Čerstvé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kimila
29.12.09 19:32

ahojky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
29.12.09 19:58

Ahojik Misko,tak jak bylo?vidim ,ze se tu rozjizdime ve velkem:) to je super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.09 19:59

tak si predstav ,ze dnes sem byla ve dvou lekarnach a ten caj nemaji,to by jsi se zblaznila zitra jedu do centra tak snad uz ho sezenu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
29.12.09 20:12

ahojky holky moje,tak já už jsem tady zase s vámi, teď jsem dorazila domů,byla jsem na drbu u kamarádky bydlí ve vchodě s námi a akorát mám divnou náladu z ní. Přišel jí dopis že na ně je uvalená exekuce z důvodu neplacení půjček(ona žila v domění že to manžel platí). Je mi jí líto. Jinak zítra to mám dostat tak jsem zvědavá jak to dopadne,prosím myslete na mě ať už to nedostanu,tak bych si to přála. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.09 20:16

Ahoj berusko Verusko,to je faj ze uz ste tu doufam obe ostatni ne:(
takze myslim na tebe aby to vyslo a hlavne pisni co a jak,ale stejne udelej testik muzes to mit i pri tehu..ale to vis stopro..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
29.12.09 20:41

ahojky veru zítra na tebe budu myslet! já jsem si dneska dělala testík ráno a mám tam ten stín tak zítra jdu do lekárny a 31 ráno otestím! jinak mi je dneska nějak furt divně zvedá se mi žaludek a pobolívá hlava!

• Citovat
  • Upravit
587
29.12.09 20:45

ahojky, no tak na mě myslete, doufám,že to vyšlo a když ne tak budu zklamaná jako vlastně každý měsíc. Jinak Kimilko tobě vyšel stínek? tak zkus ještě zítra ráno a možná už trochu zesílí čárečka.Holky jak já si to přeju že snad ani nebudu spát. A co jak jste si dnešek užily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
29.12.09 20:50

já zítra jedu zase k dr. a pak jdu ke kamošce na kafčo takže nebude čas na testík a musím si ho koupit! a co ty veru máš nějaké příznaky??

• Citovat
  • Upravit
587
29.12.09 20:56

no nepřijde mi že bych měla nějaké příznaky ani těhu ani MS. Ikdyž je pravdou,že mi tak poslední týden dělá špatně ranní vstávání, občas se mi motá hlava,ale to nevím jestli to nemám z toho že jsem před spaním pila kafe nebo si zakouřila.jinak asi nic, možná jsem malinko nafouklá se mi zdá. Nějak se moc nehlídím a nekontroluju protože si pak všechny příznaky těhu vsugerovávám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.09 21:02

to je pravda take tomu nechavam volny brubeh…ikdyz na zvraceni mi je taky ,ale to prisuzuju spise tem stresum v praci ..ju holciny jsem napnuta jak ksandy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
29.12.09 21:11

jj to já taky,ale nevěřím v to že bych měla takové štěstí. Na jednu stránku bych se radovala ale na tu druhou,ač to bude znít trochu divně tak bych se bála. Loni totiž touto dobou jsem otěhotněla a protože to dopadlo zamlklým potratem tak bych se bála,že to bude stejné.No nakonec uvidíme, jsem každopádně smířená s tím,že už si asi žádné těhulkování neužiju(přeci jen po mých špatných zkušenostech),ale jestli se to má stát tak se to stane a já to bohužel neovlivním,takže až budu těhulka tak sice budu doufat že to bude dobrý,ale budu v tom nejhorším připravená že se to může znovu nepovést.Hold osud. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.09 21:15

nesmis myslet Veru na to spatne,stres hodit uplne stranou ikdyz to neni lehke ,proste to brat jak to pride co ti osud nadeli…lehko se to rika tezko se to dela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
29.12.09 21:18

holky nesmutněte nám to vyjde!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
29.12.09 21:20

kdyz budeme ve stresu tak si tim jen uskodime..musime se snazit a tesit holciny

• načítám...
  • Citovat