Čerstvé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7369
27.12.09 20:43

já myslím, že nejdůležitější je netlačit na pilu. Já koupila ovulační test a když mi to vyšlo, tak jsem se celý den jenom stresovala. pak večer dopadl jinak. a to je nejhorší. teď se snažím hlavně nemyslet jaká část cyklu je, ale ono to stejně nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
27.12.09 20:47

holky nejlepší je si ten sex prostě užít a nemyslet přitom na to povede se to nepovede se to! já si ani nepočítám plodné dny prostě když máme chut tak na to skočíme a pořádně si to užijeme!!

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 20:49

no prave,kazdy rika nemysli na to ,ale to se proste neda..mimiska si moc preju o to je to pro me horsi kdyz dalsi mesic zjistim ,ze zase nic..mam dobrou kolegyni v praci ta ma syna ktery ma s pritelkyni prcka ona je fetacka on take fetuje ted pujde prcek nejspise k adopci…je pro me tezke pochopit proc je to tak nefer..ze takovy mohou mit deti a ty co by jim poskytli lasku je mit nemohou jako ma kamaradka ktere je 33 a uz ji zbyva jen ta adopce..

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 20:50

my to take tak bereme,nemyslim na to pri tom to je jasne ale premyslim nad tim treba v praci jeke by to bylo fajn..takove to sneni mame asi kazda..

• Citovat
  • Upravit
kimila
27.12.09 21:03

katrin moje bejvalá sousedka otěhotněla zrovna v tu dobu co jsem já přišla o miminko! a když na to přišla tak nám to řekla stylem no čekám dítě doufám že to bude holka jinak to nechci! celou dobu chlastala jak duha a to před celou vesnicí i přítel mi řekl že být to jeho žena tak jí zabyje za to jak se v tom těhu chova! no a já jsem brečela že taková kr… má dítě a já která tomu mimču tám lásku rodinu milující prostě všechno co mužu! tak ho nemám!!

• Citovat
  • Upravit
7369
27.12.09 21:04

ono se to lehce řekne nemyslet. já jsem si myslela, že před těma vánocema, člověk má tolik věcí zařizovat, tak že by to mohlo vyjít a místo toho jsem dostala krásný dárek v podobě MS přímo pod stromeček. a ještě jsme měli streptokoka, tak se přelečujeme ATB a po novým roce zase od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
27.12.09 21:08

kači to je mí líto :cry: ono se to lehce říká!

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 21:10

moje slova..nechapu proc na tom svete je to tak zarizeny..doufam holky ze nam to vyjde co nejdrive..jeste jsem zatim v optimismu,jelikoz je to na zacatku..jsem na to moc zvedava..jinak stafilokok nam v praci lital taky nastesti stery dopadly ok.takze Kacko at jste z toho co nejdrive venku..

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 21:13

tedy streptokok:(misto stafilokok

• Citovat
  • Upravit
kimila
27.12.09 21:16

holky já nám to tááák moc přeju!! doufám že nám to vyjde :lol:

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 21:18

stopro nam to vyjde:)holky doufam ,ze tahle diskuze nezhasne a ze sem budeme chodit pravidelne..

• Citovat
  • Upravit
7369
27.12.09 21:20

ale nejhorší je že člověk ani neví jaká svinstva mohou to těhoteství ovlivnit. já jsem minule měla asi v sedmým týdnu nějkou střevní virozu. Když jsem pak potratila, tak mi doktor řekl, že už to mohlo nějak to mimi ovlivnit, ale přitom ve 12. týdnu bylo vše na ÚZ v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
27.12.09 21:21

katrin neboj to tu rozjedem :dance:

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 21:22

to je strasny Misko ,to aby se clovek bal celou dobu..to je fakt hrozny:(

• Citovat