Tlak v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
25.11.11 14:20

simca02: no taky mě tím vystresovala, ale nic neříkala…někdo to neměří protože v dnešní době ultrazvuků je to asi nevypovídají údaj…hlavně jsme každá jiná… no na mě to taky není poznat a taky jsem 20 tt :-)

a s tou dělohou jak jí poznat nevím jak to vysvětlit,fakt je to poznat co je špek a co děloha no :-) já to hlavně sleduju od začátku, co mi to řekla jedna kolegyně,tak vím, že je to jiný než před tím…hlavně si ty břicha kvůli mě namačkejte, že jsem něco kecla :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.11.11 14:23

s tou výškou dělohy je to různé, ale měla by odpovídat cca týdnu těhotenství, do 20 týdne je to těsně pod pupík a pak je to už jde jenom nahoru :-D
Jinak mě taky nikdo nevěří že už mám půlku za sebou, všichni mi tipujou tak 3. měsíc, když teda vůbec někdo pozná že jsem těhotná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 14:27
catherine100 píše:
s tou výškou dělohy je to různé, ale měla by odpovídat cca týdnu těhotenství, do 20 týdne je to těsně pod pupík a pak je to už jde jenom nahoru :-D
Jinak mě taky nikdo nevěří že už mám půlku za sebou, všichni mi tipujou tak 3. měsíc, když teda vůbec někdo pozná že jsem těhotná :-D

tak to mě právě neodpovídala minule :roll: ale tak nikdo nic neříkal a já se uklidňovala širokou pánví :-))) tak sjem zvědavá na příští poradnu, řekla bych že o něco povyrostla, ale vzhledem k tomu že bych jí měla mít 20 centáků,tak to bych musela mít už pořádný břicho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.11.11 14:30

se máte holky, já už to neutajím ani před slepým. :lol: . No já právě prohmatávala a nevidím rozdíl mezi špekem a dělohou. Jsem měla vždycky docela plochý a vymakaný břicho,takže špeky moc nemám asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 14:34

já bych teda radši břicho,než tohle nic co má být jako to břicho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.11.11 14:41

no to věřím, to je asi zvláštní pocit.Ale neboj ono doroste!!! Teď to povalí :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 14:48

já doufám že jo, už mě nebaví otázky tipu, kde máš břicho ? navíc příští týden se pojedu víc jak po měsící podívat do práce,tak určitě očekávaj břicho…a já přijedu bez něj :lol: si budou myslet, že si to vymýšlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.11.11 15:33

no každej máme něco, to mě říkaj, no máš teda už bříško… :lol: . Moje švagrová neměla břicho snad až do porodu a všechno bylo ok. Kdyby bylo něco blbě,tak by ti doktorka řekla. Takže neboj, ještě budeš na to malý břicho vzpomínat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
25.11.11 16:13

:D já bych chtěla takovýto hezký bříško, ale netěším se, až budu funět ( schody mi dělají problém i ted :D) a sotva se kutálet :(. Mě pozoruje sestra furt, tka říkala, že teda nic moc, ale že už to leze. Tak ted už to asi poletí nahoru :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.11.11 19:11

ahoj holky ja se z vám počůrám smíchy.Kdyby jste viděli mě :lol: Už teď jsem jak valící se koule,už to taky neutajím,tak jsme dneska lítala s chlapem po městě a sháněla kalhoty,páč normální rifle mě už škrtí,tak jsem sháněla laclače kůli zádům.Komedie hard.V jedněch jsem vypadala jak nějaký zahradník,do jinejch jsem se nenacpala vůbec a to mi paní tvrdila,že ty jsou největší.No nakonec jsem si naštěstí vybrala.Tak už to nebudu schovávat,ale budu se chlubit.Jen doufám,že s nima vydržím až do porodu s tou rychlostí jak mi začalo růst břicho......... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.11.11 19:13

Jinak na to bříško,můj chlap se mi směje a říká,že už na mě nemůže dosáhnout,když mě chce obejmout :)A co se týče funění.......no drezína je slabej čajíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
25.11.11 19:15

:D :D :D. Mě asi vyrostl hrozně zadek :D… s kalhotama problém nemám žádnej, ale kalhotky se mi skoro trhaj… :D tak snad neskončím jak nějakej tank :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 19:28
Simca02 píše: :D :D :D. Mě asi vyrostl hrozně zadek :D… s kalhotama problém nemám žádnej, ale kalhotky se mi skoro trhaj… :D tak snad neskončím jak nějakej tank :?

to si v těch lacláčích vypadala jak krteček ne? nebo strýček pompo z Arabely :mrgreen: tak jsem si Tě aspoň podle toho popisu představila :mrgreen: vlož fotku :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 19:29

holky, já dneska o tom miminku vůbec nevím, tak snad je v pořádku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.11.11 19:45

neboj, beztak bude jenom otočený zády a připravuje se jak Tě později potrápí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí