Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,tak já jdu na ultrazvuk zítra a pořád se rozhoduji jestli si to nechám říct co čekáme či ne.Myslela jsem,že chlapovi záleží na tom,co čekáme,ale prej hlavně že to bude zdravé,tak nevím,jestli jo,či ne.Jen docela mrzí,že se mnou na ultrazvuk nepůjde.Škoda.
asunta píše:
ahoj holky,tak já jdu na ultrazvuk zítra a pořád se rozhoduji jestli si to nechám říct co čekáme či ne.Myslela jsem,že chlapovi záleží na tom,co čekáme,ale prej hlavně že to bude zdravé,tak nevím,jestli jo,či ne.Jen docela mrzí,že se mnou na ultrazvuk nepůjde.Škoda.
Ahoj, jestli si to nenechám říct, tak jsi u mně fak dobrá. Já bych to nevydržela. Od 2. měsíce se těším, až mi poví, co to bude
. Proč s tebou nepůjde? Nechce, nebo nemůže?
No je pokrývač a nechce se mu di špitálu v montérkách a hlavně teď nedělá v Jihlavě.Takže aby sem kuli tomu letěl............
asunta píše:
No je pokrývač a nechce se mu di špitálu v montérkách a hlavně teď nedělá v Jihlavě.Takže aby sem kuli tomu letěl............
Áha, to je škoda
. Mě přítel přemlouvá od tý doby, co tam chodím. Tak mu ted po druhé vyhovím. On do toho nebyl moc zapálenej, takže tady to aspon prospěje ![]()
já jsem třeba ráda, že můj přítel se mnou šel, od tý doby co malýho viděl je jak vyměněný, pořád si s nim povídá hladí ho a občas mu čte pohádky do bříška
je to roztomilé ![]()
a hlavně ho vidět jak byl naměkko, to bylo k popukání ![]()
catherine100 píše:
já jsem třeba ráda, že můj přítel se mnou šel, od tý doby co malýho viděl je jak vyměněný, pořád si s nim povídá hladí ho a občas mu čte pohádky do bříškaje to roztomilé
a hlavně ho vidět jak byl naměkko, to bylo k popukání
Tak k pohádkám furt přemlouvám, ale neshledává se to s úspěchem. Ale tak příště jdem na půl hodinovej
. Minule jenom viděl, jak si tam kopnul a to bylo všechno. Ale vyprávěl o tom každýmu ![]()
catherine100 píše:
já jsem třeba ráda, že můj přítel se mnou šel, od tý doby co malýho viděl je jak vyměněný, pořád si s nim povídá hladí ho a občas mu čte pohádky do bříškaje to roztomilé
a hlavně ho vidět jak byl naměkko, to bylo k popukání
když byl se mnou manžel poprvé na UTZ tak ho to tak rozhodilo že když jsme vyjížděli z parkoviště tak to nacouval do jinýho vyjíždějícího auta…nic se nestalo, jen trochu laku odřeno… ![]()
tak to je dobré, to by mě vážně pobavil, ještě že u nás jsem řídila já ![]()
ahoj holky
. no já měla zážitek s tím utz ve 13.týdnu… Jsem tam šla sama a doktorka po mě chtěla vyndat si piercing z pupíku a mě to nešlo. Tak jsem rychle volala manželovi, aby rychle dojel z práce s kleštěma. Jsem byla úplně vyřízená… Tak dojel a byla jsem tak ráda,že to mohl vidět. Byl z toho úplně vyjevenej. Prej - to už je normálně děcko? Si asi myslel,že tam bude nějaká fazola nebo co…
No ti chlapy fakt neví o těhotenství nic.. ![]()
nervík2 píše:
ahoj holky. no já měla zážitek s tím utz ve 13.týdnu… Jsem tam šla sama a doktorka po mě chtěla vyndat si piercing z pupíku a mě to nešlo. Tak jsem rychle volala manželovi, aby rychle dojel z práce s kleštěma. Jsem byla úplně vyřízená… Tak dojel a byla jsem tak ráda,že to mohl vidět. Byl z toho úplně vyjevenej. Prej - to už je normálně děcko? Si asi myslel,že tam bude nějaká fazola nebo co…
No ti chlapy fakt neví o těhotenství nic..
a fakt jste to sundavali kleštěma? ![]()
catherine100 píše:
tak to je dobré, to by mě vážně pobavil, ještě že u nás jsem řídila já
chudáček byl z toho dojatej…teď jdeme v pondělí na ten v tom 20 tt..tak snad nebude další škrábanec na autě ![]()
no naštěstí to zvládl rukama,ale mě to nešlo jak jsem byla nervózní a spocená
. Docela jsme se pobavili… Já si myslím,že už u toho druhýho utz budou chlapy víc v poho. Oni asi byli jen v šoku,když viděli poprvé to dítko na obrazovce. Je to zážitek,co? Mě vůbec nepřipadlo,že by to mohlo být ve mě… Teď čekám první pohyby.
nervík2 píše:
no naštěstí to zvládl rukama,ale mě to nešlo jak jsem byla nervózní a spocená. Docela jsme se pobavili… Já si myslím,že už u toho druhýho utz budou chlapy víc v poho. Oni asi byli jen v šoku,když viděli poprvé to dítko na obrazovce. Je to zážitek,co? Mě vůbec nepřipadlo,že by to mohlo být ve mě… Teď čekám první pohyby.
jojo, i já z toho měla velký zážitek, protože jsem ho poprvé na tom screeningu viděla pořádně, a jak tam házelo ručkama a nožičkama a vypadalo spokojeně… JE TO NÁDHERA
já pohyby mám, jen občas … ale už by mohly začít sílít začala jsem 20 tt…no a v pondělí už se nemůžu dočkat až zase uvidíme toho našeho broučka ![]()
no náš drobeček při každém UTZ spí a odmítá se vzbudit, i přes někdy dost bolestivé pokusy doktora ho vzbudit
ale na tom poslednim velkém UTZ spal a přitom si cucal palecek, takže to bylo taky moc roztomilé ![]()
Jinak já mam pohyby dost výrazné občas vidími bouličky na břiše, ale kdykoliv je u toho přítel, malej jak kdyby to vytušil, přestane a schovává se ![]()
tak to bude hodne dite
ja teda pokazdy kdyz jdu na UZ tak tam skace a buhvi co jeste
ale tak treba spi v noci se mnou…a to by nebylo vubec spatny
ja uz bych taky chtela vic citit pohyby…ale asi je jeste brzo na poradny kopance a boule ![]()