Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ty už si byla na nějakých vyšetřeních? Já bych taky chtěla vědět, jestli je u nás vše ok, ale zas se snažíme krátce, tak asi netřeba to hrotit, co? Ale jinak to s tím časem máme taky pěkně blbý… Já studuju dvě školy a chodím do práce a muž je v práci od rána do večera a večer je mrtvej a hned usne ![]()
ne ještě jsem t onečetla.diky.no ja taky k praci ještě studuju a přítel pracuje fakt non stop celej den..takže je pak mrtvej…je to těžký..já právě taky na žádných extra vyšetřeních nebyla..ale na to je moc brzy…to až tak po roce snažení.
Ahojky, promiňte, ale chci si vyzkoušet jak si vložit křivku z FF sem do diskuze, tak jsem si zatím vyhlédla tuhle nerozjetou, abych moc neotravovala
http://www.fertilityfriend.com/home/1a7802
Ahoj holky, prominte ze rusim, ale jsem cerstva snazilka(3 mesice) a v sobotu mi doktor rekl, ze mam moc nizkou delozni sliznici (2 mm) a ze mi nedorusta a mam s pomoci BT zjistit jestli mam ovulaci. Brala jsem 10 let antikoncepci - muze to byt z toho a PROBOHA UPRAVI SE TO ???!!! Dik.
Áhojky…momentálně se s snažíme s přítelem o miminko.V jednom článku tady jsem se dočeta,že po vysazení antikoncepce se může cyklus opozdit i o několik týdnů. Jak tak koukám tyk se o miminko snažíte déle než já,tak byste v tom mohly mít nějaké zkušenosti.
ahojky Simiki,pojd se kouknout do snažilek.
Je tam spousta výborných holek které Ti rádi poradí a pomužou ![]()
ahojky cetla jsem tvuj prispevek myslim si ze mas pravdu a jak se ti dari pa karolína ![]()
Ahojky holky, jsem tady také nová, sice nejsem čerstvá snažilka,ale beru se tak. Něco o mě!Jmenuju se Verča jsem z teplic, V březnu jsem prodělala zamlklý potrat a pak v květnu také tohoto roku samovolný potrat a od té doby jsme se nesnažili, dodrželi jsme 5měsíců nesnažení abych se uzdravila a nabrala síly.29.srpna jsem se vdala, od října se snažíme a nejde nám to. Omlouvám se jestli sem se vetřela.Papa Verča
![]()
Jakto že sem nikdo nechodí? Nechci si tu psát sama se
sebou. Holky, napište.Papa Verča