Čerstvé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.1.10 20:00

Ahojky kimi jj nejak to tu pada to mas pravdu..o tom vysetreni slysim prvne jestli to nekdo vi pisnete co a jak.papa a chodte sem casteji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
14.1.10 20:07

Ahoj holky,jsem tu u vás nová,mám už sice dvě děti,ale než jsem je měla,tak jsem to taky tak prožívala jako vy.Je to nepříjemné,hlavně ty pocity,ale konec je dobrý a na konci jsou ty vytoužené děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.1.10 21:00

V tématu Nové snažilky - 1/ 2010 Ti tweety odpovídala dneska na hor. profil Aki. Příspěvek od Aki.Tak snad se nebude zlobit, když její příspěvek zkopíruju :wink:

Aki
Stálice Příspěvků: 65 dnes v 11:14 Na horm. profil se bere krev 2.-3.DC. Zjišťuje se hladina LH (luteinizační hormon) a FSH(folikulos­timulační h.). Podle hodnot se pak zjistí, jestli dochází k ovulaci a správnému zrání vajíček. Taky jestli se neblíží přechod a je dostatečná produkce estrogenu. Četla jsem ale, že pokud je žena sledována vaginálním UTZ, je tohle vyšetření zvytečné. A ještě bych zapomněla na prolaktin, estradiol, progesteron, testosteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.10 11:58

tak holky dnes se du objednat na gyndu,sem zvedava co mi ten saman rekne..doufam ze nebudu cekat 14dni nez na me pride rada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
18.1.10 13:44

ahoj holky,nevíte, jak je na tom Verca.Bart?? Měly jsme stejný problém a nevím, jak dopadla ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
18.1.10 17:31

Ahojky žiju to je jasný, no nedopadlo to nějak. Normoš jsem to dostala jen se zpožděním cca 6denním,jinak teď se snažíme nevynechat ani jeden den snaženíčka tak doufejme že to vyjde. Jinak dlouho jsem tu nebyla,potřebovala jsem se trochu dát do kupy z toho zklamání atd. Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
19.1.10 06:01

ahojky děvčátka moje! tak jak se máte já nemužu spát měla jsem ted noční tak to mám nějak rozházené!! a zítra jdu na raní :-( moc se mi nechce! včera ráno jsem po noční jela domu a čekala jsem na autobus no a jak jsem čekala tak jsem si zapálila cigaretu!! holky mě se udělalo tááák zle až jsem se z toho klepala a čekala jsem kdy něco vyhodím v tom autobusu :poblion: doma jsem se pak najedla a šla spát a už mi bylo líp!! a co vy jak je??

• Citovat
  • Upravit
kimila
22.1.10 06:05

no holky, teda tady je nuda!!!!

• Citovat
  • Upravit
23.1.10 10:53

tak holciny v pondeli du na gyndu,tak jsem zvedava co mi poradi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
24.1.10 15:00

tak to držím palečky!!

• Citovat
  • Upravit
25.1.10 15:03

ahojky holciny, tak sem akorat dorazila od doktora..tak mi dal vytaviny PREGNIUM je v tom obsazena listovka horcik jod a kyselina dokosahexaenová- DHA..dale mi dal tabletky ktere jsou take volne k prodeji fermalac vanignal -udrzuje normalni vaginalni flory v pochve a zabranuje posevnim infekcim..taky mi dal tabulku ,abych si zapisovala BT.jinak se rozjel vlak na dlouhou trat uz mi napsal doporuceni na genetiku a na spermiogram nejhorsi je ze ten muj se boji doktoru jak cert krize,ted navic nema praci a o doktorech nechce ani slyset horsi je ze nas tam mam objednat co nejdrive..taky si nechci placat dovolenou na doktory vim ze mam ze zakona narok,ale nechci aby to kolegyne vedely sou tam zensky po 50 satce a mladi nechapou..uz si asi nepamatuji na to svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
28.1.10 18:22

no holky, co furt děláte??

• Citovat
  • Upravit
28.1.10 19:24

cauky holciny mam dotaz da se pruchodnost vajecniku zjistit jinak nez lapadoskopicky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
29.1.10 09:46

ahojky tak se alespon bude konečně něco dít co? Jinak průchodnost se jinak zjistit nedá, jen kontrastní látkou právě laparoskopicky, Jinak my se snažíme ceý měsíc každý den,tak snad taková snaha bude oceněná a miminko už je třeba v bříšku,ale moc tomu nevěřím,Já mám pocit a takový předtuchy že asi mít nikdy miminko nebudeme, pořád na to musím myslet a pořád se mi to honí hlavou,jestli mi třeba při té poslední revizi něco nepodělali a já teď budu bez miminka. Holky a navíc mi teď v dubnu končí smlouva v práci a bohužel firma nebude prodlužovat na neurčito tak budu končit, jsem z toho hotová,hlavně už asi nikdy nenajdu tak výborně placenou práci,to mě děsí ze všeho nejvíc. Omlouvám se že jsem tady dlouho nebyla ale nějak nestíhám.Papa :mavam: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.10 16:56

Ahojky Veru, no tak to je dost blby s tou praci to ted je pekne nahnuty snad vsude,,teda reknu Ti s tim snazenim teda pekne zaostavam…my tak dvakrat trikrat v tydnu a ted na to neni ani nalada jelikoz pritel prisel o praci a tak je porad ve stresu..nekde sem cetla ,ze spermie musi taky uzrat nebo co..kazdopadne papam vitaminky co mi doporucil jmemuje se to pregnium..a tu laparoskopii to dostanu narkozu ci co??nebo to muzu mit bez narkozy??ja se ji totiz bojim a spatne ji snasim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí