Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak holciny,loucim se s vami jdu se vykoupat a chrupkat…zitra jak jsem jiz psala du do dvou praci mam jeste brigadku…takze se sem asi nedostanu:(budu doufat ,ale neslibuju…tak jinak az v utery odpoledne:)mejte se krasne holciny moc se na vas tesim..Preji vam hezke sneni a jeste hezci probuzeni
Katrin a jak se jmenuje? Já jsem na callcentru v Ústí nad labem.
tak papa Katrin, budeme se na tebe taky moc těšit. Dobrou noc.papa ![]()
jmenuje se Iva ale nevim prijmeni dela v Praze je ji pres tricet ,ale zas tak dobre kamaradky nejsme vybodla se na me taky
holky já se taky loučím tak papa
katrin at ti to zítra uteče v práci
Ještě jedna otázka na vás na obě holky, kolikátého asi tak dostáváte MS? Abysme věděly a mohly se společně hlídat a snažit? Já vždycky toho 30tého v měsíci
posledni 2 ms jsem mela 12 me se to totiz strida mam to trosku nepravidelne
mě se to taky mění piju čaj na srovnání! mám to dostat 1 ledna
tak to je fajn, tak se teD budeme alespoň navzájem hlídat, já to mám od poslední potratu přesně na den vždy 3Otého.jsem zvědavá,ani nevím jestli mám ovulaci každý měsíc nebo ne. No necháme to náhodě. ![]()
no já jsem zjedavá jestli to dostanu! nějak mě bolí podbříšek a píchá mě na pravé straně! a bolí mě prsa no uvidíme
tak se mějte a dobrou a zítra alespoň přijď ty Kimilko,ju?!papa a sladké sníky ![]()
holciny to zvladneme:) nebojte!!tak uz jsem vykoupana a jdu delat haji haji tak papiny
![]()