Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
mám takový dotázek. Zažil jste někdo, že vám přišla menstruace i když už jste byla těhotná?? Snažíme se s manželem už 4 měsíce o mimi (samozřejmě to není hodně oproti některým), s prvním mimi jsme do toho spadli ani nevím jak. ![]()
Já jsem právě teď dostala měsíčky stylem, že mám jen narůžovělý výtok a nic jiného. Mám si zkusit udělat test??? Mohla bych být těhotná?? Nebude to nějak zkreslené, když špiním??? Budu ráda za každý názor. ![]()
Jestli to normálně takhle nemíváš, test si určitě udělej, tím nic nezkazíš. Těhotná být můžeš, když se snažíte ![]()
Tak přeji 2 // !
taky bych zkusila test, kdyžtak počkej až špinění skončí,aspoń bude větší šance že budou // pořádný tlustice. Jedna holka z čekatelek měla taky špinění a myslela že z toho nic není a nakonec udělala test a bude mít dvoujčátka ![]()
Ahoj,
taky bych to zkusila být tebou,za to skoro nic nedáš......:-)
Klidně i teď,pokud jsi těhu,bude test pozitivní i když špiníš.
A dej vědět,jak to s tebou dopadlo…OK??
Ahoj,
já měla narůžovělé špinění cca týden před MS - byla to reakce na vajíčko, které si doputovalo do dělohy… Otěhotněla jsem v půlce cyklu, pokud tedy jsi těhu „později“ v cyklu, tak by to mohlo být ono… To je tedy srozumitelný, že
No ale za test nic nedáš
![]()
Mimochodem, už bys mohla vědět, zda ano či ne, tak nás nenapínej a prozraď
![]()
haloooooo Kubinkooooooo,
nejdřív se ptáš a pak nás takhle napínáš?
tak jak???? ![]()
ahoj Kubinko,znam holku ktera krvacela 3×!-jako 3 mesice mela MS a byla tehotna!takze pokud jen spinis je to klidne mozne! ja trosku spinila v10tt a pry to byla takova reakce tela,ze jako normalne bych mela MS ale telo to jeste poradne nevedelo ze jsem tehu-nebo tak nejak.(placentou to nebylo)
Zdravím všechny, obnovuji podobnou diskusi, protože mám takovou otázečku. Zda už testovat(jestli je šance že se něco ukáže)nebo raději počkat.
Poslední MS jsem měla 4.6.,ovulace byla už 10. nebo 11.6. dnes je 27.tak se ptám zda už bude něco vidět? nevím jak dlouhý mám cyklus protože jsem na konci května vysadila HA.
Budu vděčná když se někdo ozve
díky
Ještě bych chtěla dodat, že příznaky mám, několikrát za den bolest v podbřišku jako před MS, občasné píchnutí na pravé i levé straně, bolest hlavy, citlivé bradavky a šimrání kolem pupíku(nevím jestli to k tomu patří
ale nikdy sem to neměla )a několik dní po ovulaci jsem měla hustý, bílý výtok. tak nevím
ale to čekání je nesnesitelné ![]()
Jestli byla opravdu ovulace toho 11.6., tak na testu by už asi něco bylo, pokud by jsi byla těhu.. ale jak víš tak jistě, že byla tak brzo?.. 7 nebo 8DC ![]()