Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nu nevim cim to je ja jsem tu dnes prvne tak to budu muset jeste pilovat..ten muj nick
já jsem to taky přečetla pěkné
já jsem se seznámila s lukášem náhodou!! to bylo jednoho večera sousedka seděla venku před barákem tak jsem šla za ní na pokec a přišla další sousedka že slaví její známa narozky at tam jdeme a já nechtěla pač jsem ráno musela do práce a ona mi řekla at jí neseru vzala mě za ruku a táhla mě na tu zahradu kde se slavily ty narozky no a jak sem se bránila že fakt chci jít domu tak se všichni na tý zahradě otočily co se děje no a otočil se i lukáš podíval se na mě a usmál se no a já jsem byla z něho uplně hotová a on prej ze mě taky! tak jsme si povídaly no a druhej den jsem scháněla jeho číslo a začali jsme si potajmu psát no a zamilovali jsme se do sebe na první pohled a kvuli němu jsem opustila minulého přítele! a jsem hrozně štasná!! ![]()
juj to je tak zapeklity vzdycky:) me se tenkrat taky na tu disco nechtelo kevsemu kdyz ta kamoska za hodinu odesla domu a ja s nima zustala sama,pekne sem ji proklinala..ona pak chodila s tim kamaradem ale skoncilo jim to bohuzel
Veru ted uz by ti melo na me jit kliknout,ja trubka tu kecam cely den a nezaregistrovala jsem se sem ja to trumbelina ![]()
muj bejvalej byl taky hroznej žárlivec! musela jsem bejt furt doma a když jsem spala u sestřenky tak on mě seřval že neví co tam dělám a dokonce mi i zakázal za ní jezdit ![]()
me kontroloval i pres mobil kde jsem nechaval si me vyhledat byl to magor..
no to my taky měli zezačátku galeje. Nejvíc mě pobavilo to,že už spolu nebyli asi 4 měsíce a kousek a když se dozvěděla,ža jsme spolu a že spolu už pomalu začínáme bydlet tak pořád otravovala,pořád si na něco vzpimínala,že v bytě má nějaké své věci tak jsem jí to hezky všechno zabalila a když si přišla pro věci tak jsem jí úplně v klidu pozvala dál(aby si nemyslela,ža se jí bojíme nebo tak něco) a začala mi tlouct klíny do hlavy,že at si uvědomim kolik mu je let,že nikdy už dítě chtít nebude a že stejně jednou budou znovu spolu atd atd,ale to já už jsem si pojistila před tím,ne jsme spolu začali oficiálně chodit,jestli bude chtít někdy ještě alespoň jedno dítě a on mi přísahal,že ano,jen s ní ho nechtěl,protože ačkoliv jí bylo 28let tak nevařila,pořád někde trajdala a nestarala se o domácnost a že ví že já se o miminko dokážu postarat levou zadní a o domácnost jakbysmet.Kolikrát mi říká,že nechápe kde se to ve mě bere, že mu uvařím co chce,dokonce upeču cukroví,poklidím(to mám od mojí maminy,ona mě vždycky vedla k čistotě,takže každý den šůruju jak blázen a vařím taky každý den).To on kolikrát nedokáže pochopit. No asi mám dar od přírody nebo co,ale samochvála smrdí
![]()
bud v klidku ja jsem v kuchyni od 9 let pomahala jsem mamine a ted jsem rada ze umim varit a kdyz se podivat treba na mou budouci svagrovou tak pripali i vodu na caj ne to bych kecala to uzse naucila:) ale je ji 32 a to se mi zda pozde na to ze nic neumi..kdyz sme k ni prijeli tak delala segenin teda holky jeste jsem nejedla bilý moukovy segedim rekla jsem ji ze tyhle blafy fakt jist nebudu..
já mám dovolenou až do 4ledna. Máme v práci volno úplně všichni,dělám operátorku u Telefoniky O2 na callcentru a jsem ta co volá lidem a otravuje je s našima novýma tarifama a službama,no přes svátky se naše oddělení zavírá abychom neotravovali lidi o svátcích,prý aby si od nás trochu lidi odpočinuli,ale jinak je to skvělá práce.Je to moje první zaměstnání a nikdy bych neměnila.Ikdyž každá práce má své pro a proti,ale ta moje má víc pro.
![]()
Kimilo: No tak ty se máš,ale já už se docela do práce těším.už mi chybějí lidi v práci,jsme tam úplně supr kolektiv.
mam kamaradku u 02…tak to se mas ze nevstavas ja musim:(du do prace po a ut musim sepsat papirovani do konce roku ja delam krasnou praci se starymi lidmi..snazim se jim poskytnout zabavu delame ruzne kvizy hrajeme hry cteme si vypravime chodime na prochazky take bych nemenila…je to krasna prace
Holky dala jsem si vás do přátel ale musíte to potvrdit, jděte na svůj profil a tam je má žádost o přátelství.tak to tak doufám také učiníte?!
![]()
ja jsem byla dost utlacovana od byvaleho nemohla jsem ani na krok ze skoly rovnou domu a kdyz jsem jela domu k mamce tak pro me prijel a museli jsme jet okamzite k nemu…on bydlel s babickou..nejdrive jsme bydleli dva a pul roku u me s moji mamkou a tatkou pote pul roku ja u nej to uz to skripalo..pak mi jednou kamoska rekla ze se musim postavit znovu na vlastni nohy ze takovou me nezna ze sem byla drzejsi a umela si prosadit slovo a ze s ni musim na disco…on pro me prijel a ja mu rekla ze se du bavit ze muze jit s nama,kdyby tenkrat sel nepotkala bych Martina a neby s nim krasnych 5let..zacali jsme tancovat na cal on me zavolej mi…pak jsem k nemu sla ke stolu a nakonec sjeho kamaradem domu a s jejich kamaradkou…povidali si do rana spali jsme s polu v postylce ale nic nebylo zatrhla jsem to…konec s byvalym se vlekl cele 4mesice..zvladli jsme to oba a jsem za to moc rada