Graf BT - čo si o ňom myslíte?

6
21.3.12 15:37

Graf BT - čo si o ňom myslíte?

Ahojte dievčatá, neviem si už rady s mojím grafom.. nechcem si nič nahovárať, alebo byť zbytočne zase sklamaná.. http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?…&

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24870
21.3.12 15:52

Graf nefunguje, dej si u svého grafu - Sharing, Get Code, vyroluj nahoru a zkopíruj adresu v tom prvním rámečku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.3.12 17:03

Skúsim to takto s fotkou.. neviem to sem vložiť inak :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
21.3.12 17:18

Postup jsem napsala ;) Jinak ke grafu, BT je krásně vysoko, drží se víc jak 18 dní, jen mi tam chybí označený pozitivní těhu test, tak hurá pro něho a co nejdřív doplnit údaje 8) Osobně si myslím, že s největší pravděpodobností těhu jsi, ale věštit fakt neumím. A hlavně dej vědět, jak testování dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.3.12 17:24

No veď test som si zatiaľ ani nerobila.. ale určite urobím, alebo rovno skočím k doktorovi :mavam: .. dám určite vedieť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
21.3.12 17:28

Na doktora bude ještě brzy, nic tam neuvidí, maximálně vezme krev. Skoč do lékárny, kup Mamatest 10, jsou tam dva proužky a hurá do testování, v tuto dobu by měly být krásné dálnice! Budu čekat na info a držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.3.12 13:48

Maky, test pozitívny !!! Veľmi sa teším :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.3.12 14:16

Takovou odpověď jsem čekala, lupneš sem foto? ;) Moc moc gratuluji! :kytka: Pak mi dej prosím vědět, co u doktora 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.6.12 12:54

Graf

Ahoj holky, můžete se, prosím, kouknout na můj graf? FF mi označil ovulku na 8DC, ale moc se mi to nezdá. Hleník by byl, ale pak ty teploty, no nevím. :roll: Děkuji za názory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
20.6.12 13:01
@snailka píše:
Ahoj holky, můžete se, prosím, kouknout na můj graf? FF mi označil ovulku na 8DC, ale moc se mi to nezdá. Hleník by byl, ale pak ty teploty, no nevím. :roll: Děkuji za názory :lol:

Hmm, to je fakt divnej graf. :think: Kdyby tam nebyla 8DC ta nízká teplota, tak bych si tipla ovulaci na 18DC, oplodňující sex na 19DC a teď se ti teplota drží krásně nahoře, tak jen aby tak vydržela. :palec:

Je to první cyklus, co měříš? Pokud jo, tak těžko radit. Po pár cyklech budeš vědět, kdy přibližně ovulaci míváš. Ono je rozdíl, jestli ji máš hodně brzo (8DC - což se mi zdá hodně neobvyklé), nebo pozdě (18DC - to se mi neobvyklé nezdá, já mívala ovulaci 18-21DC). A když už potom přibližně víš, kdy asi tak bývá, tak já to ověřovala ovulačníma testama. Časem mi většinou stačil 1 max 2. ;) (rozuměj, že jsem se na den trefila do ovulace a „papírek“ mi to jen potvrdil že jsem nemusela dělat ovulační testy tejden než to vyšlo ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.6.12 13:09

Graf

@Wiolla Děkuji za reakci :D Měřím už nějakou dobu a třeba minulý měsíc byla ovu 13DC, ale taky jsem jí jednou měla až 21DC. Právě jsem od toho 9DC začala dělat ovu testy, ale byly negativní. I když jednou se mi stalo, že byly i 6 dní krásně pozitivní, tak to možná na mě nefunguje. :roll: Jinak bych si taky tipla ovu na ten 18DC, navíc mě asi 4 dny bolelo břicho. Stejně musím počkat, ale jsem tak zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.6.12 13:28

Ahoj Snailka,
myslím si, že si mala OVU 16 deň, následne na to ti stúpla teplota o 0,3 stupňa a drží sa už hore. Keď kukneš na môj graf, čo som tu naposledy priložila, tiež som si myslela, že som mala OVU 14. deň ale mala som až 21. deň :D.. a teraz je z toho už celkom fajn viditeľné bruško :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Držím ti palce, aby to vyšlo a aby si sa držala už len „hore“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.6.12 13:32

Pomýlila som sa prepáč :).. OVU ti vychádza samozrejme na 18. deň cyklu (pomýlila som si to s dátumom :) :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.6.12 14:37

@LuGkaEmY Ahoj, to si právě taky myslím, že ovu byla až ten 18DC, tak uvidíme, co z toho bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.3.19 10:33

Ahoj holky, co myslíte? Měřím BT poprvé, tak jsem napnutá. Myslíte, že by z toho něco mohlo být? Vím, že je asi ještě brzy, ale jsem celkem nedočkavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí