Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj hoky,tak asi budu mít pěkného obříka.Dneska jsem byla na ultrazvuku jsem ve 30. týdnu a ten náš drobeček má 1850 g což prej odpovídá 32+3.No tak jsem zvědavá jak pokyneme dál ![]()
Ahoj, já jsem byla dnes (30+0) a 1450., tak máš cvalíčka
. Aspon, že prospívá a kolik už jsi přibrala? Já jsem přibrala během prosince asi kilo a už jsem na tom zůstala. Tak jsem zvědavá, jak to půjdu dál. Ted mě trápí nesnesitelné bolesti zad, už fakt nevím co s tím…
Simca02:ahoj,no mám nahoře 10 kilo.V poslední době neuvěřitelně kynu
Ale čert to vem,hlavně že mimi bude zdravé.Už peru a přebírám výbavičku,tak ty nejmenší věci vůbec neřeším ![]()
ahoj devcata,tak to ja mam pry akorat mimco 1600g 30+5 . Tak snad se to nebudem snazit dohnat. Jinak me ale nahnali do nemocnice a trapi me tu kapackama,doufam ze me co nejdriv pusti dom…pekne mi to tehotenstvi dava zabrat,uz at to je za mnou ![]()
tak se opatrujte
Ahoj, Mělo tam být, že jsem přibrala 7 kilo, ne kilo
… Tak to já ještě ani nemám na mimčo všechno, vlastně skoro nic, všechno to nějak nakupuji postupně a pak budu muset naběhnout do krámu a všechno dokoupit… catherine100 : Pročpak tě nahnali do nemocnice? Tak přeju, at se tam moc nenudíš a brzy tě pustí
pri kontrole mi totiz zjistili,ze se malinko otvirame,spatny cs a tvrdy bricho…no takze ted uz jen lezet a lezet minimalne do toho 36 tydne…
Na mimco jsem taky moc nemela,ale ted jsem zacala trosku plasit a zaukolovala pritele,tkaze mi chybi uz jen plinky,postylka a kocar + nejake blbinky,ktere ale nejsou nezbytne nutne a daji se dokoupit kdykoliv
Bude to priserne otravny konec tehotenstvi…uz at je to z mnou ![]()
Tak, at je to brzy dobrý
. Mě chybí všechno, včetně dodělání pokoje pro prcka
. A že to bude záhul. Elektrika, podlaha, vyštukovat, vymalovat ( to všechno mi udělá tatínek), takže to bude snad brzy a pak až si tam můžu začít dělat to svoje. Já budu mít postýlku od maminky přítele, kočárek chci dokupovat co nejpozději. Jenže okolo toho mám jen pár věcí… oblečení většinou dostávám od někoho ( Jé, mě se to hrozně líbilo, tak jsem ti to musela koupit)…
Ahojky catherine tak ať tě tam nedrží moc dlouho a můžeš brzo domů.Ono je něco jiného ležet doma nebo v nemocnici.
Simca no my pokojík máme,ale zatím slouží jako sušárna:)Stejně malej bude tak počítám 1,5 roku s námi,takže na zařizování pokojíku mám času dost ![]()
Já mám pokoj hned vedle mého, takže ten jeho je jakoby průchozí, tzn, že bude od narození tam, s otevřenými dveřmi a chůvičkou vedle ucha… Náš pokoj je dost malý a s postýlkou bysme se nehli. Takhle necítím nebezpečí a pokoj už bude mít svůj. Holky, nevíte co to znamená, že mám placentu na pravé straně? Nikde o tom nemůžu nic najít. Všude jsou informace o placentě : Pravá, levá strana a nahoře, dole… Předpokládámm, že to nic neznamená, když mě nikdo neinformoval o nějakém nebezpečí atp.
ja myslim,ze je uplne jedno kde je,hlavne aby nebyla polozena nizko,to by pak hrozil cisar…
Me pritel hlasil,ze pokojik je hotov,takze jen dokoupit rozkladaci gauc abychom u mimca mohli cca to sestinedeli spat,pak ale chceme byt zpatky u sebe a mimco at ma svuj prostor…
Jinak u oblecku jsem se bala aby nebylo malo a nakoc ho mam tipuju tak na dve deti
a to sama jsem koupila jen dva kompletky …jsem zvedava jak to zvladne pritel vyzehlit,ja totiz nesmim ![]()
No to vím, že dole to je špatně, ale vpravo?
no já nevím. Asi to nic neznamená. Já se zase bojím, že až přepadnu naposlední chvíli ten obchod, že toho koupím moc
… Tak by mě orpavdu zajímalo, kdo by žehlil u nás… ![]()
Simca02: já mám placentu na zadní straně.Ono si myslím,že je to jedno.Hlavně aby nebyla v porodních cestách.Takže tohle bych neřešila.Co se týče oblečků já mám i něco růžového po ségře,ale po doma jsem si říkala je mi to jedno.Stejně potřebuješ jen pár nejmenších a více těch větších.Až to budeš mít věčně poblitý,tak jen ohneš rukávy a je to ![]()
Já asi taky nasbírám spoustu oblečení po holkách… Jenom moje mamka měla tři a spoustu věcí tu zůstalo. A z rodiny většinou jsou holky no
. Ale jelikož růžovou nenávidím, tak doufám, že tý bude minimálně ![]()