Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já myslím, že nejdůležitější je netlačit na pilu. Já koupila ovulační test a když mi to vyšlo, tak jsem se celý den jenom stresovala. pak večer dopadl jinak. a to je nejhorší. teď se snažím hlavně nemyslet jaká část cyklu je, ale ono to stejně nejde.
holky nejlepší je si ten sex prostě užít a nemyslet přitom na to povede se to nepovede se to! já si ani nepočítám plodné dny prostě když máme chut tak na to skočíme a pořádně si to užijeme!!
no prave,kazdy rika nemysli na to ,ale to se proste neda..mimiska si moc preju o to je to pro me horsi kdyz dalsi mesic zjistim ,ze zase nic..mam dobrou kolegyni v praci ta ma syna ktery ma s pritelkyni prcka ona je fetacka on take fetuje ted pujde prcek nejspise k adopci…je pro me tezke pochopit proc je to tak nefer..ze takovy mohou mit deti a ty co by jim poskytli lasku je mit nemohou jako ma kamaradka ktere je 33 a uz ji zbyva jen ta adopce..
my to take tak bereme,nemyslim na to pri tom to je jasne ale premyslim nad tim treba v praci jeke by to bylo fajn..takove to sneni mame asi kazda..
katrin moje bejvalá sousedka otěhotněla zrovna v tu dobu co jsem já přišla o miminko! a když na to přišla tak nám to řekla stylem no čekám dítě doufám že to bude holka jinak to nechci! celou dobu chlastala jak duha a to před celou vesnicí i přítel mi řekl že být to jeho žena tak jí zabyje za to jak se v tom těhu chova! no a já jsem brečela že taková kr… má dítě a já která tomu mimču tám lásku rodinu milující prostě všechno co mužu! tak ho nemám!!
ono se to lehce řekne nemyslet. já jsem si myslela, že před těma vánocema, člověk má tolik věcí zařizovat, tak že by to mohlo vyjít a místo toho jsem dostala krásný dárek v podobě MS přímo pod stromeček. a ještě jsme měli streptokoka, tak se přelečujeme ATB a po novým roce zase od začátku.
moje slova..nechapu proc na tom svete je to tak zarizeny..doufam holky ze nam to vyjde co nejdrive..jeste jsem zatim v optimismu,jelikoz je to na zacatku..jsem na to moc zvedava..jinak stafilokok nam v praci lital taky nastesti stery dopadly ok.takze Kacko at jste z toho co nejdrive venku..
stopro nam to vyjde:)holky doufam ,ze tahle diskuze nezhasne a ze sem budeme chodit pravidelne..
ale nejhorší je že člověk ani neví jaká svinstva mohou to těhoteství ovlivnit. já jsem minule měla asi v sedmým týdnu nějkou střevní virozu. Když jsem pak potratila, tak mi doktor řekl, že už to mohlo nějak to mimi ovlivnit, ale přitom ve 12. týdnu bylo vše na ÚZ v pořádku.
to je strasny Misko ,to aby se clovek bal celou dobu..to je fakt hrozny:(
tedy Kacko ,holky to tu jsme jen tri a ja uz si pletu jmena ![]()