Tlak v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
25.11.11 19:49
vesper píše:
holky, já dneska o tom miminku vůbec nevím, tak snad je v pořádku :(

neboj určitě jo.Mě třeba včera na noční pořad prcek štouchal a dneska vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 19:49

asi je ještě brzo viď na pravidelný pohyby, začala jsem 20 tt…tak mě snad jen zvesela kope do zad :-) no v pondělí jdeme na UZ,tak uvidíme jak se mu (jí) daří :)

co máte v plánu na první adventní víkend holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.11.11 20:05

Zítra se slaví narozeniny dědy a v něděli mám službu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 20:11
asunta píše:
Zítra se slaví narozeniny dědy a v něděli mám službu :(

fuj, pracovat v neděli :-( ale tak aspoň, že sobotu máš volnou :palec: a oslava zní dobře, určitě budou nějaký laskominky, mňam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.11.11 20:17

no,ale pak mám týden dovolený,takže budu vegetit :)Oběhám si doktory,V pondělí jdu na ultrazvuk srdíčka a pak se skočím k obvoďačce domluvit na neschopence od ledna :)Ješte jim odsloužím Silvestra a už mě v práci neuvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 20:21
asunta píše:
no,ale pak mám týden dovolený,takže budu vegetit :)Oběhám si doktory,V pondělí jdu na ultrazvuk srdíčka a pak se skočím k obvoďačce domluvit na neschopence od ledna :)Ješte jim odsloužím Silvestra a už mě v práci neuvidí

však jo, ať naberete s mimčem síly než se vyklube na svět :hug: Já jsem doma už od 15 tt a jsem za to ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.11.11 20:21

Vy ještě pracujete? Já mám naštěstí práci z domova, protože mi dala dr. na výběr buď budu pracovat z domu a jen 4 hod denně nebo mě nechá na neschopence a to od 6 tt. Ale teď jsem za to ráda, každý den jezdit někam do práce a tam být 8 hodin bez odpočinku by mě asi zabilo.
Takže já mám víkend každý den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.11.11 20:27

Mě gyndař řekl,že Těhotenství není důvod k neschopence a že mi jedině napíše přeřazení,ale na to se mu můžu vykašlat,abych denně vstávala o půl páté a v práci lítala s postelema a tahala lidi,takže mám normálně služby a vyhovuje mi to.A noční mi naštěstí nevadí.Jinak pracuju jako zdravotní sestra :)a holky v práci jsou na mě hodný ( až teda na tu jednu,ale s tou moc služeb naštěstí nemám )hodně mi pomáhají a snaží se mi ulevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.11.11 20:31

No já mam leidenskou mutaci, takže mám i prohlídky častěji i když moje doktorka je zase zastánce toho, raději nic nepodcenit, takže mě přiměla absolvovat všechny dostupné testy :-)
Asi záleží i na práci, já jsem většinu hodně jezdila autem a chodila na prohlídky do továren a firem, takže by to asi nebylo úplně košér :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
25.11.11 21:14

Já jsem na rizikovým, takže práci a jakoukoli jinou fyzickou činnost, jsem měla zakázanou úplně a ted nemůžu sehnat ani žádnou brigádu, už je na to taky pozdě, takže nechám přítele, at se o mě postará :D. vesper : Kdy jsi začala 20tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 21:15

já jsem doma od toho 15 tt, za prvé jsem dojížděla do práce denně celkem 140 km (70 tam a zpět…) a taky mám víc zdravotních neduh :-) léčím se s vyšším TK (takže klid je pro mě lepší), mám taky mutaci,ale MTHFR (akorát se mnou teda nic mo nedělají) a 7.11. jsem byla na AMC,takže po tom bych stejně asi zůstala doma :pankac: no a celkově doktorka říkala,že na to mám nárok..sama mi jí nabídla…a já si pak o ní později řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 21:16

simca: včera :) dneska jsem 19+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
25.11.11 21:19

Když on to počítá každej jinak :D… Já jsem dnes začala 20tt a tak říkám, že jsem ve 20tt :,( ted jsi mi úplně rozhodila můj sčítací systém :D… A kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
25.11.11 21:21

Ahojky chtěla jsem se zeptat podle vypočtu bych dneska měla mit OVU a mam takovy divny tlak v podbrisku je to normalni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
25.11.11 21:22

Ahoj, já jsem si nikdy OVU nijak nehlídala, takže ti nepomůžu, snad ti pomůžou holky :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí