Čerstvé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.12.09 21:36

Asi budeme doma vymyslime program na posledni chvili je to zabava a i romantika:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.09 21:37

jak ho oslavite vy?s rodinou ci kamaradama,hory nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
29.12.09 21:44

já budu s přítelem a asi někam pujdeme!

• Citovat
  • Upravit
587
29.12.09 21:49

my budeme s manžílkem u mých rodičů,jsme tak byli i minulý silvestr a byla docela sranda,ale to už jsem tušila že jsem těhu tak jsem nic alko nepila takže všichni navátý já střízlivá,ale tenhle rok se napiju abych zapila ten žal a ukončila rok se vstyčenou hlavou. Já sice moc alkohol nemusím,ale pár skleniček si tentokrát dám.Chtěli jsme být původně doma jen spolu my dva,ale naši bydlí hned přes ulici od nás tak jsme se nakonec rozhodli jít k nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.09 21:56

no my kdyz nikam nepujdeme tak budeme u moji mamky a jejiho manzela aby snim nebyla sama..u nas je to trochu slozitejsi..nu popadim do hajan dnes mi neni nejak dobre..tak to pujdu zaspat…pisnu zitra ju papa holciny moje a drzte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
29.12.09 22:05

tak papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
587
29.12.09 22:06

tak já jdu taky holčiny moje, jsem dneska nějaká přecpaná, teď jsme s manželem snědli rozmixovaný banány, dostali jsme pod stromek ponorný mixér tak jsme ho zkoušeli a musím říct,že je to dobrá věcička, a ještě víc si ho budu vážit až budeme tři,protože to je fak super mixér, žádný žmolky nerozmixovaného jídla. No tak papaa bolí mě bříško,auuuu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
30.12.09 14:08

je tady někdo holky moje zlatý? Hlásím,že zatím MS nedorazila,ale už nějak trochu cítím,že co nevidět dorazí. On je ještě půl dne na to aby se spustila dost dlouhá doba. Tak co kimilko,byla jsi u té kámojdy?A testík sis koupila?Zítra hned udělej a dej vědět co by dup.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
30.12.09 21:39

holky vy se se mnou nebavíte? vyhlížím vás tady celý den a vy nikde. :cry: :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.09 10:59

Ahojky Berusky moje,omlouvam se vcera jsme s pritelem behali po znamych,vecer jsme byli plavat v podoli protoze jednou rocne je to zdarma:) tak jsme si taky chteli uzit bez placenicka:) no pak sme byli u budouci tchyne tak jsme drbali no a bylo 22vecer a po tom plavani jsem byla tak utahana ,ze uz jsem se nezmohla na nic:(tak co Verco ,co ms spustila se nebo uz zahnizdil malý špuntik:) klidne udelej testik..a co ty Misko jak dopadla drbarna u kamosky:)a co testik??Kdybychom se tu dnes uz nevideli ,preji Vam obema a i ostatnim cerstvym snazilkam do Noveho roku jen vse hezke,zdravi ,lasku,stesti,uspech a hodne malych spuntiku:) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.09 11:00

Holciny napadlo me,ze by nebylo spatny mit na sebe tel,bylo by to jednodussi kdybychom si pisly nebo procinkli ,ze jsme na netu..co vy na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
31.12.09 12:20

ahojky holčiny, tak MS zatím zdárně nedorazila,ale ikdyž nedorazí tak si test nebudu dělat,počkám týden a pak půjdu k doktorovi.Včera jsme se o tom bavili s Lubošem a myslím,že to tak bude asi nejlepší. Chtěla bych se testnout ale namám doma testíky a bojim se zase zklamání, hlavně když jsem si na štědrý den dělala test jen tak,tak tam nebyla ani památka po druhé čárce,proto si myslím,že to stejně dostanu.Každou chvíly chodím na WC se kontrolovat,až už Luboš vynadal,at se na to vykašlu a nechám to osudu. Před chvilkou jsem vstávala a pěkně mě bolej záda(kříž) a to mě bolej jen když to mám dostat,tak nakonec uvidíme.A Miško co tedy ten testík? Jsme napjatý jak kšandy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
31.12.09 14:22

ahojky holky moje, tak já jsem včera vůbec nedorazila domu! šli jsme s kámoškama na bowling na jedno pivko no a skončili jsme u panáku a tak… přítel si pro mě přišel a spali jsme u jeho rodičů!! takže paráda večer testík jsem neskoušela nebyl čas a dneska jedu k jeho rodičům a budem spát tam takže taky nebudu testovat! tim líp a počkám pokud přijde ms..

• Citovat
  • Upravit
31.12.09 14:43

No Verco,to by byla bomba:) tak se nestresuj a nech to plavat v tom ma tvuj manzel pravdu..a holky s tim pitim opatrne!!u nas uz blazni bouchaj petardy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
31.12.09 15:10

holky jdu vám popřát vše nej do nového roku! a halvně ty miminka co si tak přejeme!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex