Tlak v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
21.12.11 11:23

vesper:Ahoj,no vidíš,za to já musela odhrabat sníh,abych se dostala vůbec do sklepa pro brabory,nachystat krb a když se má polovička vzbudila,tak mě ještě za to seřval,proč to jako dělám,tak jsem ho ujistila,že bez bez brambor oběd neuvařím,tak prej jsem ho měla vzbudit.Nemůžu za to,že si přijde kdoví kdy a pak neví,kdy má vstávat.Hlavně že mi před dvěma dny tvrdil,že mi ty brambory donese.
To jsem rádá,že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
21.12.11 11:31

asunta:Ty jsi teda blázen, to já bych ho vykopala z postele, že by koukal :-D
a kdybych odhrabala sama sníh, tak by mě asi zabil :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
21.12.11 12:48

asunta: jojo,to znám…člověk by si musel říkat 50× aby se dočkal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
21.12.11 23:07

Koukám, že je to všude stejné jako u nás… :? Jak si užíváte předvánoční náladu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.12.11 07:11

No jsem v celku samostatnej člověk.A jsem velice šikovná :lol:
Simca02: no já moc ne.Dneska musím stihnout moře práce,protože zítra jdu do práce a přijedu kdo ví kdy,takže,musím v podstatě dneska udělat všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
22.12.11 13:59

Ahoj holky

no já se dnes pustila do úklidu.Při tom nic a když jsem si lehla,že si chvilku odpočinu,tak malá začala tak řádit jakoby mě chtěla postavit na nohy abych pokračovala.Jinak přítel mi hrozně moc pomáhá..zrovna umývá okna..je zlatý.Hezký den vám přeju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.12.11 14:33

Tak to já jsem na všechen úklid sama teda, ale zase když ho o něco požádám, tak teda jde. K umývání oken bych ho zcela určitě nedostala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.12.11 16:44

andreuska:Ahoj,tak to Ti závidím.To že by mi chlap umyl okna se mi v životě nemůže stát.:) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.12.11 23:39

Ahoj holky, tak jak jste přežili Vánoce? A co dítka? :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.12.11 13:25

Ahojky,no docela to ušlo,až teda na to,že jsem v práci chytla nějaký střevní virus co nám tu řádí mezi pacienty,takže jsem si „užila“.Do toho jsem šla včera na OGTT test,tak to jsem měla co dělat,abych tu sladkou bžundu udržela.Sice jsem se z toho těžce opotila,protože jsem nechtěla jít na druhé kolo,ale zvládla jsem to.Jen mi vzali krev,práskla jsem dveřma a utíkala na záchod:)Holky koho to ještě čeká,no držím vám pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
2.1.12 08:55

Ahoj holky

no jmě to čeká..kdy se na to chodí? Zítra začínám 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
2.1.12 11:00

ahoj byla jsem na tom testu před vánoci a nebýt toho, že tam byl přítel se mnou, asi bych to nezvládla, z toho hnusu jsem se málem pozvracela a tu posledni hodinu jsem tam omdlevala, takze jsem rada ze to mam za sebou a nastesti vse v pohode. JInak se tam chodi mezi 24 - 28. týdnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
3.1.12 01:58

já jdu na OGTT už podruhé… v pátek… Po prvé jsem byla někdy ve 12tt, kdyby mi někdo řekl dřív, že tam vůbec nemusím chdoit, že je to strašná zátěž pro mě i miminko, tak se na ně vyprdnu. Jestli mě tam budou chtít dostat po třetí, tak opravdu nejdu :cert: . Minule to bylo docela dobré, dalo se to, akorát jsem tam seděla asi 10 minut, než jsem to vyžunkla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
3.1.12 12:23

simča

Ahoj a proč jdeš podruhé ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
3.1.12 21:09