Tlak v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
24.11.11 15:45

no on si tam ten paleček právě celou dobu cucal :-D
jinak já nevím jestli půjdu na to 3D nebo 4D, teta je gynekoložka a říkala, že ta sonda to mimčo zbytečně přehřívá, tak ho nechci raději zatěžovat, když to není nutné, ale kdo ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 15:48
catherine100 píše:
no on si tam ten paleček právě celou dobu cucal :-D
jinak já nevím jestli půjdu na to 3D nebo 4D, teta je gynekoložka a říkala, že ta sonda to mimčo zbytečně přehřívá, tak ho nechci raději zatěžovat, když to není nutné, ale kdo ví…

jeee..to je krásný…:-)

fakt jo? mě když dělají to 3D,tak je to to samý jako normal UZ, jen to někde přepnou..to zobrazení, ale sondu nemění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
24.11.11 16:03

fakt? Já teda na to 3D/4D chci jít. Jen ať se prcek v té kose zahřeje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
24.11.11 21:04

To jsou krásný fotky :). Já mám zatím jen jednu někdy z 10tt a ted jdu až 2.prosince a to si taky nechám udělat fotku (21tt) :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 21:18

holky, taky cítíte pohyby spíš pořád na jedný straně? já když je cítím tam spíš vlevo…vpravo moc ne..tak nevím čím to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
24.11.11 21:57
vesper píše:
holky, taky cítíte pohyby spíš pořád na jedný straně? já když je cítím tam spíš vlevo…vpravo moc ne..tak nevím čím to

Není to umístěním placenty? Já jí mám pořád vzadu a cítím pohyby nahoře, dole, vpravo, vlevo :D… Všude a pořád :(. A když jsem jí měla na jedný straně, minule na ultrazvuku, tak jsem to asi dní cítila jen vpravo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 22:01

jojo, podle posledního UZ byla vepředu…a ona cestuje? nebo je napevno přirostlá? :-) já fakt tohle nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.11.11 22:08

No já ho cítím jak cestuje kdekoliv se mu chce :-) a placenta se pohybuje ale ne tolik jako mimčo myslim…
zítra jdeme zas na hematologii, tak se na to jdu vyspat a doufam, že vše dopadne dobře …:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 22:13
catherine100 píše:
No já ho cítím jak cestuje kdekoliv se mu chce :-) a placenta se pohybuje ale ne tolik jako mimčo myslim…
zítra jdeme zas na hematologii, tak se na to jdu vyspat a doufam, že vše dopadne dobře …:-)

já se na to v pondělí zeptám, jak to je :-)) tak at to dobře dopadne. dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
24.11.11 22:43
vesper píše:
catherine100 píše:
zítra jdeme zas na hematologii, tak se na to jdu vyspat a doufam, že vše dopadne dobře …:-)

Já jsem si původně myslela, že se placenta nepohybuje vůbec, pan doktor mně překvapil :lol: . Dobrou catherine

já se na to v pondělí zeptám, jak to je :-)) tak at to dobře dopadne. dobrou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 22:46

já si taky myslela že se nepohybuje:-)tak uvidíme co mi poví :) jdu taky na kutě…dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.11.11 00:45

ahoj holky,tak jsem se ptala na ten pocit,že mám dostat menzes,pak mě prohlídl a říkal,že vše je v naprostém pořádku,jen měl strach,abych se nezačala otevírat a chystat k porodu a napsal mi hořčík,takže teď do sebe láduju 3 x denně tabletky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
25.11.11 00:49
asunta píše:
ahoj holky,tak jsem se ptala na ten pocit,že mám dostat menzes,pak mě prohlídl a říkal,že vše je v naprostém pořádku,jen měl strach,abych se nezačala otevírat a chystat k porodu a napsal mi hořčík,takže teď do sebe láduju 3 x denně tabletky

Jéžiš, tak to mu to raději asi taky řeknu :think: . Já ještě nechci rodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 08:16
asunta píše:

nestraš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.11.11 12:01

ahoj holky, tak vy taky máte ten pocit jako před ms? Já to tak mám už od začátku.Taky jsem to říkala doktorce,tak koukala a nic divnýho nenašla a taky jsem dostala hořčík. No tak snad hádám,že ví co dělá. :roll: . Hele a s těma pohybama cítíte je výš než je pupík? Já vůbec nevím jak je poznat. Furt se mi v tom břichu něco třeba a píchá a nafukuje a nevím co je z toho ten pohyb :,( . Už jsem z toho fakt nešťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí