Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co se týče toho clostíku a teplot u něj,je to doktor od doktora.Některý dr naopak vyžaduje,aby sis teplotu měřila,ale jiný to přímo zakáže.Jde o to zkreslení těch teplot,že pak si říkáš,že by to mohlo být a ono není.Prostě spekulace-ať už chceš,nebo ne,jsou to hormony a ty s tělem vždy něco udělají ![]()
mari1912 píše:
Co se týče toho clostíku a teplot u něj,je to doktor od doktora.Některý dr naopak vyžaduje,aby sis teplotu měřila,ale jiný to přímo zakáže.Jde o to zkreslení těch teplot,že pak si říkáš,že by to mohlo být a ono není.Prostě spekulace-ať už chceš,nebo ne,jsou to hormony a ty s tělem vždy něco udělají
Jasny ja to taky tak beru, merim se spis pro svuj pocit
mam za sebou 1. Clostik takze pokud nic, nic se nedeje a bude dalsi kolo
ale dekuji za nazor
A co ten pregnyl?Dostala jsi ho?
dirli píše:mari1912 píše:Jasny ja to taky tak beru, merim se spis pro svuj pocit
Co se týče toho clostíku a teplot u něj,je to doktor od doktora.Některý dr naopak vyžaduje,aby sis teplotu měřila,ale jiný to přímo zakáže.Jde o to zkreslení těch teplot,že pak si říkáš,že by to mohlo být a ono není.Prostě spekulace-ať už chceš,nebo ne,jsou to hormony a ty s tělem vždy něco udělajímam za sebou 1. Clostik takze pokud nic, nic se nedeje a bude dalsi kolo
ale dekuji za nazor
Moje ségra právě otěhotněla po clostíku a následném píchnutí pregnylu,a hned napoprvé
Takže třeba už žádné příště nebude ![]()
Příspěvek upraven 20.11.11 v 14:03
Jsem to přehlídla ![]()
Tak si ho nech píchnout,on vlastně podpoří dozrání vajíček a ty přesně víš,kdy nastane ten den D
Stejně nevím,proč to někteří doktoři nepíchají
A navíc a to taky skoro nikdo neví,by se v čase ovulace,když bereš clostík,měly brát nějaké kapky na kašel-bromhexin,ACClong,mucosolvan.On totiž v některých případech clostík hlen zahušťuje a my ho potřebujeme mít táhlý.Tak proto ty kapky ![]()
dirli píše:
Ne nedostala jsem pregnyl, uz jsem ti na to odpovidala
mari1912 píše:
Tanulko,tvůj graf je ukázkový.I určitého poklesu,což může značit zahnizďováníA pokud už máš ducha tak tiše gratuluji
Jééé, to jsi mě potěšila. Já už tak vnitřně cítím, že to klaplo, ale přece jenom, když to slyším od někoho úplně jiného, je to hrozně povzbuzující
.
Holky měly jste pravdu, graf byl opravdu asi ukázkový, protože dneska mám //
.
Moooc gratuluji ![]()
Tanulkaa píše:
Holky měly jste pravdu, graf byl opravdu asi ukázkový, protože dneska mám //![]()
![]()
.
Prosím ohodnoťte můj graf, měřím teprve první měsíc, a tak se zatím v tom moc nevyznám.. děkuji
Ahoj holky. Nevím si rady, co se děje. Vždy mám graf byt jak z učebnice a tenhle měsíc toto. Takový hory a nic!
Nevíte, čím by to mohlo být?
vůbec tomu nerozumím.. Mám se pořád stejně dobře, vše je v naprostém pořádku, ve stresu nejsem..
@sykorkan píše:
Ahoj holky. Nevím si rady, co se děje. Vždy mám graf byt jak z učebnice a tenhle měsíc toto. Takový hory a nic!Nevíte, čím by to mohlo být?
vůbec tomu nerozumím.. Mám se pořád stejně dobře, vše je v naprostém pořádku, ve stresu nejsem..
Proste anovulacni cyklus. Obcas byvaji i u zdrave zeny.
@blumen Opravdu? Ještě jsem se s tím nesetkala, tak jsem z toho dost vyplašená. Takže to nic neznamená a nemusím se ničeho bát?
@sykorkan ne, ceho. Nekde jsem cetla, ze anovulacni cyklus 2× do roka je u zdrave zeny normalni. Driv jsem mivala taky a zadny problem, ani s otehotnenimi. Ja je na sobe poznala, parkrat overeno ovu testem kdysi davno.