Tlak v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
20.1.12 17:36

Ahoj,no já mám nahoře nějakých 10 kilo a jsem ve 28 týdnu.Ale tak jako jsem přibírala pomali,ale teď po vánocích to jde rapidně nahoru.Mám strach že se nenavleču do šatů.(Za týden se vdávám)A to prosím pořád po ránu zvracím.já nevím,ale všude píšou,že mě to přejde,ale mám pocit,že jsem nějaká anomálie přírody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
20.1.12 17:45

to asunta: z toho zvracení si nic nedělej, moje známá prý prozvracela od prvního dne až na porodní sál :-D
Já jsem zvracela do 5.měsíce, byl chvíli klid a teď s blížícím se 30tt se mi začalo vracet nechutenství a nevolnost, takže to zvracení očekávám každým dnem :-(((
U mě je akorát průšvih, že jsem jen 1kg v plusu, tak snad to ještě trošku doženu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.1.12 21:56

catherine100: no já si myslím,že to u mě bude stejně jako u té Tvé známé.Věřím tomu,že budu zvracet i při porodu :)No já o nějakým nechutenství jako nemůžu říct,ale je pravda,že jak mě začala pálit žáha,tak jím o hodně méně za to vypiju hektolitry mléka.Chlap mi dokonce pro nej běhá i u nás do kravína,ale zase ho pít moc nemůžu,protože jak je čerstvé,tak z něj cítím tu krávu,ale pro moji žáhu je to jak pohlazení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
21.1.12 10:30

ty piješ úplně čerstvé? my tu teda taky máme farmu, ale doktorka mi řekla, že ho musím vždy převařit, takže na to kašlu a radši kupuju z obchodu…
a mě stejně na žáhu moc nepomáhá, mám to tedy jen občas, ale slupnu rennie a je to většinou v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
21.1.12 13:16

Já jsem teda za celou dobu nezvracela, do ted nemám jediný problém, ani tu žáhu, jak zminujete, ale taky už mám 10 kilo na vrch a začala jsem jíst, jak polský zájezd :D… takže jsem pro jistotu začala cvičit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
23.1.12 13:45

Ahoj holky

tak to ti Simčo závidím.Já zvracívala ještě na začátku 6měs. a ted je mi zle každý večer…já mám na prd večery,ne rána,takže já jsem anolmálie :lol: Vždycky je mi těžko od žaludku,ale nezvracím,jen je mi někdy tak zle,že se mi nechce ani dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.1.12 22:47

No tak to vypadá, že sis to vybrala za mě teda,… Já akorát nemůžu dlouho stát, ale jinak všechno v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.1.12 10:18

Ahoj holky,tak od soboty jsem vdaná a........nic.Jen mi přibylo lítání po úřadech a vyřizování změny jména a adresy..........no doufám,že to do porodu všechno stihnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
31.1.12 10:47

ahoj tak to moc gratuluji,
ale to…nic…taky chápu, když jsem se vdávala, taky jsem čekala co se změní…hmm…a nic, žádnej jinej pocit, žádnej jinej člověk :-D :-D
A to lítání po úřadech, bankách, pojišťovnách..... mi trvalo ještě téměř rok po svatbě, než jsem všechno změnila…proto jsem se na to po rozvodu vykašlala a nechala si exovo příjmení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
31.1.12 11:29

Taky gratuluji, ještě, že se zatím nechci vdávat :)… Akorát budu mít lítání, aby mimčo bylo po tátovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
31.1.12 11:35

No to neni zas tak hrozný jeden úřad jeden papír…asi 10 minut a je to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.1.12 14:13

No já jsem prvně změnila trvalý pobyt a abych nemusela pak měnit znova papíry,tak jsme se rozhodli se vzít,protože ten můj poděs by mi klidně za půl roku řekl,že se vemem a budu lítat znova :)Takhle to bude z jedný vody na čisto :)
catherine100: máš pravdu,jeden úřad jeden papír 10 minut,ale to lítání co mě čeká teď no když vemu že musím úplně všechno pozměnit včetně techničáku.......bude to sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
31.1.12 14:53

to s těmi 10 minutami jsem myslela jako reakci na Simca02 :-)
Jinak změny příjmení se taky bojim, asi mě to čeká v létě…hlavně jsem jednatel ve firmě a tam než se změní všechny papíry tak se taky zblázním.....nechápu, že to nejde změnit třeba na matrice a zbytek (alespoň státní správa) by si to změnil automaticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.1.12 19:01

catherine100:No proč to dělat jednoduše,když to jde složitě ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
1.2.12 08:52

asunta

ahojky a moc gratuluju :kytka: Všechno proběhlo podle vašich představ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí