Tlak v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
8.12.11 13:31
catherine100 píše:
děvčata už jste sháněla dětského doktora? Já už jsem si teda zjistila reference a mám nějakej žebříček a přemýšlím, že to budu od Novýho roka obvolávat. Vím, že je docela brzo, ale co kdyby se malej narodil dřív a pak vše shánět na poslední chvíli se mi nechce…doufám, že budou příjímat…

už to taky pomalu řeším, mám nějaké tipy od známých, ale tak uvidíme :) po novém roce bych se chtěla někde registrovat…Myslím, si že je na to čas akorát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
8.12.11 16:19

Ahoj, já už vím, kam půjdu, jenom doufám, že mě nebude přemlouvat doktorka, kterou jsem já měla jako dětskou :-/. Ta byla strašná. Ale myslím, že si to nechám až tak na únor,… Nebo je to pozdě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka 333
8.12.11 17:34

Těhotná?

Dobrý den potřebuju poradit. 6 let jsem brala antikoncepci mercilon a teď jsem se rozhodla ji vysadit. 25. listopadu jsem si měla vzít první prášek z nového platíčka, který jsem si nevzala a 27. listopadu jsme měli s přítelem nechráněný sex. týden na to od neděle 4. prosince (což asi začala ovulace) mám hrozné bolesti v podbřišku hlavně u levého vaječníku (dneska mě to vzbudilo i v noci) Trvá to už 4 dny..navíc mám zvýšenou teplotu 37,5 (jinak mi nic není) a u dvou jídel mi připadlo že cítím chuť kovu. Myslíte, že můžu být těhotná? A kdy si můžu nejdříve udělat těhotenský test? Moc děkuju za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
5158
8.12.11 21:26

anonymka: já bych to spíš viděla na ovulaci,ale nevím :nevim: já osobně jsem si dělala test až po vynechání MS, abych nebyla opět zklamaná..ale pokud je to první měsíc snažení,tak se klidně testni dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
9.12.11 08:40

Toť otázka, můžeš i nemusíš…ale bolesti v podbřišku bych moc nepříčítala rannému těhotenstí. ale vážně nevím, já to poznala, když jsem začala zvracet, až pak jsem si udělala test, abych to nezakřikla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.12.11 22:11

Ahoj holky,už jsem opět zase začala špinit.Nevím jestli to mám přičítat tomu,že bych v teď měla mít menzes.Ale ve 22 týdnu,to mi je nějaký divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.12.11 22:13

A navíc pořád po ránu zvracím.To už by snad taky mohlo přestat ne?Jak vystrčím nohu z postele,tak už běžím.No naštěstí to není celý den jak bejvávalo dřív :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
11.12.11 22:31

asunta: tak to zvracení po ránu mě taky ještě někdy trápí, vadí mi ten lačný žaludek… A to špinění, bych radši jela k doktorovi…můžeš mít třeba jen hodně nízko položenou placentu,nebo to není nic vážného,ale já bych radši jela,radši třikrát zbytečně, než něco zanedbat. dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
11.12.11 23:23

ahoj, to zvracení může být, já třeba nemůžu vůbec žádný těhotenský vitamíny, po tom taky hned zvracím a nebo když se do půl hoďky po probuzení nenajím, tak taky běžím na záchod :-). ale s tim špiněním souhlasím s vesper,jela bych raději k doktorovi, lepší se zeptat, než něco promeškat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
11.12.11 23:27

já zvracím po mamavitu :-D ten nemůžu ani cítit, je to smrad :-) ale teď mám femibion a ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.12.11 14:21

fííha holky, vy ještě zvracíte? No tak to musí být nepříjemný. :( . špinění ve 22TT bych rozhodně nepodceňovala!!! šupky k doktorovy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.12.11 19:27

asunta: myslela jsem na tebe celý den, jak jsi dopadla? :(

nervík2: no, ještě mě to občas po ránu nalačno přepadne… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.12.11 07:20

vesper: ahoj,jdu tam až zítra.Tak jsme zvědavá co mi řekne.A včera zase jako když utne.Já jsem stejně případ sám o sobě.Ono když se to tak veme,ani jsem neměla otěhotnět.Měla jsem se začít léčit hormonálně,protože jsem měla menzes 2 x do měsíce a pak jsem čekala po lécích (norethisteron) na další menzes,abych si odpočítala dny,kdy mám začít brát léky a čekala jsem marně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
13.12.11 11:12

asunta: tak třeba to je s tím nějak spojené,tak hlavně že už je to zase dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
14.12.11 11:17

Asunti, těhotná být máš a určo to dobře dopadne. Držím moc pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie