávám 15.6. poslední byla 20.5. A měřila jsem od 26.5. skončila 25.5.
Pridavam foto. Jinak sex byl 2× a podle všech kalendářů a výpočtu byla ovulace 1.6. sex 31.5. a 3.6. tak uvidíme co řekne test za 5 dní. Teda já bych nejradši šla npa krev a nečekala na digitální a papírový co mi leziv kabelce už měsíc
Promiň, neber to jako útok, ale z ceho usuzujes, že bys mohla být těhotná? Bt se drží kolem 37 až do menstruace, pak teprve klesne, pokud nejsi těhotná, ted tedy vůbec nemůžeš posuzovat jestli jsi, nebo nejsi…
@Janee19 mám příznaky a i mlezivo, ale to může být zbytkové. No mám 2 děti a skoro stejný graf jsem měla v druhém těhotenství. Jse trochu vnimavejsi po 2 dětech. Jinak v pohodě nic se neděje ![]()
@MattoniUzNeni no tak pak napis, jestli fakt jsi, protože jinak si zázrak přírody, mit takovéhle příznaky když to malý ještě není ani pořádně zavrtany ![]()
@Janee19 hele uvidíme. Manžel tvrdí, že mám příznaky už 2 roky jak mě zná
dám vědět, jse už nedočkavá výsledku ![]()
Já jsem tedy bohužel 18.5 dostala MS, naše snažení neskončilo, měřim stále, tento měsíc bez poklesu a dálnice na testu
takže minule měsíc se nepovedlo ale tento už ano ![]()
@MattoniUzNeni píše:
Zde graf, ale ještě nedošla jse k očekávané menstruaci, takže není celý, ale snad z toho něco bude
Budu držet palce ![]()
@MattoniUzNeni jsme na tom ale skoro stejně já to mám jen o den dříve než ty, tak budu držet palce ať to dobře dopadne ![]()
Dobrý den obnovují diskuzi. Vždy po poklesu do odpoledne menstruace test bílý a ten pokles po druhé vážně nechápu. Pomůže nekdo