Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no on si tam ten paleček právě celou dobu cucal ![]()
jinak já nevím jestli půjdu na to 3D nebo 4D, teta je gynekoložka a říkala, že ta sonda to mimčo zbytečně přehřívá, tak ho nechci raději zatěžovat, když to není nutné, ale kdo ví…
catherine100 píše:
no on si tam ten paleček právě celou dobu cucal
jinak já nevím jestli půjdu na to 3D nebo 4D, teta je gynekoložka a říkala, že ta sonda to mimčo zbytečně přehřívá, tak ho nechci raději zatěžovat, když to není nutné, ale kdo ví…
jeee..to je krásný…:-)
fakt jo? mě když dělají to 3D,tak je to to samý jako normal UZ, jen to někde přepnou..to zobrazení, ale sondu nemění ![]()
fakt? Já teda na to 3D/4D chci jít. Jen ať se prcek v té kose zahřeje ![]()
To jsou krásný fotky
. Já mám zatím jen jednu někdy z 10tt a ted jdu až 2.prosince a to si taky nechám udělat fotku (21tt)
.
holky, taky cítíte pohyby spíš pořád na jedný straně? já když je cítím tam spíš vlevo…vpravo moc ne..tak nevím čím to
vesper píše:
holky, taky cítíte pohyby spíš pořád na jedný straně? já když je cítím tam spíš vlevo…vpravo moc ne..tak nevím čím to
Není to umístěním placenty? Já jí mám pořád vzadu a cítím pohyby nahoře, dole, vpravo, vlevo
… Všude a pořád
. A když jsem jí měla na jedný straně, minule na ultrazvuku, tak jsem to asi dní cítila jen vpravo ![]()
jojo, podle posledního UZ byla vepředu…a ona cestuje? nebo je napevno přirostlá?
já fakt tohle nevím
No já ho cítím jak cestuje kdekoliv se mu chce
a placenta se pohybuje ale ne tolik jako mimčo myslim…
zítra jdeme zas na hematologii, tak se na to jdu vyspat a doufam, že vše dopadne dobře …:-)
catherine100 píše:
No já ho cítím jak cestuje kdekoliv se mu chcea placenta se pohybuje ale ne tolik jako mimčo myslim…
zítra jdeme zas na hematologii, tak se na to jdu vyspat a doufam, že vše dopadne dobře …:-)
já se na to v pondělí zeptám, jak to je
tak at to dobře dopadne. dobrou
vesper píše:catherine100 píše:
No já ho cítím jak cestuje kdekoliv se mu chcea placenta se pohybuje ale ne tolik jako mimčo myslim…
zítra jdeme zas na hematologii, tak se na to jdu vyspat a doufam, že vše dopadne dobře …:-)Já jsem si původně myslela, že se placenta nepohybuje vůbec, pan doktor mně překvapil
já se na to v pondělí zeptám, jak to je. Dobrou catherine
tak at to dobře dopadne. dobrou
já si taky myslela že se nepohybuje:-)tak uvidíme co mi poví
jdu taky na kutě…dobrou ![]()
ahoj holky,tak jsem se ptala na ten pocit,že mám dostat menzes,pak mě prohlídl a říkal,že vše je v naprostém pořádku,jen měl strach,abych se nezačala otevírat a chystat k porodu a napsal mi hořčík,takže teď do sebe láduju 3 x denně tabletky
asunta píše:
ahoj holky,tak jsem se ptala na ten pocit,že mám dostat menzes,pak mě prohlídl a říkal,že vše je v naprostém pořádku,jen měl strach,abych se nezačala otevírat a chystat k porodu a napsal mi hořčík,takže teď do sebe láduju 3 x denně tabletky
Jéžiš, tak to mu to raději asi taky řeknu
. Já ještě nechci rodit ![]()
asunta píše:
nestraš ![]()
ahoj holky, tak vy taky máte ten pocit jako před ms? Já to tak mám už od začátku.Taky jsem to říkala doktorce,tak koukala a nic divnýho nenašla a taky jsem dostala hořčík. No tak snad hádám,že ví co dělá.
. Hele a s těma pohybama cítíte je výš než je pupík? Já vůbec nevím jak je poznat. Furt se mi v tom břichu něco třeba a píchá a nafukuje a nevím co je z toho ten pohyb
. Už jsem z toho fakt nešťastná.