Tlak v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
25.11.11 12:17

ahoj já ty pohyby cítím různě, ale nejvíc v podbřišku nad pupíkem ještě ne, na to je malej, tam ještě nedorostl :-) Nejdřív je to takové ťukání a pak tě kopne tak, že to určitě poznáš :-D ten můj rád okopává močák a to není teda moc příjemné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.11.11 12:33

no tak to teda nevím kdy to ucítím. někdy je to takový chvění kolem pupíku,ale nevím co to je. No já asi budu potřebovat vidět jak se mi dělá hrbol na břichu,abych to poznala :nevim: :oops: . A cítite to asi hlavně večer,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.11.11 12:41

No ja to mam během celého dne, hlavně když sedím,asi je tam zmáčklej tak se mu to nelíbí. Myslím, že většina je cítí víc večer, protože je člověk víc v klidu a víc si toho všímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.11.11 12:56

ty to Catherine, tak co tě čeká až bude ještě větší :lol: .Ale je to super,že máš dítko jakoby pořád pod dohledem. Ale někde jsem četla,že když sebou dítě moc mele,že to taky není moc dobrý. že může mít třeba nedostatek kyslíku. Ale to tě nechci děsit!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 13:02

ahoj holky, já cítím pohyby ještě zřídka, ale různě, nejen večer a cítím je spíš nalevo od pupínku a spíš pod pupíkem, nad pupíkem rozhodně ne, tam nemám ani břicho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.11.11 13:13

no jo hubeňouři. Já mám břicho snad už pod bradou :mrgreen: . Tak to asi nad pupíkem budu mít už ten žaludek :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.11.11 13:16

Taky jsem to četla, ale doktorka mi říkala, že to právě může být tím, že jsem zhubla a vůbec nepřibírám, podle utz je vše v poho, tak třebas to bude jen víc hyperaktivní dítko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 13:18
nervík2 píše:
no jo hubeňouři. Já mám břicho snad už pod bradou :mrgreen: . Tak to asi nad pupíkem budu mít už ten žaludek :potlesk: :lol:

já hubeňour rozhodně nejsem, ale je fakt, že vážím míň než kdy jindy :mrgreen: ale když si lehneš na záda,tak se dá krásně najít kam až je děloha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.11.11 13:41

no to je možný, já si nadělala špeky na břichu, tak to asi proto necítím. :D .Joo, jak cítíte, kde je konec dělohy? Holky, připadám si jako dement,že teda ani tohle nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.11.11 13:41

no to je možný, já si nadělala špeky na břichu, tak to asi proto necítím. :D .Joo, jak cítíte, kde je konec dělohy? Holky, připadám si jako dement,že teda ani tohle nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 14:00
nervík2 píše:
no to je možný, já si nadělala špeky na břichu, tak to asi proto necítím. :D .Joo, jak cítíte, kde je konec dělohy? Holky, připadám si jako dement,že teda ani tohle nevím…

nejsi dement, možná jsem to jen blbě napsala :mrgreen: občas mám problém se srozumitelně vyjadřova, hlavně když píšu :-) prostě když si lehneš na záda a šáhneš si na bříško tak to poznáš :-) je to takový tvrdší bříško..nebo jak to napsat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
25.11.11 14:03

no já to zkoušela nahmatat a mám to bříško takový celý tvrdí snad až skoro nad prsa. Jsem asi nějaká anomálie, co necíti pohyby a mám giga dělohu až po bradu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.11.11 14:10

třeba jo :-) a v poradně Ti mudr. neměří dělohu? na mě minule vytáhla krejčovský metr a měřila :-)) říká se tomu výška fundu :-))) a jsem podle grafu v těhu průkazce hluboko pod průměr..až mám strach jestli mimi dobře roste… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
25.11.11 14:14

:D :D :D taky jsem chvíli přemýšlela nad tím, jak poznáš, kde je děloha :D… Já jsem celkem hubená a pohyby cítím od 16tt :think: . To jsem skoro neměla ani břicho. Nikdo to na mně nepozná skoro ani ted ( 20tt) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
25.11.11 14:14

ještě, že mně to neměřil, pak bych se 4 týdny strachovala, než mi řekne něco dalšího :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí