Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My zatím 5. Ale ted jsem změnila práci tak bych tam chtěla aspon 3 měsíce vydržet až budu mít po zkušební lhůtě, aby mě nevyrazili. Ale když se zadaří tak budu ráda. ![]()
ted jsem se dívala na telku, byl tam pořad čekáme miminko, je to zajimavé. Zrovna tam jedna rodila, tak jsem to trochu očíhla.
čauky holky!přejï krásný víkend a vítám tě, ocelote
tak si říkámm první máj, krásný den ke zrození mimi…nejhorší je, jak všude po městě potkávám jen samé kočárky, přiznám se, že trošku závidím…tak ať nám to všem vyjde…mějte se Eva
ahoj Evi:-) taky zběsile nakukuju do kočárků a vymýšlím, který se mi líbí nejvíc
a že už se moooooooc těším až budu podobně drandit po městě:-)
já taky…dokonce už jsem vybírala, když jsem myslela, že to vyšlo..ale zatim jen očima…
jo a jakej vyhrává?:-) u mně je favorit Neonato Reverso sport tris, ale ještě jsem ho neviděla v reálu ![]()
mně se líbí CORTINA X3 TRIS EVOLUTION,ale líbí se mi jich hrozně moc…jeden krásnější než druhej…dokonce i postýlku jsem si už vybrala
tak to jsem ráda, že nejsem jedinej blázen
, protože mám vybranou i jídelní židličku ![]()
Ahoj Evi:-)
zrovna jsem si všimla, že jsme jmenovkyně ![]()
Děkuju za prvomájové přání:-) a doufám, žes taky byla políbena pod rozkvetlým stromem ![]()
Ahoj holky, rada bych se taky nekam pridala
Snazime se s
manzelem sice teprve od zazatku roku, ale ted uz cekam vice nez tyden na mesicky, tak snad… I kdyz jsem si delala pred 3 dny test a nevypadal moc pozitivne. Prislo mi, ze je tam druha carka, ale takova uplne slaboucka. To asi nic neni, ze ![]()