Graf BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
20.11.11 13:54

Co se týče toho clostíku a teplot u něj,je to doktor od doktora.Některý dr naopak vyžaduje,aby sis teplotu měřila,ale jiný to přímo zakáže.Jde o to zkreslení těch teplot,že pak si říkáš,že by to mohlo být a ono není.Prostě spekulace-ať už chceš,nebo ne,jsou to hormony a ty s tělem vždy něco udělají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
20.11.11 13:57
mari1912 píše:
Co se týče toho clostíku a teplot u něj,je to doktor od doktora.Některý dr naopak vyžaduje,aby sis teplotu měřila,ale jiný to přímo zakáže.Jde o to zkreslení těch teplot,že pak si říkáš,že by to mohlo být a ono není.Prostě spekulace-ať už chceš,nebo ne,jsou to hormony a ty s tělem vždy něco udělají :think:

Jasny ja to taky tak beru, merim se spis pro svuj pocit ;-) mam za sebou 1. Clostik takze pokud nic, nic se nedeje a bude dalsi kolo ;-) ale dekuji za nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.11.11 14:01

A co ten pregnyl?Dostala jsi ho?

dirli píše:
mari1912 píše:
Co se týče toho clostíku a teplot u něj,je to doktor od doktora.Některý dr naopak vyžaduje,aby sis teplotu měřila,ale jiný to přímo zakáže.Jde o to zkreslení těch teplot,že pak si říkáš,že by to mohlo být a ono není.Prostě spekulace-ať už chceš,nebo ne,jsou to hormony a ty s tělem vždy něco udělají :think:
Jasny ja to taky tak beru, merim se spis pro svuj pocit ;-) mam za sebou 1. Clostik takze pokud nic, nic se nedeje a bude dalsi kolo ;-) ale dekuji za nazor
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.11.11 14:03

Moje ségra právě otěhotněla po clostíku a následném píchnutí pregnylu,a hned napoprvé :wink: Takže třeba už žádné příště nebude :wink:

Příspěvek upraven 20.11.11 v 14:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
20.11.11 14:03

Ne nedostala jsem pregnyl, uz jsem ti na to odpovidala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.11.11 14:07

Jsem to přehlídla :lol:
Tak si ho nech píchnout,on vlastně podpoří dozrání vajíček a ty přesně víš,kdy nastane ten den D :wink:Stejně nevím,proč to někteří doktoři nepíchají :think: A navíc a to taky skoro nikdo neví,by se v čase ovulace,když bereš clostík,měly brát nějaké kapky na kašel-bromhexin,ACClong,mucosolvan.On totiž v některých případech clostík hlen zahušťuje a my ho potřebujeme mít táhlý.Tak proto ty kapky :wink:

dirli píše:
Ne nedostala jsem pregnyl, uz jsem ti na to odpovidala ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
20.11.11 15:30
mari1912 píše:
Tanulko,tvůj graf je ukázkový.I určitého poklesu,což může značit zahnizďování :wink: A pokud už máš ducha tak tiše gratuluji :palec:

Jééé, to jsi mě potěšila. Já už tak vnitřně cítím, že to klaplo, ale přece jenom, když to slyším od někoho úplně jiného, je to hrozně povzbuzující :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
21.11.11 08:54

Holky měly jste pravdu, graf byl opravdu asi ukázkový, protože dneska mám // :dance: :dance: :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.11.11 21:02

Moooc gratuluji :-D

Tanulkaa píše:
Holky měly jste pravdu, graf byl opravdu asi ukázkový, protože dneska mám // :dance: :dance: :dance:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.2.13 13:48

Prosím co znamená teplota na grafu?

Prosím ohodnoťte můj graf, měřím teprve první měsíc, a tak se zatím v tom moc nevyznám.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.5.19 13:06

Cyklus bez ovulace

Ahoj holky. Nevím si rady, co se děje. Vždy mám graf byt jak z učebnice a tenhle měsíc toto. Takový hory a nic! 8o Nevíte, čím by to mohlo být? :-( vůbec tomu nerozumím.. Mám se pořád stejně dobře, vše je v naprostém pořádku, ve stresu nejsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85349
9.5.19 13:14
@sykorkan píše:
Ahoj holky. Nevím si rady, co se děje. Vždy mám graf byt jak z učebnice a tenhle měsíc toto. Takový hory a nic! 8o Nevíte, čím by to mohlo být? :-( vůbec tomu nerozumím.. Mám se pořád stejně dobře, vše je v naprostém pořádku, ve stresu nejsem..

Proste anovulacni cyklus. Obcas byvaji i u zdrave zeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.5.19 13:24

@blumen Opravdu? Ještě jsem se s tím nesetkala, tak jsem z toho dost vyplašená. Takže to nic neznamená a nemusím se ničeho bát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85349
9.5.19 13:29

@sykorkan ne, ceho. Nekde jsem cetla, ze anovulacni cyklus 2× do roka je u zdrave zeny normalni. Driv jsem mivala taky a zadny problem, ani s otehotnenimi. Ja je na sobe poznala, parkrat overeno ovu testem kdysi davno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.5.19 13:30

@blumen Fuu. To jsem si oddychla. Děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí