Čerstvé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kimila
3.1.10 21:48

ahojky holky, tak jak je?? a co ty veru ms. furt nikde??

• Citovat
  • Upravit
3.1.10 21:53

Ahojky berusky,neni nic moc zitra du do prace tááák se mi nechce:(pak do druhé..chjo:(
preju Vam krasne sny a hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
3.1.10 21:56

já mám ještě volno!! tak si to zítra užijte v práci a at vám to rychle uteče!!

• Citovat
  • Upravit
587
3.1.10 22:36

ahojky MS stále nikde ale testy stále negativní tak jsem z toho tak trochu v prde..,nevim co to tedy může být,zkusím vydržet do čtvrtka a když nevyjde pozitivně tak ještě v neděli testnu a pak v pondělí k doktorovi aby se na mě koukl. Založila jsem diskusi a holky mi trochu malou naději dali,že test jedné z nich vyšel pozitivní až 16dní zpoždění.tak snad budu mít taky tolik štěstí,ikdyž tomu už moc nevěřím.A kimi ty si testila? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
3.1.10 23:00

ne netestila proč?? tak jsem to dostala!!

• Citovat
  • Upravit
587
3.1.10 23:09

omluva myslela jsem katrin.papa jdu spinkat zítra mě čeká skoro po měsíci návrat do práce,se mi moc nechce,ale penízky jsou penízky,chjo,jak vyhrát abysme už nemuseli do práce co?papa :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
4.1.10 11:06

ahojky holky, tak už jsem vzhuru! ale jak přejetá všechno mě bolí!!

• Citovat
  • Upravit
4.1.10 22:18

cauky holciny:)Veru drzim pesticky!!kolikaty ze uz je to den co mas zpozdeni??
ma kamaradka ted testovala jako diva a test ji vysel pozitivni az v 9 tydnu a to si kupovala mamatesty..
asi jak u koho bych rekla:(
Kimi to ze jsi to dostala me mrzi ,ale neves hlavu ted budes mit tu praci tak si aspon neco vydelas a pak ta materska bude taky aspon o neco lepsi..jinak holciny zitra delam s fakt hroznyma zenskyma nevim jak to tam zvladnu :zed: to bude horor..mejte se krasne papa berusky moje a zitra zase pisnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.1.10 09:20

ahojky tak asi jen zpoždění,včera jsem začala trošičku krvácet,ale je to fakt strašně slaboučký tak nevim.to nám to hezky začíná nový rok,už ani nemám náladu se znovu od začátku snažit.Já snad nikdy nebudu mít děti,chjo,proč je život tak nespravedlivý? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.10 18:24

Nebud smutna Veru,urcite nam to vyjde,jen na to proste neustale myslime a ta psychika je sílena veda..neboj..nesmime to tak hllidat..vim jak ti je a i ostatni holky co jsou tady vedi jaky je to pocit..vydrz a nevzdavej se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
5.1.10 19:18

ahojky holky, jak je??

• Citovat
  • Upravit
587
5.1.10 20:29

ahojky tak snad to vyjde co nejdřív,akorát teď nebudu vůbec v obraze kdy budu mít plodné dny,protože když jsem měla to zpoždění tak nevim kdy bude ovulka,teda jestli ji vůbec mám. Nekrvácí zatím nějak moc,spíš je to taková trošička,ani na vložce pomalu nic není,tak uvidíme co se z toho vyvrbí,ale mimís asi už 100%nee.Začneme hned po zkončení se snažit a snad nám to vyjde třeba příští měsíc,moc bych si to přála,ale vím,že život půjde dál,jen jsem se těšila na něco co teď bohužel nemám.Asi blbě napsaný osud.ale ONO TO VYJDE :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
6.1.10 07:36

ahoj holky,já začala ráno krvácet, zřejmě se mi skutečně rozjíždí mens takže taky nic, je mi to líto, ale nevadí, příště to už třeba vyjde!! Pořád ve mě hlodá červíček, jestli to není to špinění, které je u těhu někdy přítomné, ale přeci jen trošku krvácím, takže spíš mens:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
6.1.10 08:06

no tak já už jsem se rozkrvácela docela hodně takže zase nic,tak se budeme snažit dál.Jaké vitamíny má brát můj manžel?Někde jsem to četla ale nevim už dke to bylo a jaký vitamíny to byly?!Děkuju moc holky moje, a také děkuji za podporu,ikdyž tak trochu zbytečnou.Snad to vyjde brzo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
6.1.10 12:25

ahojky holky, nebojte příště to vyjde nebojte :kytka: mě nějak furt bolí břicho v noci kvuli tomu nemužu spát :cry: doufám že to přejde

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex