Tlak v bříšku

288
19.11.11 16:15

Tlak v bříšku

Ahoj, chtěla bych se zeptat na tlak v bříšku. Jsem v 19tt a pohyby cítím už někdy od 16tt, ale když třeba dlouho stojím, tak cítím tlak v bříšku. Nevím, jestli se mu to nelíbí, nebo co :think: . Vždycky, když se třeba sprchuji a nebo myji nádobí, tak to začne. Na chvíli si sednu a dobrý. Máte s tím někdo zkušenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16244
19.11.11 16:20

ja jsme v 19tt a tlaky v podbrisku mam taky. Mam je docela casto. A nemusim ani stat, mivam je i kdyz sedim v praci nebo doma u tv.. :nevim: :nevim:
a pohyby zatim taky necitim. To ti zavidim ze citis pohyby od 16tt aspon vis ze je vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
19.11.11 16:33

To je zvláštní, já to mám jen když stojím, jak kdyby se mi chvilkově unavily svaly a já si potřebovala sednout. No, jsem prvorodička a přesto kopance už ted :). Včera jsem cítila úplné kotrmelce, až to bylo děsivý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.11.11 16:53

Tvrdnutí bříška, pnutí vazů a dělohy.. normální stav.. :wink: Děloha se zvětšuje, mimčo si dělá prostor, a při stání je to více namáhavé než při lehu, víc to maminka cítí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
19.11.11 16:57

No, kdyby to tak nepřekáželo v denních pracích, ale jemu se furt něco nelíbí :think: :D. Ale díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.11.11 19:41

Ahoj,přihlásila jsem se tu nově.
Jsem taky v 19 tt,pohyby teda necitím,ale taky když stojím,či něco dělám,tak mám taky takový divný tlak v břiše a hlavně mám pocit,že musím každou chvíli dostat menzes.A když si sednu je to lepší.Nevím.Ve čtvrtek jdu na kontrolu na gyndu a ve středu na ultrazvuk,tak se musím doktora na to zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
19.11.11 19:55

Ahoj, vítej. To se zeptej a dej mi potom vědět, s tím menzesem, protože to se mi taky často stává. Já ale když to mám dostat, tak mně bolí záda a břicho vůbec, ale má to svojí poznatelnou bolest. Jenže to mám od začátku těhotenství. 1. měsíc jsem se každé ráno budila s tím, že to musím dostat a ono nic :think: . Na kontrolu ( na velký UTZ) jdu až 2. prosince :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.11.11 20:08

A holky nemáte to víc v termínu MS? Je to možné.. Jinak to přisuzovala tvrdnutí bříška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
19.11.11 20:13

To já už si samozřejmě nehlídám, kdy mám termín MS :(… a brala jsem před tím HA, takže ta si to řídila sama, hned po ní jsem otěhotněla, takže nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.11.11 20:14

jo to dám vědět určitě.No já akorát v prvním trimestru vždycky když bych jako v tu dobu měla dostat menzes,tak mě pobolíval podbřišek,ale teď nic.Teď je to něco jiného.No jinak záda ty mě začali přišerně bolet asi tak před týdnem.Kolikrát se nemůžu ani otočit v posteli.To do mě musí občas chlap žďuchnout :-)ale to je asi tím,že mi teď najednou povyrostlo břicho.Prej je to tím,že měním těžiště :-) A budu si to užívat až do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
19.11.11 20:19

Tak na záda si naštěstí nemůžu stěžovat :). I když bříško taky roste, spíš vypadám jak kdybych hodně papkala sladký, než že jsem těhotná, ale aspon něco :D rostoucího břicha a pohybů jsem se nemohla dočkat. Akorát kila nejdou nahoru, přibrala jsem jenom 1 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.11.11 20:22

No v termínu MS to bylo vždycky něco jiného,respektive to jinak pobolívalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.11.11 20:27

No to já už vypadám,že jsem vážně těhotná :)Budu muset vyrazit na nákup kalhot :)to já mám zatím něco kolem třech kil nahoře,někdy něco do plusu a někdy něco do mínusu,protože mi je neustále špatně:),ale naštěstí se to z celodenních nevolností přestěhovalo na ranní nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.11.11 20:36

já mám taky poslední dva dny takové menstruační bolesti, ale trvají jen chvíli a jsou slabé a taky mě víc i bolelo v kříži,tak si říkám, že je to třeba další fáze zvětšování dělohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
19.11.11 20:48
vesper píše:
já mám taky poslední dva dny takové menstruační bolesti, ale trvají jen chvíli a jsou slabé a taky mě víc i bolelo v kříži,tak si říkám, že je to třeba další fáze zvětšování dělohy :nevim:

Tím se uklidnuji při každém píchnutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky