Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nervík2 píše:
Ahoj holky, můžu taky mezi vás? Jsem v 20tt a teda mám pocit,že prasknu. Během dne se mi břicho nafukuje jako balon. Tak se cpu espumisanem,ale stejně někdy to moc nefunguje. Taky mám pořád takový ty bolesti jako před ms v podbřišku a občas mě tam bodne. Teda jestli já nečekám nějakýho hrocha.Jsem myslela,že v tomhle týdnu už by to mělo přestat
. A závidím těm co nic nepřibrali. Já se bojím na váhu vlézt, už atakuju aspoň 8 kg. No myslím,že se za měsíc nedostanu ani z postele
![]()
ahojky,Tak to jsi o něco napřed než já
vidíš to, já Ti zase ty kila závidím, já jsem dneska 18+5 a jsem oproti původní váze mínus 4 kila, 1 kilo je nabraný za poslední týden
počítám každý gram navíc…nejsme my nějaký nespokojený? ![]()
ahoj děvčata, jsem v 21 nebo 22 každej tvrdí něco jiného
ale co mi ten můj čipera v břiše provádí, to je až neskutečné - když se snažím pracovat na počítači, uklízet nebo sedim delší dobu u tv kope mne tak, že už vidím i bouličky
jen paní doktorka mi to vzhledem k tomu, že jsem prvorodička nevěří, tak doufám, že malý nebude tak aktivní až se narodí ![]()
jinak závidím vám každé kilo navíc, já mám - 6 a jsem z toho už nešťastná ![]()
vesper píše:gajkovac píše:fakt nemaj mamatest jo? přitom mi přijde nejlepší a hlavně za dobrou cenu, mám radši tyhle papírky než ty plastový
Ahoj holky,tak test nemam chci mamatest a ten u nas v lékarně nemají a do jíné se dostanu až odpoledne.Tak to vyzkouším zítra ráno,to je nejlepší.Jinak mi je dnesa bolí mě trochu břicho.No tak uvidíme,zase se ozuvu holky.A jak vy?
Simčo02,já nevím co to bude,to nikdo nepozná.já jsem to myslela tak,že si moc přeju holčičku,ale že to je vlastně jedno co to bude,hlavně at to je zdravé.
Už jsem si to zařídila,koupí mi ho švagrová.tak zítra ráno to znova testnu. ![]()
holky vy jste provokatérky s tou váhou
. u mě je to asi hlavně proto,že před těhu jsem furt cvičila a jedla fakt málo a zdravě. S těhu okamžitě lehárko a přežíračky, takže mám jasno z čeho to je:-)
Jo mamatest si určo udělej. Já si ho dělala v den kdy jsem to měla dostat a i tak byla čárka slabá a ten plastovej drahej mi neukázal ani za 3 dny skoro nic. určo tam budou //, je to chce správnej test!! držím pěsti ![]()
gajkovac píše:vesper píše:Už jsem si to zařídila,koupí mi ho švagrová.tak zítra ráno to znova testnu.gajkovac píše:fakt nemaj mamatest jo? přitom mi přijde nejlepší a hlavně za dobrou cenu, mám radši tyhle papírky než ty plastový
Ahoj holky,tak test nemam chci mamatest a ten u nas v lékarně nemají a do jíné se dostanu až odpoledne.Tak to vyzkouším zítra ráno,to je nejlepší.Jinak mi je dnesa bolí mě trochu břicho.No tak uvidíme,zase se ozuvu holky.A jak vy?
Simčo02,já nevím co to bude,to nikdo nepozná.já jsem to myslela tak,že si moc přeju holčičku,ale že to je vlastně jedno co to bude,hlavně at to je zdravé.
tak doufam, ze bude testovani uspesne ![]()
nervík2 píše:
holky vy jste provokatérky s tou váhou. u mě je to asi hlavně proto,že před těhu jsem furt cvičila a jedla fakt málo a zdravě. S těhu okamžitě lehárko a přežíračky, takže mám jasno z čeho to je:-)
Jo mamatest si určo udělej. Já si ho dělala v den kdy jsem to měla dostat a i tak byla čárka slabá a ten plastovej drahej mi neukázal ani za 3 dny skoro nic. určo tam budou //, je to chce správnej test!! držím pěsti
já zavídím tobě kila
dej mi aspoň 3
ani bříško nemám…
vesper píše:gajkovac píše:tak doufam, ze bude testovani uspesnevesper píše:Už jsem si to zařídila,koupí mi ho švagrová.tak zítra ráno to znova testnu.gajkovac píše:fakt nemaj mamatest jo? přitom mi přijde nejlepší a hlavně za dobrou cenu, mám radši tyhle papírky než ty plastový
Sěkuji,dám vědět holky. ![]()
vesper, posílám aspoň 5!!!
Kila nic neznamenaj, holt si to dítko odebírá od tebe a ty pak po porodu budeš hubeňour. Já budu po porodu ještě několik měsíců vysvětlovat,že fakt nečekám druhý ![]()
nervík2 píše:
vesper, posílám aspoň 5!!!Kila nic neznamenaj, holt si to dítko odebírá od tebe a ty pak po porodu budeš hubeňour. Já budu po porodu ještě několik měsíců vysvětlovat,že fakt nečekám druhý
co bych za to pred tim dala kdybych zhubla
a ted placu ze nepribiram…to je ironie
ale co neni muze byt,treba to jeste dozenu
a ty nejsi normálně hubeňour Vesper? Mě by se teda hodila tak 5 kilo těhotenstvím a kojením ubrat z počáteční váhy,ale jak to vidím,tak pak budu držet 2 roky dietu
![]()
nervík2 píše:
vesper, posílám aspoň 5!!!Kila nic neznamenaj, holt si to dítko odebírá od tebe a ty pak po porodu budeš hubeňour. Já budu po porodu ještě několik měsíců vysvětlovat,že fakt nečekám druhý
Ted jsi mě rozesmála. Tak rozdáš kila nám dvoum a budem spokojené všechny
. Já jsem ani nezhubla, ani neztloustla a to už to bude 20tt
. Jestli já tam zase nemám nějakýho vyzáblíka ( asi po tatínkovi
)
Simi, jestli mi dáš recept jak rozdat kila, tak ti za to pošlu kolik budeš chtít
. A kdy jdeš na ten velkej utz? nebo jsi už byla?
nervík2 píše:
Simi, jestli mi dáš recept jak rozdat kila, tak ti za to pošlu kolik budeš chtít![]()
. A kdy jdeš na ten velkej utz? nebo jsi už byla?
Normálně poštou nebo e-mailem
. Já jdu až 2. prosince. Před tím jsem chodila po týdnu až 14 dnech, kvůli rizikovýmu a ted už po druhé jdu po 4 týdnech, strašná doba :-/ . Tak snad se dozvím, co to bude. Jde se mnou i přítel, tak ho tam snad nezmlátí, když řekne, že je to holčička ![]()
já jdu 1.12.
, tak to jsem taky zvědavá. Můj manžel by chtěl holčičku, tak když budeme mít kluka, tak to kdyžtak vyměníme ![]()
nervík2 píše:
já jdu 1.12., tak to jsem taky zvědavá. Můj manžel by chtěl holčičku, tak když budeme mít kluka, tak to kdyžtak vyměníme
dobře dobře
, tak potom dej vědět, jak jste na tom ![]()