Tlak v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
19.11.11 20:48
asunta píše:
No to já už vypadám,že jsem vážně těhotná :)Budu muset vyrazit na nákup kalhot :)to já mám zatím něco kolem třech kil nahoře,někdy něco do plusu a někdy něco do mínusu,protože mi je neustále špatně:),ale naštěstí se to z celodenních nevolností přestěhovalo na ranní nevolnosti.

Já jsem nevolnosti neměla žádné, ani jednou jsem nezvracela, nic. A furt jsem jak z kozy duch :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
19.11.11 21:27

Šťastná to žena.Já doslova problila co se dalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
19.11.11 21:32

:D tohle sem mi, naštěstí, obloukem vyhnulo :). Vlastně bych ani nepoznala těhotenství, až teda na ten hematom, co mi tam dělal neplechu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.11.11 11:19

jak ja vám závidím :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
20.11.11 12:59

Ahoj holky,tak já nevím,už to je 15DPO a teplotu mám už 10dnů furt kolem 37-37,5.Hlava mě bolí furt,semtam mě bolí celé tělo a furt běhám čůrat,špatně :poblion: mi je jen někdy a prsa mě taky sem tam bolí,břicho mám jak ve 4měsíci nafouklé.Má dost kolísavou náladu je mi do smíchu ale i do breče.no jsem stoho divná :nevim: .Myslíte,že bych mohla být těhotná? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
20.11.11 18:36
gajkovac píše:
Ahoj holky,tak já nevím,už to je 15DPO a teplotu mám už 10dnů furt kolem 37-37,5.Hlava mě bolí furt,semtam mě bolí celé tělo a furt běhám čůrat,špatně :poblion: mi je jen někdy a prsa mě taky sem tam bolí,břicho mám jak ve 4měsíci nafouklé.Má dost kolísavou náladu je mi do smíchu ale i do breče.no jsem stoho divná :nevim: .Myslíte,že bych mohla být těhotná? :-)

a co test, zkoušela jsi? :nevim: ty příznaky můžou být a nemusí, je to strašně ošemetný, já třeba neměla skoro žádný příznaky…ale ta teplota vypadá nadějně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
20.11.11 19:48

Zkoušela před 4dny,ale to bylo asi brzo na jednom byl duch a na druhem nic.Koupim si mamates,ten je nejlepsi :wink: . u mych dvou rostaku mi to vzdy ukazal,ale to uz je 9 a 7let. :mrgreen: Doufám,že tady se m itaky ukážou ty// a jestli budu,tak doufam,že to bude má vysněná holčička. :kytka: Ale vlastně to je jedno,hlavně at je to zdravý. :srdce: Dám vědět zítra.Ted se chystám do postele s dětma,já jsem hrozně ospalá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
20.11.11 20:45
gajkovac píše:
Zkoušela před 4dny,ale to bylo asi brzo na jednom byl duch a na druhem nic.Koupim si mamates,ten je nejlepsi :wink: . u mych dvou rostaku mi to vzdy ukazal,ale to uz je 9 a 7let. :mrgreen: Doufám,že tady se m itaky ukážou ty// a jestli budu,tak doufam,že to bude má vysněná holčička. :kytka: Ale vlastně to je jedno,hlavně at je to zdravý. :srdce: Dám vědět zítra.Ted se chystám do postele s dětma,já jsem hrozně ospalá :-(

To je hezký, tak dej hlavně vědět, jak to dopadlo. Já bych do ted nepoznala, že jsem těhotná . A my doufáme teda v kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
20.11.11 21:27
gajkovac píše:
Zkoušela před 4dny,ale to bylo asi brzo na jednom byl duch a na druhem nic.Koupim si mamates,ten je nejlepsi :wink: . u mych dvou rostaku mi to vzdy ukazal,ale to uz je 9 a 7let. :mrgreen: Doufám,že tady se m itaky ukážou ty// a jestli budu,tak doufam,že to bude má vysněná holčička. :kytka: Ale vlastně to je jedno,hlavně at je to zdravý. :srdce: Dám vědět zítra.Ted se chystám do postele s dětma,já jsem hrozně ospalá :-(

já na mamatest 10 nedám dopustit :palec: ostatním testům moc nevěřím, protože jsem si dělala najednou ten mamatest 10 a tuším že rapidclear taky 10 a tam ta čárka skoro nebyla vidět a na mamatestu jo. Takže pokud si měla dušíka, tak si myslím, že Ti mamatest ukáže víc a že tam budou //. děj vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
20.11.11 22:24

Moje miminko mi to teda dalo vědět jasně. Koupila jsem si nějakej šmejd a byly tam dvě znatelné čárky na obou testech :D. Jenže to bylo samozřejmě těhotenství nechtěné, takže tam se to projeví, byt nechci. U Vas je to něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
21.11.11 08:46

Ahoj holky,tak test nemam chci mamatest a ten u nas v lékarně nemají a do jíné se dostanu až odpoledne.Tak to vyzkouším zítra ráno,to je nejlepší.Jinak mi je dnes :poblion: a bolí mě trochu břicho.No tak uvidíme,zase se ozuvu holky.A jak vy?
Simčo02,já nevím co to bude,to nikdo nepozná.já jsem to myslela tak,že si moc přeju holčičku,ale že to je vlastně jedno co to bude,hlavně at to je zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
21.11.11 09:09

jo a teplotu mám furt vyšši dnes 37,4 :lol: To vypadá,ale slibně,už jí mám tkhle kolem 37-37,5 už 12dnů :nevim: jsem stoho jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.11.11 10:44

Ahoj holky, můžu taky mezi vás? Jsem v 20tt a teda mám pocit,že prasknu. Během dne se mi břicho nafukuje jako balon. Tak se cpu espumisanem,ale stejně někdy to moc nefunguje. Taky mám pořád takový ty bolesti jako před ms v podbřišku a občas mě tam bodne. Teda jestli já nečekám nějakýho hrocha. :lol: Jsem myslela,že v tomhle týdnu už by to mělo přestat :-( . A závidím těm co nic nepřibrali. Já se bojím na váhu vlézt, už atakuju aspoň 8 kg. No myslím,že se za měsíc nedostanu ani z postele :nevim: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
21.11.11 12:19
gajkovac píše:
Ahoj holky,tak test nemam chci mamatest a ten u nas v lékarně nemají a do jíné se dostanu až odpoledne.Tak to vyzkouším zítra ráno,to je nejlepší.Jinak mi je dnes :poblion: a bolí mě trochu břicho.No tak uvidíme,zase se ozuvu holky.A jak vy?
Simčo02,já nevím co to bude,to nikdo nepozná.já jsem to myslela tak,že si moc přeju holčičku,ale že to je vlastně jedno co to bude,hlavně at to je zdravé.

fakt nemaj mamatest jo? přitom mi přijde nejlepší a hlavně za dobrou cenu, mám radši tyhle papírky než ty plastový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
21.11.11 12:20
gajkovac píše:
jo a teplotu mám furt vyšši dnes 37,4 :lol: To vypadá,ale slibně,už jí mám tkhle kolem 37-37,5 už 12dnů :nevim: jsem stoho jelen

tak uvidíš :-) já třeba teplotu nezkoumala, ale když jsem pak věděla že jsem těhotná,tak jsem topila jak kamínka a měla jí zvýšenou, ale měřenou tedy normálně v podpaží, ne bazální, tu jsem si nikdy neměřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí