Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak holky dneska se loučím a doufám že zítra zase pokecáme.
ahojky no já už jsem sem psala, je mi 21 let , jsem z Teplic, manžel je o dost starší jak já ale musím říct že nám to klape až až.Dávala jsem sem i fotky ze svatby tak se koukněte a schválně kolik byste mu tiply?Jinak jmenuje se Luboš.
Ahoj Kačí !!ja tu zitra nebudu zitra du do dvou praci tak prijedu vecer uplne k.o..takze papa pozitri
ještě jsem se mrkla na ty svatební foto. moooc vám to tam sluší. ale netroufnu si tipnout ten věk, ale vzhledem k té dceři by to mělo byt 35-40. já jsem se vdávala taky ve 21 letech a manželovi bylo o 13 let víc. a klape nám to už 11 let.
a uz vidimm nu ja bych typla ta 38 az 40 pekny parecek:) tak to ten muj je prcek je jeste o pul roku mladsi jak ja:)
katrin nahoře jsou fotky k tomuto tématu na to klikni! jinak veru já bych mu tak tipla okolo 30?? ![]()
no holky děkuju za kichotky.Jen kdyby jste věděli jak jsme se dali dohromady tak by vám asi pomotalo hlavu.Jinak jste obě úplně vedle,je mu 46let, ale fakt jsem ráda že na to nevypadá,musím říct že jsem ráda,že o sebe pečuje,kolikrát mi přijde horší než ženská,někdy je dokonce v koupelně déle jak já a to už je co říct.
a jinak stačí když kliknete na moje jméno(nick) a tam je fotogalerie je tam víc fotek
na veku preci nezalezi,ja si zase vzdy rikala a vzdy jsem mela starsiho muze a ted mam o pul roku mladsiho..ma znama ty je 23 a ma 45leteho pritele takze co na tom kdyz si dva rozumi:)
veru to ja mam doma hotovou kachnu:) o koupelnu se pereme
hotovej samponek ![]()
tak přesně to říkám i já. musím říct že jsem ráda že ho mám,hodně mě držel nad vodou když jsme přišli o miminko,on sám byl z toho zmatený,protože to nikdy nezažil ale klobouk dolů jak to zvládnul.Taky už bych nikdy nechtěla mladšího chlapa,myslím třeba 28 atd,teď už vidím ty rozdíly a jsou fakt velký.Ty jsi taky vdaná?