Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oba jsou negativní. To, že má jeden silnější čárku než druhý nic neznamená.
Oba jsou negativní, jen ten druhý má více barviva. Kdybyste testovala tou druhou značkou pravidelně, nejspíš budete mít takovou silnější stále.
Prosim o radu poprve jsem pouzila ovulacni test je pozitivní?
@Ťulik87 ještě není, ale silný už je dost
takže si myslím, že se blíží. Kdy jsi ho dělala? Myslím jako v kolik hodin
@bacova.mi cca kolem pul 5 dneska.. citila jsem se prave jako ze by ovulace byla na ceste i hlen by odpovidal ale co je divne tak me vcera skoncila ms..ale je pravda ze jsem to tento mesic mela cele divne a posunute a ms prisla o tyden později a jen na 2 dny..tak me to zarazilo ze by hned dosla ovulka ![]()
@Ťulik87 tak je možné, že ta,,divná ms'' mohla být nidace a ovulační test reaguje i na HCG
zkus dlasi ovulační OT zítra. Pokud by byl stále silný nebo i pak pozitivní více dní, zkusila bych TT. Pokud by to byla brzká ovulace (což se výjimečně stávat), tak by mohl být zítra pozitivní a pak by ale zeslábl
Zdravím, tak já snad dnes konečně pozitivní ovulační test. Co vy na to?
Dobrý den ženy, chtěla jsem se zeptat. Snažíme se s přítelem o miminko už 4 měsíc. Koupila jsem si ovulační testy a poslední menstruaci jsem měla 23.11 včera jsem si dělala test v 10 večer a vyšel mi dle mého asi pozitivní a dnes ráno jsem zkoušela druhý test a vyšel hodně slabě. Můžu se zeptat co to znamená? Že by už ovulace nebyla? Cyklus mám většinou 28- 29 dní nemám to vždycky přesně na den. Děkuji
@Ilona67
Ahoj ![]()
Pozitivní ovulační test ti řekne, že ovulace teprve nastane za 24-48 hodin (každá to můžeme mít trochu jinak). Pokud jsi měla v úterý pozitivní test a ve středu už jen slabou čárku, je možné že ovulace byla ve středu ![]()
Správně by se ale nemělo testovat ráno z ranní moči - nejlépe mezi 10-22 hodinou a doporučuje se moc předtím nepít…
Příště je lepší začít s testy v plodném období (v návodu je psáno od jakého dne nejlépe testovat podle tvé délky cyklu) a testovat každý den ve stejnou dobu. Uvidíš jak ti budou testy vycházet
přeji hodně štěstí ![]()
Zdravím, už nejsou chvíli se snažíme s mužem o dítě, ale zatím nic. Rozhodla jsem se vyzkoušet ovulační testy. Nemám s tím zkušenosti a testuji tento cyklus poprvé. Začala jsem 5. den cyklu a testuji 14 dní. Mám testy Ovular. Po celou dobu byly testy negativní, ale dnes jsem se tedy rozhodla otestovat ještě jinou značkou (Abfarmis) a tam už se dnes ukázal test skoro pozitivní, ale Ovular mi ze stejné moči ukázal naprosto negativní - viz. foto. Teď tomu teda nerozumím.
mohl by mi to někdo vysvětlit prosím? Jsme úplný nováček. Děkuji