Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky! tak jsem ráno vstala a byla udivená kolik jste toho ještě napsali a jak dlouho jste vydrželi. já do práce vlastně nechodím, jenom chvíli odpoledne, udělat nějaké denní uzávěry u manžela ve firmě. někdy si říkám, že mi to chybí, přesně ty lidi. Ale pořád si říkám, že snad otěhotním a stejně bych byla doma, protože mi bylo vždy hodně zle. Hlavně první tři měsíce. Verčo to máme stejně starého manžela. a myslím, že na věku opravdu nezáleží. On má taky z prvního manželství kluka a tomu je 21. Doufám, že se večer sejdeme a pokecáme.
nene na gyndě jsem nebyla byla jsem u normální dr. no a nic moc mi neřekla musela jsem do nem. na moč něco mi tam našla! no a říkala jsem jí jak mě popichuje na pravé sraně podbříšku tak mi řekla že je to možná těhu
a mám počkat do ms.
no tak uvidíš, to bych ti moc přála. Možná bych zkusila udělat test už teď, mě tenkrát vyšel pozitivní a to jsem ještě taky měla před MS a byly tam hezký dvě tlustice. Tak jestli máš testík doma tak si ho udělej a dej honem vědět. ![]()
no uvidíme ms. mám dostat 1.ledna já bych si to přála a vám všem bych to přála
já jsem minulý měsíc taky myslela že jsem těhu, bolely mě bradavky,píchalo v podbřišku,byla jsem unavená, tak jsem udělala testík a ejhle vyšel pozitivní,radost byla veliká, tak jsem testila každý den ráno pořád hezká čárka a pak jsem to přesně dostala na den a najednou čárka nikde,bála jsem se že jsem znovu potratila, šla jsem k doktorovi udělal odběr krve a ejhle,negativní,takže jsem ani těhotná nebyla ani nejsem. Taky mě bolelo všechno. Být tebou tak to zkusim dneska testnout,za to nic nedáš.A přeju ti aby to těhu bylo a všechno bylo v pořádku. ![]()
tak testík jsem zkusila a zatím nic! je ještě brzo počkám do prvního
to je divný že ti to takhle test ukázal
a co jsi měla za testík??
tak to teda koukám. pozitívní test a těhu nikde. já už jsem si zakázala testy kupovat, protože když je mám doma, jsem schopná si udělat i dva denně. je pravda, že jsem někde četla o falešném těhotenství. příznaky, pozitivní test a pak nic. já jsem používala poslední dobou nějaký RAPIDclear, tam psali, že ukazuje už asi 5 dní po oplodnění.a je pravda, že jsem ho měla pozitivní už tyden před MS.
měla jsem mamatesta vždycky testuju jen mamatestem,tak nevím jak to že tam byly dvě čárky.pa
tak jsem si pocetla:) nu take mam zkusenosti s mamatestem:) samozrejmne vzdy negativ..:( ted naposledy jsem zkusila od pepina a take nic:( takze ted cekam do 12 jestli bude ms ci ne..jinak jsem take schopna udelat si treba 2 testiky denne:)jj to jsme my zvedavci