Graf bazálních teplot na www.fertilityfriend.com

523
28.5.06 18:38

Graf bazálních teplot na www.fertilityfriend.com

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit.Snažíme se o mimčo a já bych chtěla vědět,jak na to,aby se mi moje naměřené bazální teploty daly zapsat do grafu.Prý ten graf sám ukáže,kdy proběhla ovulace.Bohužel neumím ani slovo anglicky a nevím jak na to.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3165
28.5.06 18:40

Ahoj soptiku a umíš německy? www.wunschkinder.net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
28.5.06 18:43

Soptik taky jsem fertilityfriend.com používala. Není to nijak složité. Ale pozor, bezplatně je to jen tuším na měsíc. Já jsem to ani na delší dobu nepotřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
28.5.06 18:46

Ahoj Dacanko,
právě taky moc ne,ale je to lepší,než angličtina,tu neumím vůbec.To se na těch stránkách musím zaregistrovat,aby mě to pustilo vůbec dál?Říkala jsem si,že pár holek tady na emiminu ten graf má,tak snad by mi mohly napsat nějaký postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
28.5.06 18:49

já neumím německy, ale tak nějak jem to tam dala dohromady, musíš se zaregistrovat a pak už to zvládneš není to nic složitého.

Ceetko o tom nic nevím, že by to tam bylo zpoplatněno já už tam jsem 4 měsíce a zatím mě nikdo o peníze neuháněl. Na německých je to také bezplatné, jinak bych neměla dva :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
28.5.06 18:54

DACANKO moc děkuji,zkusím se tam tedy zaregistrovat a pak to snad tedy nějak zvládnu.Něco si ještě ze školy snad pamatuju a nebo někde na půdě vyhrabu německý slovník.Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
28.5.06 20:15

cau baby,

ono je to tak, ze spoplatnena je nadstandart verzia s roznymi vychytavkami, zaklad je zadara. najprv mas na skusku tu vyssiu verziu, ked ti konci, budu ta otravovat, aby si si ju zaplatila a ked si ju nezaplatis, tak ti daju tu zakladnu, ale mat to tam mozes aj nadalej. hovorim o FF, tie nemecke nepoznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí