Čerstvé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
9.2.10 18:24

Ahojky holky, mám novinku, asi jsem konečně těhulka, hurááááááááááá hurááááááááááá hurááááááááááá.
jestli se mi podaří tak tady máte dnešní testíky jsou dělaný z jedné a té samé moči navíc asi v 17hodin dnes.Jsem tak šťastná. papa :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
11.2.10 23:00

tak to moc moc gratuluju :dance:

• Citovat
  • Upravit
kimila
15.2.10 19:24

tak co veru už jsi byla u dr.???

• Citovat
  • Upravit
587
16.2.10 14:57

ahojky byla ale jen pro prášky na udržení pro Utrogestan, mám tam jít 22.2. že už to snad půjde vidět. strašně se těším až to moje štěstíčko uvidím.A co ty?Pořád se snažíte co? Doufám,že taky brzo napíšeš že jsi těhulka.Moc ti to přeju. My už jsme to v lednu pomali začali vzdávat a ejhle ono to vyšlo. Zkoušeli jsme spolu vždycky spát jen ob den,ale v lednu jsme spolu spali každý den(fakt nekecám) a ono to vyšlo tak to zkuste taky. Držím palečky papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
16.2.10 16:48

tak to jsem moc ráda že jsi štastá!! u mě nic nového! a sexík každej den to asi nepujde pač chodíme oba do práce a vidíme se jen o víkendu takže tak no!! a v tejdnu jsme moc unavený :cry:

• Citovat
  • Upravit
17.2.10 16:22

VERCO GRATULUJU!!!To je krasný!!take bych si prala,ale nejak uz tomu neverim pritel si nasel novou praci ,je furt unaveny a kdyz dorazi tak de max na pocitat a to je vse…sem z toho vseho tak nejak smutna…sex je hodne nepravidelny diky te nove praci…chjo chjo chjo..ale Mám obrovskou radost za Tebe!!aspon nekdo z nas uz ma ty dve vytouzene carecky!!tak drzim pesti aby prohlidka byla ok!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
20.2.10 10:52

ahojky holky, tak jak se máte?? vubec nepíšete??

• Citovat
  • Upravit
7.3.10 16:37

Holciny,co se to s vama stalo ted uz tu neni ani jedna z vas??nechci si povidat sama se sebou:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
14.3.10 15:42

ahojky holky, tak tady to teda umřelo!! :cry:

• Citovat
  • Upravit
15.3.10 18:50

neumrelo,ja tu sem porad a kdyz uz tu nekdo je tak si semnou ani par pismenek nevymeni..Kimilko uz sme tu zustaly asi samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
15.3.10 18:56

ahojky kachnátko, asi jsme tu jen mi dvě!!

• Citovat
  • Upravit
587
16.3.10 16:20

nene já sem občas koukám. Holky já nevím co vám sem psát, nechci vás nějak provokovat nebo tak něco. Vim jak si to obě moc přejete a nerada bych abyste pak byly smutný. Jinak my už jsme s prďolou v 9tt tak ještě 3týdny a budeme snad mít už vyhráno. JInak u nás zatím probíhá vše bez komplikací,mimi na poslední kontrole mělo dokonce už i srdíčko a bylo moc krásný. Holky posílám vám nějaké těhu bacilky ju? Tak tfuj tfuj,tfuj,tfuj,tfuj,tfuj,tfuj,tfuj,tfuj,tfuj,tfuj.papa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.10 00:12

Verčo,porad patris mezi nas vzdytjsme spolu zacinaly:) jsme radi ze se s nama podelis o tu radost o ten krasny zazrak..mluvim ted tedy i za Kimilku ale myslim ze by s tim souhasila co pisu..
neumim si predstavit ze by jsme prestaly komunikovat to bych byla opravdu zklamana..doufam ze budete s mimi v poradku a ze nasbudes tesit foteckama i jak roste brisko..
Ja ted na to nemyslim soustredim se na praci a na skolu a bud to vyjde nebo ne echavame to ted osudu,akoraf jsem se kazdy mesic stresovala jestli to zas dostanu nebo ne..je mi ted o hodne lepe kdyz nad tim tak nepremyslim..holciny krasnou noc a doufam ze tu bude vice vzkaziku a ze k nam taky prijdou nove snazilky:) nebo se snad snazime uz jen my dve s Kimilkou??:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
17.3.10 15:08

ahojky holy, veru já ti to hrozně moc přeju a neboj nám se to taky povede!! :lol: a jak se jinak máte?? mě od včerejška bolí levej vaječník a furt mě v něm dloube ms. mám dostat až příští tejden 25.3 tak nevím jestli se nehlási ms. dřív možná jo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3
23.1.11 00:02

Ahojky… My s mužem se pokušíme od listopadu… a zatím nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí