Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja se na ten caj dnes ptala v praci a pry je super co holky rikaly ze pry ho take pouzivaly..takze se na nej uz ted tesim ,pri mym stesti ho mit nebudou nu tak pofrcim do jine ![]()
Misko ,nevim nevim
resi se tam kevsemu kradez takze nic moc..takhle po svatcich
http://bobshop.blog.cz/…lla-vulgaris
tady jsem našla něco o tom kotryhelu co mám v tom čaji
já beru femibion. Je to rozdělené před otě a do 12. týdne a pak od 13. týdne výš. je to trochu dražší stojí to na měsíc asi 300 kč. A nemají to v každé lékárně. listovka už by v tom měla být obsažená. tak už to víc neberu.
tak teď jsem si přečetla o tom kontryhelu a asi zítra ho hned zakoupím a celou krabičku vypiju. vypadá fakt účinně
katrin tak to je teda hodně blbé! mladá včera byla na narozkách a tam se taky ukradlo ukradl se tel. jednomu starému pánovy chudák
no a oslavenec řekl že mu koupí novej! krádež to je hnusná věc ![]()
ten kontryhel je super…da se sehnat nekde cerstve ?nevite?docela bych to zkusila na hemeroidy ktere se mi objevili
kači já ho mám v tom čaji a je fááák dobrej jmenuje se to ženskej čaj- herbex a je i chutově dobrej
jj nejhorsi je ze ta ktera za to ma zodpovednost nejspis nekradla,no nevim myslim si to je to takova cista duse vypada jak andilek a bohuzel to asi odnese..je mi ji lito
je to hnus co se deje..
ten kontryhel vypada fakt slibne…skoda ze uz neni zitrek:(muze se sladit?
tak pracuju je mi 21 let a s rpitelem se mesic snazime o mimi jinak mam 4dny spozdeni