Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj ten pocit znam,kdyz pride tetka se svyma holcinama navezou se na me obe dve..jsou uz vetsi obejmou me ,holky to je snad ten nejkrasnejsi pocit ktery sem zazila..
já si tedy moc přeju miminko,ale nejvíc si přeju aby tenhle rok(zkurvenej)omluva za výraz už konečně skončil,protože mi nadělil tolik bolesti jakou jsem ještě nikdy nezažila,tak jen doufám,že příští rok bude krásný jak pro mě tak pro vás, ![]()
Misko zkus vydrzet a udelej testik treba za dva dny..
taky bych byla rada kdyby tenhle rok uz udelal tecku..
no my do 12 budem jeste smoulit:srdce: tak snad tak nakej spermonik zustane to by bylo,aby zase ne!!
JJ Miško,zkus zítra ráno a pozítří ráno a když bude čárečka sílit tak to bude 100% těhulkování,myslím,že jestli tam něco málo je ať už pomalu neviditelné,že by to mohl být happy end.Přeju ti to moc holka jedna naše. ![]()
holky já bych asi skákala štěstím do nebe
no ale nebudu se předčasně těšit a budu netrpělivě čekat ![]()
tak berusky loucim se dnes drive musim byt na zitrek vyhajana..uvidime se zitra ju??uz ted se na Vas tesim!!
![]()
holky a já bych to asi vykřičela do celého světa,aby všichni věděli,že teď už to bude dobrý a že už se nedáme. Chjo,proč nejde říct si,teď chci být těhotná a ejhle ono by to tak bylo? Ta příroda si s námi umí pěkně pohrávat co? ![]()
tak papa zítra a ať to v práci už je jen a jen lepší ju?A jestli na tebe nebudou hodní tak mi si to s nima pěkně vyřídíme. Papa a dobrou noc plných krásných sníků o mimi.
![]()
já jsem dneska taky testila! mám tam jen tu jednu a nějakej náznak něčeho ale to nepovažuju za čárku