Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak se holky taky mějte, zase zítra ju? už se na vás těším,papa Verča
![]()
papa Holciny moje.zitra navidenou a dekuji za krasne pranicko take preji aby se vam zdalo o …
mimiskach
verco neboj dam,ale ja jedu rano k obvodakovi takze dam vedet az prijedem
Dneska je u nás krásně v Teplicích svítí sluníčko a je hezky teploučko,tak máme v celém bytě otevřená okna a větráme o stošest. Jinak jak to dopadlo Jitulinko?Dej vědět co ti vyšlo na testíku,ju?papa
ahoj holky jsem tu poprvé,vezmete mě mezi sebe?taky bych si chtěla s někým popovídat
Ahojky,
taktéž jsem tady poprvé, sice už jsem někde něco psala, ale chtěla bych se ustálit v nějaké místnosti a ráda do ní chodit. Jsem tady správně? O mimi se snažíme s manžou dva roky… ![]()
skoro rok se s manželem snažíme o mimčo a nejde nám, brala jsem clostylbegyt a beru i utrogestan,tak bych ocenila nějaké rady a zkušenosti.děkuji
22: já beru klostík už druhý měsíc, u prvního jsem neměla žádnou ovulaci, u druhého klostíku mi zjistila 12 den 18mm folikul, vypočítala pravděpodobnost oplodnění, což vyšlo na 23-24.12 a teď čekám, zda bude ze štědrého dne dáreček. Ještě je brzy… Ale mám ještě jeden předepsaný klostík, pokud těhu nebudu tak jej zase budu brát a dnes jsem se objednala na Gennet v Praze, protože 2 roky snažení za mnou a výsledek 0. Takže teď čekám na to, zda to dostanu, nebo ne. Beru k tomu listovku super. Je silnější. Druhý měsíc, co jsem brala klostík, jsem měla zvýšenou dávku na 2×1 tbl. denně, po té se objevil folikul, jinak jsem měla problémy s ovu.
ahpjky nováčci,tak to je hrozný tak dlouho čekat. Jen doufám,že se nám to všem brzo podaří,ať přirozenou cestou nebo za pomoci doktorů,ale věřím že se nenadáme a brzo to bude dobrý.já zatím nic neberu,tedy jen listovku femibion 800 ale zatím nevím jestli dobře funguje,zatím jsem také neotěhotnila.Když jsem poprvé i podruhé otěhotnila tak jsem nic nebrala a podařilo se na první pokusy,ale zase jak rychle to přišlo tak zase rychle odešlo. Tak si teď řákáme s manžou,že když teˇsi mimi dává na čas tak už to bude dobrý a v pořádku si budu užívat.Snad máme pravdu.papa ![]()
Ahojk berusky moje!!Doufam ze uz tu z Vas nekdo je:) jak ste se dnes meli??Ja jsem rada ze mam az do nedele volnicko,hurááá..Vítám nové členky do klubu
tak at nam to vsem vyjde co nejdríve!!!