Čerstvé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7369
27.12.09 21:23

já taky doufám, že to tady bude pokračovat, protože je to dobrý se takhle vykecat a super by bylo abychom držely v ruce test se dvěma //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kachnatko2009
27.12.09 21:24

ja mam moznost byt na netu kazdy den..takze u me je to ok a kdyz bych se nedostala sem budu na meiliku..Kachnatko2009@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
kimila
27.12.09 21:27

kači to je osud! já když jsem přišla o mimi tak mi tchýně řekl že se to asi mělo stát! že mě čeká něco lepšího něž vychovávat dítě sama! a měla pravdu ted mám přítele kterej mě miluje chce si mě vzít a chce mit semnou mimčo!

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 21:28

je to tu fajn ,ja bohuzel nemam zadnou kamosku ktery bych se mohla vykecat moje sousedka kamaradka z detstvi kterou znam od 2 let se na me vybodla kvuli tomu svemu zacala na me zarlit,ten jeji za mnou porad lezl..je pravda ze po me jel,ale ji bych to nikdy neudelala na jednu stranu je to skoda na druhou stranu nelituju kdyz me nechala po tolika letech a neveri mi

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 21:30

neudelala bych to zadne kamaradce..holky ani nevite jak me to od ni boli..

• Citovat
  • Upravit
7369
27.12.09 21:31

to já jsem na netu taky každý den, kromě vyjímek. a to jsme letos vytvrdli celý svátky doma. Žádný hory. manžel má fofr v práci. jednomu zaměstnanci umřela ve 30 letech manželka na zápal plic. asi z tý prasečí chřipky. mají 3-letýho kluka. tak za něj musí makat, protože ten se z toho asi jen tak nevyhrabe. docela hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kachnatko2009
27.12.09 21:33

to je strasny meho kamarada sestra prisla o pritele den pred stedrym dnem..vzdycky je to blbe obdobi:(

• Citovat
  • Upravit
kimila
27.12.09 21:33

katrin to ti věřím že tě to mrzí! já taky nemám nikoho komu se mužu vykecat! a tady je to fajn :palec:

• Citovat
  • Upravit
587
27.12.09 21:34

Ahojky holčiny, omlouvám se že jsem tady nebyla celý den,ale byli jsme s manželem po nákupech atd.Jinak holky doufám že se můžu přidat k vám,když jste to tady tak rozjeli ve třech, četla jsem všechny vaše příspěvky,ale nepamatuju si kdo a jak se jmenujete.Jinak já přišla o miminko ve 12-14tt(zamlklé těhu) a pak asi 3tt samovolný potrat,pak svatba(manžel mi chtěl alespoň s něčím udělat radost)no a od té doby se nám nedaří.Ono se opravdu lehko říká nemyslet na to,ale ono je to tak těžké a jak tady některá z vás sama napsala,v práci se kolikrát přistihnu nad tím jak jsem zamyšlená a představuju si jaké to asi tak bude až budu mít bříško a pak miminko doma,jak se asi manža bude o malé společně se mnou starat atd,no znáte to.Kolikrát si říkám,že už bych měla jít k psychoušovi že už vymýšlím blbosti,ale koukám,že nejsem sama a to mě těší,že si říkám,že je to vlastně normální jev ženských co si miminko přejí ze všeho nejvíce.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
27.12.09 21:35

kači tak to je hrozné :cry: chudák ten chlap!!

• Citovat
  • Upravit
587
27.12.09 21:37

jj to je hrozný, přijít o manželku a ještě se dokázet rychle vzchopit aby mimčo nestrádalo,to tedy je hrozný osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
27.12.09 21:38

já mám asi dvě kámošky ta jedna to se mnou docela prožívá, ale stejně ji nemůžu pořád permanentně otravovat.i když s ní jsem zase prožívala když ve 28. týdnu porodila kilovou holčičku. naštěstí je úplně OK. teď už jí je rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila

ahojky verčo!!

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009

Ahojky Verčo ,vítej :lol: jsem rada že se to tu rozjizdi ve velkem ,doufam ze bude pokracovando:) jj ja na to v praci take myslim:)neda se nemyslet..jinak ja jsem Katrin je mi cerstvych 24 a snazime se 3 mesice:)

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 21:41

tak hlavne ,ze je holcicka ok..to byla ale mrnousek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení