Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já myslím že můžeš!taky jsem tu nová a nejsem čerstvá snažilka ale beru se tak.Napiš něco o sobě at víme.Papa verča ![]()
Ahojky Verco .. je mi 21let a s pritelem se snazime o mimi od 27.11.09 cili od posledni ms jinak mam 2dny spozdeni tak cekame abych testla
je no mě je taky 21let, a tobě už mešká MS? Už bych tedy testla dej sem pak fotečku jak to dopadlo.pa
Ahoj holčiny, jsem tu nová tak doufám,že se zapojím:)něco o mě jmenuji se Katrin je mi 24 a s přítelem jsme se začali snažit na konci října.Bohužel zatím nic:( asi nad tím moc přemýšlím,ale určitě to znáte,nedá se nepřemýšlet..máte nějaké typy ,například jakou stravu jíst před otěhotněním atd?
Ahojky tak tě tady vítám, já tedy nevím,ale stravu jsem nějak neměnila ani v době snažení ani v době těhotenství(tedy byla jsem 2krát těhulka ale nepovedlo se to a mimíšek brzo odešel,první c 10tt a druhý ve 4tt).Pokaždé jsem otěhotněla hned, za to teď to nejde. jediný co jím a jedla jsem tak listovku femibion 800 je to nejlepší. Papa ![]()
Ahojky,děkuji za přivítáníčko:)..listovku jsem si uz koupila takze ji mohu jist uz ted a ne az v tehu jak mi nekteri rikali?a co calibrum?mas nejake zkusenosti?jinak moc přeji ať se brzy zadaří:)
ahojky holky! mužu se přidat? nejsem tu nová mát tu založenou svou diskuzi (zimní zanžilky roku 2009) ale holky se tam už zaběhli! dlouho jsem za nima nechodila! 19 unora jsem přišla o své první miminko
, bylo to mimoděložní těhu! tak jsem neměla náladu si s nima psát a ani se snažit o miminko! a ještě k tomu jsem přišla o jeden vaječník
no tak to jdu skusit znovu! jinak mi bude 21 v lednu! a co jsem četla tak tu jsou holky stejně staré tak třeba tu zapadnu
zrovna čekám na ms. mám jí dostat 1 ledna! tak uvidíme
ahojky Kimilko,vítám Tě tu ..já tu jsem dnes poprvé,ale moc se to tu nehýbe jak tak koukám:(
no to doufám ![]()
neboj i s jedním vaječníkem se dějí zázraky:)přeji Ti ,aby se brzy zadařilo:)
povíš něco o sobě?
děkuji moc třeba se zadaří i tobě přeju brzké // no co o mě jsem ze západu čr bude mi 21let. 2 ledna jinak nevím co ještě! co chceš vědět??
já jsem z Prahy,odkud přesně jsi Ty?jsem ráda ,že se najdou mladý holky jako my:)který touží po mimi..a přítel je starší?
tam jsem nikdy nebyla:(..chtěla jsem se Tě zeptat nevíš zda mohu brát listovku před otěhotněním?také jsem se dočetla v nějaké diskuzi o calibrum ,myslíš že je lepší?je mi sice tolik kolik mi je ,ale připadam si jak totální kopyto:(
hele já když jsem se snažila poprvé tak jsem brala ten calibrum s listovkou nemám skušenosti! a nevím jestli mi calibrum pomohl tet piju čaj