Čerstvé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.12.09 23:45

ja dorazim mozna vecir tak po 20h pokusim se papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
28.12.09 08:24

ahoj holky! tak jsem ráno vstala a byla udivená kolik jste toho ještě napsali a jak dlouho jste vydrželi. já do práce vlastně nechodím, jenom chvíli odpoledne, udělat nějaké denní uzávěry u manžela ve firmě. někdy si říkám, že mi to chybí, přesně ty lidi. Ale pořád si říkám, že snad otěhotním a stejně bych byla doma, protože mi bylo vždy hodně zle. Hlavně první tři měsíce. Verčo to máme stejně starého manžela. a myslím, že na věku opravdu nezáleží. On má taky z prvního manželství kluka a tomu je 21. Doufám, že se večer sejdeme a pokecáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
28.12.09 10:30

ahojky holky, tak já jsem tu byla jsem u dr.

• Citovat
  • Upravit
587
28.12.09 10:50

Ahojky holky, no a u jakého doktora? Na gyndě? co ti řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
28.12.09 10:57

nene na gyndě jsem nebyla byla jsem u normální dr. no a nic moc mi neřekla musela jsem do nem. na moč něco mi tam našla! no a říkala jsem jí jak mě popichuje na pravé sraně podbříšku tak mi řekla že je to možná těhu :lol: a mám počkat do ms.

• Citovat
  • Upravit
587
28.12.09 11:01

no tak uvidíš, to bych ti moc přála. Možná bych zkusila udělat test už teď, mě tenkrát vyšel pozitivní a to jsem ještě taky měla před MS a byly tam hezký dvě tlustice. Tak jestli máš testík doma tak si ho udělej a dej honem vědět. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
28.12.09 11:06

no uvidíme ms. mám dostat 1.ledna já bych si to přála a vám všem bych to přála

• Citovat
  • Upravit
587
28.12.09 11:12

já jsem minulý měsíc taky myslela že jsem těhu, bolely mě bradavky,píchalo v podbřišku,byla jsem unavená, tak jsem udělala testík a ejhle vyšel pozitivní,radost byla veliká, tak jsem testila každý den ráno pořád hezká čárka a pak jsem to přesně dostala na den a najednou čárka nikde,bála jsem se že jsem znovu potratila, šla jsem k doktorovi udělal odběr krve a ejhle,negativní,takže jsem ani těhotná nebyla ani nejsem. Taky mě bolelo všechno. Být tebou tak to zkusim dneska testnout,za to nic nedáš.A přeju ti aby to těhu bylo a všechno bylo v pořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
28.12.09 11:19

tak testík jsem zkusila a zatím nic! je ještě brzo počkám do prvního

• Citovat
  • Upravit
kimila
28.12.09 11:21

to je divný že ti to takhle test ukázal :think: a co jsi měla za testík??

• Citovat
  • Upravit
7369
28.12.09 14:32

tak to teda koukám. pozitívní test a těhu nikde. já už jsem si zakázala testy kupovat, protože když je mám doma, jsem schopná si udělat i dva denně. je pravda, že jsem někde četla o falešném těhotenství. příznaky, pozitivní test a pak nic. já jsem používala poslední dobou nějaký RAPIDclear, tam psali, že ukazuje už asi 5 dní po oplodnění.a je pravda, že jsem ho měla pozitivní už tyden před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
28.12.09 14:48

já používám mamatest ten je nejlepší

• Citovat
  • Upravit
587
28.12.09 17:51

měla jsem mamatesta vždycky testuju jen mamatestem,tak nevím jak to že tam byly dvě čárky.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.09 20:30

Ahojik holciny tak jsem tady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.09 20:37

tak jsem si pocetla:) nu take mam zkusenosti s mamatestem:) samozrejmne vzdy negativ..:( ted naposledy jsem zkusila od pepina a take nic:( takze ted cekam do 12 jestli bude ms ci ne..jinak jsem take schopna udelat si treba 2 testiky denne:)jj to jsme my zvedavci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí