Čerstvé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
31.12.09 17:27

ahojky,tak zatím MS stále nedorazila,ale cítím že to co nevidět dostanu. Jinak asi bude lepší to nechat osudu,ikdyž zvědavost je silnější než já,ale zatím jsem nepodlehla.Musim se držet a čekat co z toho bude. Jinak bych Vám moje holčiny chtěla popřát také hodně štěstíčka,zdravíčka,lásky a hlavně to vytoužené miminko do nového roku vstupte tou správnou nožkou,a ať se v novém roce sejdeme zde a byly u všech 2//.papa :lol: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
1.1.10 11:52

Tak holky vítám vás v novém roce 2010.Oznamuji vám že už je to dneska třetí den co mám zpoždění tak nevim.Každopádně pokud to nedostanu do ponělka tak půjdu k dokrotovi aby mi udělal UTZ.já vím je brzo,nebude tam nic vidět,ale chci aby mi nasadil ty léky na udržení co nejdřív,abych se nemusela bát. Nevim ale já si to raději nějak nepřipouštím,taky těhu být nemusím a můžu mít jen rozharašený hormony,ale nebudu si dělat test,kdo si počká ten se dočká.Papa a co vy?Jak jste si užili oslavy?My krásně,nakonec k mamině dorazila i ségra s dětmi a se švárou takže úplná bombička.Lepší silvestr jsme snad nezažili. :hug: :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.10 14:34

Ahojky holciny,no Veru to je krasny tak drzime pesti aby Ti to konecne vyslo..to by bylo super!!oni jsou prasny na udrzeni?? ja porad cekam do 12 to jsou nerviky..kezby se spuntik udrzel:)ale nevim nevim zacina me podezrele bolet brisko a kycle to mivam pred ms .. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.10 14:36

Silvestra jsme stravili doma pak sme presli pres ulici k tete a jeji rodine ,no byla take sranda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
1.1.10 16:53

ahojky no zatím jsem to pořád nedostala,zítra ale půjdu koupit test,ať vím a ikdyž vyjde pozitivně nebo negativně tak v pondělí půjdu k doktorovi aby mě prohlédl a když opravdu budu těhulka tak aby mi napsal práška na udržení,abych měla jistotu že proto děláme co můžeme,aby se to špatné zase neopakovalo. Uvidíme jak to dopadne. Jinak léky na udržení jsou většinou se berou do 12tt a pak už se brát nemusí(utrogestan,ascorutin a duphaston)a prý jsou opravdu dobré,ale taky prý pěkně drahé,ale za tu krásu mi to stojí.napíšu ti soukromou zprávu budeš tam mít můj mobil tak až tady budeš tak mě prozvoň.papa :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
1.1.10 16:54

ahojky holky, tak já hlásím že ms. dorazila přesně ve 12:00hod. ale neva!! jinak silvestr parádní byla sranda! veru tak si skus test za to nic nedaš

• Citovat
  • Upravit
1.1.10 19:20

Ahojky Miso,to me mrzi ,ale nic neni ztraceno..muzes to mit klidne i v tehulkovani..ma kamaradka ms mela do 5 mesice..
s tema praskama jsem to nevedela,to je super!!ja kdyz to dostanu po 12 tak pockam a pak pujdu k doktorovi aby me vysetril,pze sem u nej nebyla tak rok.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
1.1.10 19:34

No tak to mi je taky líto misko.Neboj ono se to brzo povede uvidíš.Jinak já k doktorovi teď posledních půl roku chodila často,když jsem byla těhule,pak na kontroly po těch mých revizích no a pak kvůli testům co mi vycházeli pozitivně ale těhotná jsem nebyla to bylo naposled před měsícem.No a teď tam taky v pondělí půjdu zase kvůli tomu že mi mešká MS,zítra udělám test a když bude pozitivní tak vám ho sem vyfotím.Asi to budu dlouho vydejchávat a do pondělka to asi nevydržim,přemýšlím,že bych celý víkendík prospala aby mi ty dny utíkaly rychleji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
1.1.10 19:40

ahojky holky, tak abych pravdu řekla tak mě to líto nějak není :oops: zrovna nastupuju do nové práce tak tam potřebuju vydržet ty 3 měsíce! pak mě nebudou mov vyhodit!!

• Citovat
  • Upravit
587
2.1.10 10:09

tak holky MS stále mešká,ale testy jsou negativní tak jsem z toho nějaká na nic,nevim co to tedy může být.Už jsem si myslela že jsem těhule a ono akorát zklamání.papa :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
2.1.10 12:42

ahojky veru, tak ještě počkej a skus si ho udělat v pondělí ráno! třeba je ještě brzo! a nebo se ti jen spozdila!

• Citovat
  • Upravit
2634
2.1.10 13:23

Ahojky holky jaky byl silvestr???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.10 19:05

Ahojky,holciny..Veru neves hlavu ,nestresuj se nad tim ,nemysli moc na to..
A Miso pravda, ze ted prijdes na jine myslenky budes zamestnana…aspon ze bude ta prace..pak kdyz to vyjde tak to budes mit fajn s materskou..
Holciny po jake dobe je to na tom testu videt ve 2tydnu uz by to melo jit videt,ze??
ja dnes zkusila test co kdyby nahodou :zed: no bohuzel nic..musim fakt pocekat do toho 12 chjojky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.10 19:07

jo Misko dnes sem byla v pate lekarne a ten caj proste nemaji pry by mi ho objednali ale rekli mi ze na me nemaji cas..to uz si dovoluji fakt hodne tak sem je holky poslala normalne nekam!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
2.1.10 23:31

ono se ti to na testu ukáže až tak ve 3 až 4týdnu, první týden se teprve vajíčko zahnízďuje do dělohy a pak asi týden na to teprve začne vylučovat HCG,ten totiž vylučuje placenta a ta se teprve to zahnízdění vytváří víš?Jsem chytrá já vim,ale hodně jsem o tom četla. Jinak když se teď kouknu na ten tast tak tam něco vidím,ale nevim jestli si to jen tolik řeju tak to vidím,ale manžel nic nevidí,fakt nevim.zkusim zítra a pak v pondělí.papa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí