Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
úplně normální, já měla v noci durch mokré peřiny a to byla zima. po porodu se mi to ztratilo, po cca 3-4 měs ikdyž kojím. neboj, to přejde!
Bohužel to je asi normální. K konci jsem taky měla návaly a potila jsem se - to byl teda ale červen. Večně jsem větrala a ostatní klepaly kosu ![]()
A po porodu první měsíc- dva jsem se v noci musela převlíkat ![]()
vyzkoušej http://www.justnahrin.cz/…_just/k5175/, člověk se potí, ale nikdo necítí zápach, je to jako pohlcovač pachů, výborná věc, používám ho a vydrží dlouho. Můžeš ho stříkat kdekoliv, i na oděv.
Pipet píše:
A počkej po poroduMyslím, že je to normální…
Tak tak,to co se se mnou děje po druhém porodu nemá obdob
A to jsem celý život nepotřebovala dežodorant,teď mi pomůžou maximálně kbelíky zavěšené na ramenou
![]()
No u prvního těhu sem nic takového neměla, takže tet jsem se až lekla jak mám zničené trička ![]()
Mě se i poslední dobou tak lehce točí v hlavě a mám celkově takové divné stavy. Tak jsem si říkala jestli to nemá spojitost.
Anonymní píše:
No u prvního těhu sem nic takového neměla, takže tet jsem se až lekla jak mám zničené trička
Mě se i poslední dobou tak lehce točí v hlavě a mám celkově takové divné stavy. Tak jsem si říkala jestli to nemá spojitost.
A nemáš nizký tlak?
Mě spíš připadá jak by se mi zbláznili hormony, sem i dost náladová ![]()
Já teda měla až smrtelně nízký tlak,takže mě se točila hlavu pořád,potila jsem,měla jsem takové divné návaly horka.Ale měla jsem to z toho tlaku.
Ohledně toho tlaku to se dozvím až příští týden, měla jsem tlakový holter protože mi byl jednou naměřeny tlak 140/90. Tak uvidím co mi řekne. Tet mám i zánět močáku a beru atb. ale to teprve 3 dny takže to s tím spojitost mít nebude.
Řekla bych, že naprosto normální. Já tohle měla hlavně po porodu, asi vlivem kojení. Přešlo to až někdy před týdnem a pořád ještě doma větrám jako blázen, jinak bych tu nevydržela. ![]()
Katka86 píše:
A to točení v hlavě máš jen v určité poloze?
Ne v jakékoli, prostě se mi tak lehce jen pár vteřin točilo v hlavě pak to přešlo. A někdy když vstanu tak se mi zamotá v bedně. Mě tet i dost bolí záda.
Ahoj, radši anonym, je mi dost trapně
Jsem 35tt a poslední asi 2 týdny mě trápí šílené pocení v podpaží a k tomu mám na tričku žluté fleky a dost to zapáchá. Nikdy jsem to neměla, holím se a používám deodorant. Je to normální? Nebo to mám říct Dr.? Díky