Už podruhé růžový výtok

689
19.11.11 11:32

už podruhé růžový výtok

Ahoj holky,
zhruba v 11tt jsem měla trochu narůžovělý výtok (měla jsem ho jen jedno odpoledne takže k dr jsem nešla) a nyní jsem 12+6tt a včera jsem měla zase trochu narůžovělý výtok na kalhotkách. Mezitím nic. V pondělí jdu na kontrolu k dr takže uvidím, ale ráda bych slyšela nějaké názory co by to mohlo být. Mám hrozný strach… :cry: Poraďte prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
19.11.11 11:39

myslím že tím že jsi se třeba trošku namohla,něco zvedla,nesla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.11.11 11:45
Bajča píše:
myslím že tím že jsi se třeba trošku namohla,něco zvedla,nesla… :think:

a mohlo by to třeba být tím, že jsme včera s manželem převáželi autem spoustu koupených věcí a já seděla vzadu a mačkala se tam s věcmi a měla kolena hodně na břichu - tlačili mi dost na břicho.pak jsem měla ten výtok-mohlo to být tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
19.11.11 11:51

no pokud chceš uklidnit tak já myslím že to tím být mohlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.11.11 11:59
Bajča píše:
no pokud chceš uklidnit tak já myslím že to tím být mohlo. :wink:

a řikáš to jen aby jsi mě uklidnila nebo opravdu?  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
19.11.11 12:02

opravdu,ale chápej že nejsem odborník a možná se najde někdo kdo napíše že z toho to určitě nebylo.já měla taky jednou růžový výtok a nic to nebylo.ten den jsem nesla tašku s nákupem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.11.11 12:21
Bajča píše:
opravdu,ale chápej že nejsem odborník a možná se najde někdo kdo napíše že z toho to určitě nebylo.já měla taky jednou růžový výtok a nic to nebylo.ten den jsem nesla tašku s nákupem :wink:

no já včera měla celkem hektický den takže jsem běhala a lítala sem tam a pak jsem taky nosila pár věcí-né moc těžkých,ale tak mohlo by to být z toho…no snad bylo, v pondělí uvidím, ale aspoň jsem se trochu uklidnila… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
19.11.11 14:30

ahoj, já myslím, že prostě můžeš být citlivější právě na námahu a po ní ti můžou praskat nějaké cévky. Já to takhle měla při druhém těhotenství, jednou jsem i silně krvácela, ale miminko jsem donosila až do termínu. Já jsem teda ale při každém špinění jela na pohotovost, měla jsem děsný strach (byla jsem už po potratu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí