Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám nějaké čerstvé snažilky na popovídání. Holky už se v ostatních diskusích moc znají a abych se seznámila, musela bych se prokousat těmi 2000 str. a to se mi nechce.Tak když se vám bude chtít…
dido, prijd na profi snazilku, novacky bereme porad
,ted tam je zrovna jedna cerstva - aspon pro nas ![]()
a pro orientaci tam kazdou chvili davame seznamek se zakladnimy udaji ![]()
Ahojky, já sice ještě nejsem snažilka (teda jsem ale s momentální přestávkou
) ale doufám že brzo zase budu. ![]()
Dido, neboj můžeš i k nám do Čekatelek na //, rády tě přivítáme, a zasvětíme tě do děje
Snažilek není nidky dost ![]()
tak to sem zvědavá, jak si Dido vybere z těhle dvou konkurencí ![]()
na Profi snažilkách - jsou spíše už dlouhodobější snažilky, řešíme tu spíše problémy s otěhotněním, ale máme tam už i těhulky!!!
ahojky my už máme doma 2 letou holčičku a ted chceme i druhý, ráda si pokecám s někým kdo se snaží Zlatka
Ahojky holky a nové snažilky,
tady je spousta diskuzí, takže si stačí vybrat
![]()
Všechny holky vás vezmou mezi sebe rády!!! Jsme tu přeci od toho
Určitě si tady najdete skvělou partu!!!!
Přeji vám moc moc štestíčka, a aby vaše snaženíčko nebylo moc dlouhé…!!!!!
Doporučuji čekatelky na // , nenudíme se tam a probíráme úplně všechno i vaření ![]()
Ahoj zkusím se vetřít k čekatelkám.Dík za pozvání!!Snad se brzo zorientuju - a jestli vám to nevadí..
DIDO:
pojď někdy k nám nakouknout do těhotenství po potratu je nás tam akorát a jsme nás tam vcelu hodně tzv.čerstvých snažilek, také jsou i stálice, které doufám brzy budou těhu. Rády tě přivíítáme.
http://www.masajda.webzdarma.cz/…-100/099.gif /> těšíme se
ahoj MAruška
Ahojky.. tak já jsem tady taky úplně nová.. rozhodli jsme se s manželem pro miminko.. jen zatím jsme ve fází, že jsme se rozhodli, že oba chceme,ale mě zbývají ještě 3 tabletky antikoncepce.. a pak huráá na to.. to jsem opravdu zvědavá jak dlouho to bude trvat nám a jsem tedy proškolena, že to může opravdu trvat dlouho.. takže uvidíme. ![]()
Ahoj, taky uz jsem se tu rozkoukala a pripojuji se do snazilkovskych aktivit. Drzim nam vsem palce…
čauky…já už jsem snažilkou sice několikátý měsíc, ale tu jsem chvíli..kdyby tu byl někdo novější a zatím bez miminka jako já, tak se ozvěte..budu ráda…eva
Ahojky Evi, jsem snažilka taky už chvíli, a bez miminka.
Jak dlouho se snažíte vy?