Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
simca02: no taky mě tím vystresovala, ale nic neříkala…někdo to neměří protože v dnešní době ultrazvuků je to asi nevypovídají údaj…hlavně jsme každá jiná… no na mě to taky není poznat a taky jsem 20 tt ![]()
a s tou dělohou jak jí poznat nevím jak to vysvětlit,fakt je to poznat co je špek a co děloha no
já to hlavně sleduju od začátku, co mi to řekla jedna kolegyně,tak vím, že je to jiný než před tím…hlavně si ty břicha kvůli mě namačkejte, že jsem něco kecla
![]()
s tou výškou dělohy je to různé, ale měla by odpovídat cca týdnu těhotenství, do 20 týdne je to těsně pod pupík a pak je to už jde jenom nahoru ![]()
Jinak mě taky nikdo nevěří že už mám půlku za sebou, všichni mi tipujou tak 3. měsíc, když teda vůbec někdo pozná že jsem těhotná ![]()
catherine100 píše:
s tou výškou dělohy je to různé, ale měla by odpovídat cca týdnu těhotenství, do 20 týdne je to těsně pod pupík a pak je to už jde jenom nahoru
Jinak mě taky nikdo nevěří že už mám půlku za sebou, všichni mi tipujou tak 3. měsíc, když teda vůbec někdo pozná že jsem těhotná
tak to mě právě neodpovídala minule
ale tak nikdo nic neříkal a já se uklidňovala širokou pánví
tak sjem zvědavá na příští poradnu, řekla bych že o něco povyrostla, ale vzhledem k tomu že bych jí měla mít 20 centáků,tak to bych musela mít už pořádný břicho ![]()
se máte holky, já už to neutajím ani před slepým.
. No já právě prohmatávala a nevidím rozdíl mezi špekem a dělohou. Jsem měla vždycky docela plochý a vymakaný břicho,takže špeky moc nemám asi.
já bych teda radši břicho,než tohle nic co má být jako to břicho ![]()
no to věřím, to je asi zvláštní pocit.Ale neboj ono doroste!!! Teď to povalí
![]()
já doufám že jo, už mě nebaví otázky tipu, kde máš břicho ? navíc příští týden se pojedu víc jak po měsící podívat do práce,tak určitě očekávaj břicho…a já přijedu bez něj
si budou myslet, že si to vymýšlím
no každej máme něco, to mě říkaj, no máš teda už bříško…
. Moje švagrová neměla břicho snad až do porodu a všechno bylo ok. Kdyby bylo něco blbě,tak by ti doktorka řekla. Takže neboj, ještě budeš na to malý břicho vzpomínat ![]()
já bych chtěla takovýto hezký bříško, ale netěším se, až budu funět ( schody mi dělají problém i ted
) a sotva se kutálet
. Mě pozoruje sestra furt, tka říkala, že teda nic moc, ale že už to leze. Tak ted už to asi poletí nahoru
![]()
ahoj holky ja se z vám počůrám smíchy.Kdyby jste viděli mě
Už teď jsem jak valící se koule,už to taky neutajím,tak jsme dneska lítala s chlapem po městě a sháněla kalhoty,páč normální rifle mě už škrtí,tak jsem sháněla laclače kůli zádům.Komedie hard.V jedněch jsem vypadala jak nějaký zahradník,do jinejch jsem se nenacpala vůbec a to mi paní tvrdila,že ty jsou největší.No nakonec jsem si naštěstí vybrala.Tak už to nebudu schovávat,ale budu se chlubit.Jen doufám,že s nima vydržím až do porodu s tou rychlostí jak mi začalo růst břicho......... ![]()
Jinak na to bříško,můj chlap se mi směje a říká,že už na mě nemůže dosáhnout,když mě chce obejmout
A co se týče funění.......no drezína je slabej čajíček ![]()
. Mě asi vyrostl hrozně zadek
… s kalhotama problém nemám žádnej, ale kalhotky se mi skoro trhaj…
tak snad neskončím jak nějakej tank ![]()
Simca02 píše:![]()
![]()
. Mě asi vyrostl hrozně zadek
… s kalhotama problém nemám žádnej, ale kalhotky se mi skoro trhaj…
tak snad neskončím jak nějakej tank
to si v těch lacláčích vypadala jak krteček ne? nebo strýček pompo z Arabely
tak jsem si Tě aspoň podle toho popisu představila
vlož fotku ![]()
holky, já dneska o tom miminku vůbec nevím, tak snad je v pořádku ![]()
neboj, beztak bude jenom otočený zády a připravuje se jak Tě později potrápí ![]()