Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No s tím hodným si právě nejsem jistá, dokáže mě tak potrápit, že si musim jít i lehnout, aby se trosicku zklidnil
ale jakmile je u doktora tak si hraje na svatouška ![]()
Já jsem 22tt a cítím ty větší pohyby už takový 3 týdny, ani mi to paní doktorka nechtěla věřit, takže je to asi hodně individuální…
jo tak to jo…doma zlobí a u pana doktora je to andílek, to začíná brzo ![]()
já mám hlavně placentu vepředu,tak nevím jestli to na to má taky vliv…a pohyby citím jen v jednom míste na břiše kde placenta není
a jak píšeš podle mě je to hrozně individuální, každý miminko je jiný, jinak velký,jindy aktivní, záleží taky jak tak zrovna leží a tak…to se nedá srovnávat…no a doktoři ty jedou všechno podle svých tabulek ![]()
no holky, já totiž moc nevím jak ty pohyby poznat. Pokud to nejsou úplný kopance, tak si spíš myslím,že je to žaludek nebo zaražený větry
. Mě teď 2× na utz spalo, takže se obávám aby vůbec žil, protože na těch utz před tím sebou mlelo…
ale teda děsně se těším až ho zase uvidím a hlavně co to bude ![]()
nervík2:taky mi to někdy dělá problém poznat od střev
já myslím, že čím je to miminko vetší,tak má i potřebu spinkat a hodně miminek prý spí přes den když ho ukolíbáváš tím jak se hýbeš… neboj
a někdo mi dokonce říkal, nebo jsem četla někde na netu, že 90% dne prospí,ta nevím co je na tom pravdy ![]()
jsem taky zvědavá na UTZ, dlouho jsem nebyla
uf, to jsem si oddychla
Každopádně chrápe asi dost
.Kéž by to tak bylo i po porodu. No holky je to zážitek to těhotenství,co? Kdyby se něco stalo,tak nevím jestli bych se nezbláznila. Když už toho prcka člověk viděl…
Asi bych neměla sílu to znovu zkoušet.
nervík2 píše:
uf, to jsem si oddychlaKaždopádně chrápe asi dost
.Kéž by to tak bylo i po porodu. No holky je to zážitek to těhotenství,co? Kdyby se něco stalo,tak nevím jestli bych se nezbláznila. Když už toho prcka člověk viděl…
Asi bych neměla sílu to znovu zkoušet.
na takový věci ani nemysli!
mysli jen pozitivně ju? nesmíme si takové věci vůbec připouštět
neříkám že nemám strach, od začátku furt něco špatně…ale i tak se snažím být pozitivní, miminko potřebuje veselou maminku ![]()
díky vesper, já jen mám takový deprese, když jsem si prožila ty IVF a srajdy kolem,že už nemám sílu na další průšvihy. Ale určo bude všechno dobře!!!!!! ![]()
Tak zpět k dobré náladě. Holky pak ukažte fotečky z utz, ju? Mě všechny děti připadnou skoro stejný.
![]()
jasný, chápu, ale říkej si, že už jste se dostali takhle daleko, tak je to silný jedinec
já o první mimi přišla na začátku a tak mám taky strach, ale říkám si že je to silný kluk nebo holka, protože když jsem otěhotněla měla jsem hodně stresu v práci, pak když jsem to zjistila,to bylo den před odjezdem na dovolenou autem do chorvatska, tak dal i tu jízdu tam a zpátky, to horko, pak zase stres v práci… ![]()
já žádnou aktuální fotečku bohužel nemám, ale můžu vložit ty z toho prvotrimestrálního screeningu ![]()
posílám dvě fotečky
jsou ale už z 18.10.2011 kdy jsme podle PM byli 13+6, ale velikost dle UZ 13+0. Na tom 3D se nechtěl(a) ukázat mamince
nový fotečky snad v pondělí ![]()
koukám, že jsme to žádná neměla jednoduché, taky jsem měla první missed
ale každým týdnem si říkám že je to lepší a lepší. Tím, že cítím ty pohyby jsem o moc klidnější…
já mám z posledního utz jen fotku hlavičky, víc se nám tam nevešlo a hlavně odmítal jako vždy spolupracovat ![]()
catherine100 píše:
koukám, že jsme to žádná neměla jednoduché, taky jsem měla první missedale každým týdnem si říkám že je to lepší a lepší. Tím, že cítím ty pohyby jsem o moc klidnější…
já mám z posledního utz jen fotku hlavičky, víc se nám tam nevešlo a hlavně odmítal jako vždy spolupracovat
vypadá jako když si cucá paleček ![]()
já mám ještě jednu fotku z 10.11.,ale ta je taková tmavá a hlavně ji nemám naskenovanou
tak čekám na to pondělí… ![]()
juu Vesper ta 3D je super
. To už jsi byla tak brzy? Já jdu až ve 23TT.
nervík2 píše:
juu Vesper ta 3D je super. To už jsi byla tak brzy? Já jdu až ve 23TT.
nene, já byla normálně na tom prvotrimestrálním screeningu a paní doktorka to přepla i na to 3D a dostala jsem i fotku
Akorát se stydí, schovává obličej i to co má mezi nožkama ![]()
na ten 3D se chodí později ne, myslím že doporučují 22.-30. týden…
nervík2 píše:
juu, to je hodná paní doktorka
to jo,tak když už to ten UZ umí viď,tak proč ne..:-) tobě ještě nikdy neukázali mimi na 3D?
jak jdu v po do nemocnice na ten velký,tak tam mají taky 3D,tak doufám, že mi taky udělají fotečku ![]()