Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Kojzarko,
nebuď smutná…S přítelem jsme se snažili od listopadu 2009 a tento pátek jsem si udělala testík,jelikož se mi zpozdila menzes a příšerně mě bolela prsa,ukázaly se mi dvě krásné čárky,v sobotu z ranní moči a opět dvě čárky..Celou dobu jsem myslela jak toho mimíska moc chci,ale opravdu to bylo špatně..Jen Ti tím chci říct, že ve chvíli kdy to nejméně čekáš tak to příjde
..Já si ted počkám ještě týden udělám znovu testík a pak půjdu k doktorovi,třeba to je jen planný poplach,moc tomu zatím totiž nevěřím..Přeji Ti ,aby se Vám to povedlo co nejrychleji..
Kachnatko: a proč tomu nevěříš? vždyť máš takový dálnice,to je 1000% jistota že tam mimísek je a bude v tobě krásně růst. Moc gratuluji,občas se mi zasteskne po bříšku a po těch nádherných pocitech když mě malý v bříšku okopával ![]()
Nejraději bych si udělala ještě jedno miminko,už pro ten nezapomenutelný pocit,ale jsem po císaři a to nemůžu. Malý mi všechno vynahrazuje a je to takový naše sluníčko. Dneska jsou nám přesně 5měsíců,toto letí toto letí.tak se opatruj a i to maličké stvořeníčko ve tvém břísku,ju ? papapa Verča a Šimůnek ![]()
VerčaBart: moc gratuluji k mini narozkám
strašně to letí..
Neboj slibuju ,že prcka opatrovat budu:) jen ten testík je takový no je to jiné než když Ti to řekne doktor a na to se těším až mi to poví : ste maminka ![]()
Ahoj, mám sibiřský ženšen s jinanem dvoulaločným, a je to hlavně pro lidi, kteří žijí stresujícím životním stylem.
Je mi teď úplně skvěle, funguje mi.
A kdyby se nic nezměnilo, tak mi vrátěj peníze. Proto jsem ho zkusila.