Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vesper píše:
holky, já dneska o tom miminku vůbec nevím, tak snad je v pořádku
neboj určitě jo.Mě třeba včera na noční pořad prcek štouchal a dneska vůbec nic
asi je ještě brzo viď na pravidelný pohyby, začala jsem 20 tt…tak mě snad jen zvesela kope do zad
no v pondělí jdeme na UZ,tak uvidíme jak se mu (jí) daří ![]()
co máte v plánu na první adventní víkend holky?
Zítra se slaví narozeniny dědy a v něděli mám službu ![]()
asunta píše:Zítra se slaví narozeniny dědy a v něděli mám službu
co máte v plánu na první adventní víkend holky?
fuj, pracovat v neděli
ale tak aspoň, že sobotu máš volnou
a oslava zní dobře, určitě budou nějaký laskominky, mňam ![]()
no,ale pak mám týden dovolený,takže budu vegetit
Oběhám si doktory,V pondělí jdu na ultrazvuk srdíčka a pak se skočím k obvoďačce domluvit na neschopence od ledna
Ješte jim odsloužím Silvestra a už mě v práci neuvidí
asunta píše:
no,ale pak mám týden dovolený,takže budu vegetitOběhám si doktory,V pondělí jdu na ultrazvuk srdíčka a pak se skočím k obvoďačce domluvit na neschopence od ledna
Ješte jim odsloužím Silvestra a už mě v práci neuvidí
však jo, ať naberete s mimčem síly než se vyklube na svět
Já jsem doma už od 15 tt a jsem za to ráda
Vy ještě pracujete? Já mám naštěstí práci z domova, protože mi dala dr. na výběr buď budu pracovat z domu a jen 4 hod denně nebo mě nechá na neschopence a to od 6 tt. Ale teď jsem za to ráda, každý den jezdit někam do práce a tam být 8 hodin bez odpočinku by mě asi zabilo.
Takže já mám víkend každý den ![]()
Mě gyndař řekl,že Těhotenství není důvod k neschopence a že mi jedině napíše přeřazení,ale na to se mu můžu vykašlat,abych denně vstávala o půl páté a v práci lítala s postelema a tahala lidi,takže mám normálně služby a vyhovuje mi to.A noční mi naštěstí nevadí.Jinak pracuju jako zdravotní sestra
a holky v práci jsou na mě hodný ( až teda na tu jednu,ale s tou moc služeb naštěstí nemám )hodně mi pomáhají a snaží se mi ulevit.
No já mam leidenskou mutaci, takže mám i prohlídky častěji i když moje doktorka je zase zastánce toho, raději nic nepodcenit, takže mě přiměla absolvovat všechny dostupné testy ![]()
Asi záleží i na práci, já jsem většinu hodně jezdila autem a chodila na prohlídky do továren a firem, takže by to asi nebylo úplně košér ![]()
Já jsem na rizikovým, takže práci a jakoukoli jinou fyzickou činnost, jsem měla zakázanou úplně a ted nemůžu sehnat ani žádnou brigádu, už je na to taky pozdě, takže nechám přítele, at se o mě postará
. vesper : Kdy jsi začala 20tt?
já jsem doma od toho 15 tt, za prvé jsem dojížděla do práce denně celkem 140 km (70 tam a zpět…) a taky mám víc zdravotních neduh
léčím se s vyšším TK (takže klid je pro mě lepší), mám taky mutaci,ale MTHFR (akorát se mnou teda nic mo nedělají) a 7.11. jsem byla na AMC,takže po tom bych stejně asi zůstala doma
no a celkově doktorka říkala,že na to mám nárok..sama mi jí nabídla…a já si pak o ní později řekla
Když on to počítá každej jinak
… Já jsem dnes začala 20tt a tak říkám, že jsem ve 20tt
ted jsi mi úplně rozhodila můj sčítací systém
… A kdy máš termín?
Ahojky chtěla jsem se zeptat podle vypočtu bych dneska měla mit OVU a mam takovy divny tlak v podbrisku je to normalni???
Ahoj, já jsem si nikdy OVU nijak nehlídala, takže ti nepomůžu, snad ti pomůžou holky
![]()