Graf bazalni teploty - změny

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
254
28.11.21 11:26

Graf bazalni teploty - změny

Holky, já už jsem z toho měření fakt blazen.. minuly měsíc byla ovulace 16DC, tento měsíc (dle obrázku) měla byt 15DC. Jenže.. vcera ráno při měření se mi v aplikace ovulace posunula na 20 DC. Jakto? Špinila jsem 13, 15, 17. Bolesti v podbrisku, nevolno - klasické příznak a najednou to bylo 20 DC, kdy jsem tedy taky trosku spinila, ale doufala jsem, ze je to uhnizdovani.. Ale asi bohužel… tak se chci je zeptat, kdy teda byla ovulace podle grafu, prosím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.12.21 03:10

Chtělo by to zkonzultovat s odbornikem.

Měla jsem velmi podobné grafy.

Gynekolog mi tvrdil, že se jedna o chybu a nemůžu ovulovat. Vzdy mi našel cystu na vaječníku. I kdyz jsem měla pozitivni ovulacni testy.

Vysvětlila mi to az gynekoložka z CARu. Jedná se o stav, kdy oba vaječniky dlouho soupeří o dozrání a uvolnění vajíčka v aktuálním cyklu. Jedno vajíčko se změní v cystu a druhé se uvolní.

Ono není pravda, že se vajícko tvoří jen v jednom vajecníku v cyklu. V každém cyklu je připraveno mnoho vajíček v obou vajecnících, ale má dozrát a uvolnit se jen jedno vajíčko z jednoho vaječníku. A občas se tak nestane. A dve dozrávajicí vajíčka z obou vaječníků soupeří o to, které bude dominantní a které zanikne.

A mimochodem. Jedna aplikace pro zaznam cyklu mi vzdy hlásila, že jsem ovulovala dvakrat za cyklus.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex