Čerstvé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kachnatko2009
27.12.09 18:26

ja uz jsem z toho docela magor.. :zed: nekde pisou to nekde zas ono ..dnes jsem cetla o kontryhelovým čaji pry pomaha

• Citovat
  • Upravit
kimila
27.12.09 18:30

kecám já jsem brala mamavit nebo něco tak! a čaj piju herbex-ženskej čaj na srovnání ms a tak! třeba zabere tet mě furt bolí podbříšek a brsa mě bolí

• Citovat
  • Upravit
7369
27.12.09 18:35

Ahoj! Jsem tady nová a chtěla bych se připojit. Prošla jsem různé diskuze, ale buď je to už hodně zaběhlý nebo úplně bez reakce. Jak jsem se dívala tak jsou tady spíš snažilky s prvním dítětem, ale myslím, že je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kachnatko2009
27.12.09 18:36

no to bych mohla zkusit..já jí mám dost neravidelnou:(2mes treba v poho na den a pak to nemam třeba 40 dni to byla jedna takova velka odchylka ted zatím ok ale sem zvedava na dalsi..kezby uz nebyla

• Citovat
  • Upravit
kimila
27.12.09 18:40

ahojky kačko! :lol: kachnátko teřba se nám zadaří hrozně bych si to přála! přítel si strasně přeje syna :lol: ten čaj skus stojí asi jen 40kč a je tam 20 sáčku

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 18:44

určitě ho koupím,hned zítra du kolem lékárny:)take si preju aby to vyslo..ty se mas,muj pritel se moc neprojevuje..nejak se semnou o tom nedovede bavit..to me mrzi.
jak se vlastně jmenuješ?

• Citovat
  • Upravit
kimila
27.12.09 18:48

jmenuju se míša! minule jsme se večer hádali že pujde k porodu :lol: já jsem mu řekla že ho u porodu nechci a on že jestli tam nepujde tak že ho neštvu! prej mě chce držet za ruku a tak.. :lol: a co ten tvuj přítel? bavíte se o tom doma?

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 18:48

jezis ja spojila dve odpovedi,sem to ale trumbera..

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 18:52

my se o tom prave vubec nebavime:(nechavame tomu volny prubeh bud to vyjde nebo ne..rekl mi ze to chce cas..ze vse neni hned,vim ze v tom ma pravdu ..kdezto ja uz bych se nejradsi videla u nakupovani hadriku a tak..

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 18:53

Ahoj Kačko25 vítej mezi námi:)

• Citovat
  • Upravit
kimila
27.12.09 18:58

mě lukáš řekl že by chtěl dítě tak za 5 let. ale jelikož mám jen ten jeden vaječník a mám 50% šanci přirozeně otěhotnět tak to budeme skoušet už ted jinak nechráněnej styk provozujeme asi 3 měsíc jinak to taky nějak neřešíme bud se to povede nebo ne!

• Citovat
  • Upravit
kimila
27.12.09 18:59

kačko25 napiš nám něco o sobě :-D

• Citovat
  • Upravit
7369
27.12.09 19:02

Koukám že máte najetou diskuzi. Já jsem taky první dítě chtěla ve 20letech. Po 3/4 roce radost z pozitivního testu a následně velký smutek po zamklém potratu. Pak 3 kluci a před rokem velký chtíč po holčičce. Místo toho ve 14. týdnu opět zamklý potrat. Teď se už půl roku snažíme a nic. Nezdá se to ale řeším to stejně jako poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kachnatko2009
27.12.09 19:02

To ten muj je na tom podobne ten mi rekl ze az tak ve 30..az bude tohle a tamhleto atd..tak jsem mu rekla ze s prominutim nechci byt takhle stara na prvni dite,jelikoz se pohybuju ve zdravotnictvi tak vim ze ten organismus starne..bojim se toho ze na tom budu jak moje mamka ta na me cekala 7let.co myslis po jak dlouhe dobe bych mela jit k doktorovi po 3 mesicich snazeni to je moc brzy.

• Citovat
  • Upravit
kachnatko2009
27.12.09 19:05

Ahoj Kacko,neboj to vyjde moje teta ma dve holcicky a po roce snazeni konecne ceka klucinu ted je v 7 mesici..drzime pesti aby jsi mela velke stesti:)jsem rada ,ze mezi sebou mame i zkusenejsi:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex