Čerstvé snažilky

914
26.4.06 14:48

Čerstvé snažilky

Ahoj, hledám nějaké čerstvé snažilky na popovídání. Holky už se v ostatních diskusích moc znají a abych se seznámila, musela bych se prokousat těmi 2000 str. a to se mi nechce.Tak když se vám bude chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5525
26.4.06 14:51

dido, prijd na profi snazilku, novacky bereme porad :) ,ted tam je zrovna jedna cerstva - aspon pro nas :)
a pro orientaci tam kazdou chvili davame seznamek se zakladnimy udaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
26.4.06 14:52

Ahojky, já sice ještě nejsem snažilka (teda jsem ale s momentální přestávkou :lol: ) ale doufám že brzo zase budu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
26.4.06 15:13

Dido, neboj můžeš i k nám do Čekatelek na //, rády tě přivítáme, a zasvětíme tě do děje :lol: Snažilek není nidky dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.4.06 16:56

tak to sem zvědavá, jak si Dido vybere z těhle dvou konkurencí :wink:
na Profi snažilkách - jsou spíše už dlouhodobější snažilky, řešíme tu spíše problémy s otěhotněním, ale máme tam už i těhulky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
26.4.06 17:20

ahojky my už máme doma 2 letou holčičku a ted chceme i druhý, ráda si pokecám s někým kdo se snaží Zlatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
26.4.06 18:55

Ahojky holky a nové snažilky,

tady je spousta diskuzí, takže si stačí vybrat :D :D :D
Všechny holky vás vezmou mezi sebe rády!!! Jsme tu přeci od toho :D :D :D Určitě si tady najdete skvělou partu!!!!
Přeji vám moc moc štestíčka, a aby vaše snaženíčko nebylo moc dlouhé…!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
26.4.06 18:58

Doporučuji čekatelky na // , nenudíme se tam a probíráme úplně všechno i vaření :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
26.4.06 19:11

Ahoj zkusím se vetřít k čekatelkám.Dík za pozvání!!Snad se brzo zorientuju - a jestli vám to nevadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
27.4.06 23:34

DIDO:
pojď někdy k nám nakouknout do těhotenství po potratu je nás tam akorát a jsme nás tam vcelu hodně tzv.čerstvých snažilek, také jsou i stálice, které doufám brzy budou těhu. Rády tě přivíítáme.
http://www.masajda.webzdarma.cz/…-100/099.gif /> těšíme se
ahoj MAruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.07 13:30

Ahojky.. tak já jsem tady taky úplně nová.. rozhodli jsme se s manželem pro miminko.. jen zatím jsme ve fází, že jsme se rozhodli, že oba chceme,ale mě zbývají ještě 3 tabletky antikoncepce.. a pak huráá na to.. to jsem opravdu zvědavá jak dlouho to bude trvat nám a jsem tedy proškolena, že to může opravdu trvat dlouho.. takže uvidíme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.3.07 22:21

I ja jsem "nova" a snazilka k tomu...

Ahoj, taky uz jsem se tu rozkoukala a pripojuji se do snazilkovskych aktivit. Drzim nam vsem palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.4.07 15:05

čauky…já už jsem snažilkou sice několikátý měsíc, ale tu jsem chvíli..kdyby tu byl někdo novější a zatím bez miminka jako já, tak se ozvěte..budu ráda…eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
26.4.07 19:38

Ahojky Evi, jsem snažilka taky už chvíli, a bez miminka.
Jak dlouho se snažíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.4.07 19:45

asi 8 měsíců…a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...