Tlak v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
4.1.12 11:18

simča

Ahojda,tak se jich zeptej..to by mě teda zajímalo.A nemáte cukrovku třeba v rodině,že tě poslali dvakrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.1.12 13:14
andreuska píše:
Ahojda,tak se jich zeptej..to by mě teda zajímalo.A nemáte cukrovku třeba v rodině,že tě poslali dvakrát?

Řekla jsem, že jí má strejda a je s ní na invalidním důchodu. Ona (sestřička ) mi řekla, že to už není rodina, v průkazce to proškrtla a víc mi k tomu neřekla. Ale zeptám se, protože se mi to moc nelíbí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.1.12 10:24

Simca02: Ahoj.Ty hele,já nevím,ale je to blbost chodit 2× na OGTT.Pokud Ti první vyšel dobře.Navíc jsem se dověděla,že to můžeš odmítnout.Že jen podepíšeš prohlášení.A další věc,pokaždé když jdeš do poradny,nosíš moč,kde to můžou zjistit.Jednak Ti měří PH v moči a jednak se tím dá zjistit i zvýšený cukr.Pokud Ti do teď nic neříkali,tak máš vše v pořádku.Tak se na to pořádně poptej.Ale podruhé by mě tam už nedostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
7.1.12 10:31

asunta : Včera jsem to podstoupila po druhé. Mě potom nebývá nijak zle, ale včera jsem se cítila, jak kdybych měla čtyřicítky. poprvé jsem prý šla, protože to mám v rodině, ta sestřička fakt neví, co chce :D. A ted jsem šla „povinně“. Minule jsem to měla o to největší minimum, který jde, zvýšený, ale to nic neznamená, tak uvidím v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.1.12 10:00

simca02:Tak budu držet pěsti,aby to dopadlo dobře.V horším případě se proběhneš po interních lékařích a budeš muset držet dietu.Ale doufejme že snad ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.1.12 15:30

Ahoj holky

bože,no tak já se jim tam u toho pozvracím :jazyk: :lol: Držím pěsti at máš výsledky v normě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
11.1.12 00:06

No tak už mi to dělali jednou takže se ani nebojím, jak to dopadne. Nakonec se dozvím výsledky až zítra :). Tak vám dám vědět jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5488
13.1.12 11:05

bolesti podbříšku v 15 tt

ahoj holky, jsem v 15 tt . už tak 2 tydny mě hodně často bolí v podbříšku. někdy to je jak přicházející menstruace jindy tlak a jindy píchání. Na posledním ltrazvuku bylo vše v pořádku. Bolesti jsem měla na začátku těhoteství pak dlouho nic a tedka to zase začlo. Myslíte že je to až tak z toho zvětšování dělohy? Všude se většinou píše že to je hlavně na začátku… ale tedka se mi to zdá intezivnější jak v těch 1. týdnech. doktor říkal že někdo je na to bohužel víc citlivější. Prosím o vaše zkušenosti dík w.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
13.1.12 15:05

Ahoj, řekla bych, že to bude to napínání vazů, zvětšování dělohy atd. Prcek si asi jen dělá místo :). Já jsem to měla v 16-19tt a ted to mám znovu ( 27tt)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5488
13.1.12 16:45

já to právě měla tak v 7 a 8 tt a tedka to mam zas. tak to bude asi ono.. i když ty intervaly jsou přibližně po měsíci až dvou. někdo to prý necítí vůbec..ale aspon v tom nejsem sama… hned to povzbudí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
13.1.12 17:28

Ahoj holky

tak já jsem na konci 21tt a to píchání a tlaky jako u menses mám furt..někdy se to jeden den neozve,ale mám to pořád.Mám dost dráždivou dělohu,takže je to normal..proto to tak moc cítím.To mi řekla dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
13.1.12 18:21

já jsem se na to dr ani neptala, stejně by mi řekl to, co tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.1.12 20:46

Ahoj holky,pomoc začala jsem neuveřitelně kynout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
17.1.12 20:35

asunta

jen papkej asi to mimi potřebuje.Kolik jsi přibrala? Já měla na začátku 50.3kg a ted už mám 58kg a jsem ve 22tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
17.1.12 23:42

andreuska : Mám úplně stejný váhový přírůstek jako ty :D … A přišlo mi to hrozně moc, protože to bylo pět kilo během měsíce, ale už zase zůstávám na svém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí