Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chvilinku,jen si zajdu zakouřit na balkon,ju?za 10minutek jsem zpět. ![]()
nene vdana nejsem jen zasnoubena uz asi 3 roky..nejsou penizky setrime nejdrive na bydlenicko..je to krasny den ktery bych si chtela uzit a ne mit jen dva svedky a konec..proste mit den D
veru tak to je docela dost ten věk!! ale na věku nezáleží hlavně že se milujete!! já jsem s přítelem krátce ale už vím že je to ten pravej!!
byla to láska na první pohled! on mě vysvobodil od bejvalého přítele
byla jsem nadně a on mi sevším pomohl
i pul roku nekdy staci:)
Veru to mame podobny na disco jsem se seznamila s nynejsim a take mi dost pomohl od byvaleho..je to moje prdelka..muj byvaly byl pekny hajzl ktery me i zmlatil.
No tak to velká poklona, já asi nikdy nedokážu přestat.
Nevim jak začít,je to strašně zamotaný.No tak hezky od začátku. jako malá jsem si s Lubošovo dcerou hrála na písku,ale to si vůbec nepamatuju. On se pak rozvedl a nešel si Michalu(byli spolu pomalu 7 let),no a ta Michala má bráchu Járu a schodou okolností jsme spolu s Járou chodili,nakonec jsme od mých rodičů dostali udělaný a zařízený byt tak jsme spolu bydleli.Takže nejdřív jsme s Lubošem byli švagrová a švára. No jenže pak jsme se s járou rozešli a já byla pomalu 1 a půl sama.Vyhovovalo mi to,ale že se dáme dohromady s Lubošem mě nikdy nenapadlo. No v té době co jsem byla sama tak se Michla hrozně změnila a Lubošovi se tak zhnusila že jí už pomalu nenáviděl,jenže nevěděl jak se s ní rozejíz.jednou jsme se spolu potkali,šli jsme na kafe a stal se z toho románek(po tají samozřejmě),jenže jsem to brala jako realista a nedávala si naději že by jí nechal a mi byli spolu,on se do mě hrozně zamiloval,no jenže pak to prasklo)nějaká dobrá duše náš naprášila,tak jsem to ukončila,nechtěla jsem mu kazit život a tak dlouhou lásku,on jí přede mnou řekl že jí nemiluje že miluje mě ale já mu v tu dobu lásku nevyznala(trhalo mi to srdíčko ale nemohla jsem se zbavit myšlenky že bych mu zkazila to co tak dlouho budovali).Dloho jsme se neviděli,pak jsme se potkali na diskotéce,řekl mi že už s Michalou není a že teď tedy bydlí sám,že ona šla k rodičům.Nejdřív jsem mu nevěřila,bála jsem se že mi jen chtěl oplatit tu mojí nevyznanou lásku,ale nakonec jsem šla k němu ale tak jsem se bála,že jsem raději šla domů. No a od té doby jsme se nejdříve scházeli jen jako dobří kamarádi(občas sex,nebo káva,výlety atd),pak nás spolu viděli naši a pozvali nás k nim na kafe a když přišla ta otázka co spolu máme tak jsme se přiznali a od té doby spolu bydlíme.Můj byt je teď obsazený mým bráchou. Nevim jestli jste to pochopily všechny.Je to tak komplikovaný že nevím co dřív napsat. Jinak Luboš se rozešel s Michalou z toho důvodu,že ho podváděla se s vým kolegou z práce a narafičila na Luboše fotky v počítači,protože nevěla jak se mu přiznat.No a samozřejmě byly to nahotiny jak její tak toho milence.Takže teˇjsme jí oba vděční že to vlastně spíš vyřešila sama. Samozřejmě její rodiče se je pokoušeli dávat dohromady,ale když to zkusili znovu,že začnou od začátku,tak opět po týdnu podvedla a už raději ani nepřišla domů,jen mu napsala že ho podvedla znovu a že už to nejde slepit,on byl nakonec rád,protože taky nevěřil že by to mohlo být dobrý. No a to je můj příběh.Kdo to přečetl až sem,jste nachři.
![]()
nu ja dala dohromady svagra s moji byvalou kolegyni budou spolu dva roky a ona bude mit prcka uz v kvetnu:)
precetla jaem to do konce je to nadherne tak ted vam pisnu muj pribbeh,ju:)
Kachnatko2009 jak to že jsi přihlášená a nejde se na tebe překliknout? u každého jde prokliknout na jeho profil ale u teb ne.
jo to byla, ikdyž on byl první kdo jí podvedl,ale i tak si tohle nazasloužil.Dělala mu hroznou ostudu úplně všude.nemohl si se mnou jako s jeho švagrovou ani jít trsnout když jsme byli společě na disko.Jednou měl narozeniny( ale to jsme se ještě tolik neznali) a jeho synovec dělá DJ na jedné diskotéce tak mu objednal striptérku a když se na jí jen očkem kouknul,nebo sáhnul(byl to jeho dárek) tak tam mezi ně vlítla normálně ho tak praštila do zad až mu vyrazila dech. To musela být už v tu dobu kráva(omlouvám se za ten výraz ale tu holku nenávidím.