Den oplodnění podle hlenu

10
20.3.12 22:19

Den Oplodnění

Ahojy ahoj zdravím vás všecky snažíme se o mimíska a vubec tomu nerozumím,všude se píše o nejakem ovulačnímu hlenu,ale to znamena když ten hlen(výtok)mám tak ten den muže dojit k oplodnění?takže před tyden jsem měla divný výtok!bylo to zkratka prusvitné tahlo se to ,nekdo mi řekl že to muže být ovu tak sme sexovali a někdo řika že až tak 3 dny po tom tak nevím:-( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
20.3.12 22:55

Nikdo nereaguje, není divu, takhle položený dotaz nemá smysl, protože na to není krátká odpověď, jestli tě to fakt zajímá, musíš si o tom aspoň něco málo načíst, na Googlu apod. ti určitě na téma ovulační hlen vyběhne hromada článků. Hodně zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
21.3.12 06:34

Skvěle je to popsané tady ;)
http://www.rodina.cz/clanek3633.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
21.3.12 08:34

Je to tak jak ti napsaly holky přede mnou.. spíš si o tom něco načti - někdo má plodný hledn 2-4 dny před ovulací a pak ještě je čas než se vajíčko uvolní.. tzn.klidně 5-6 dní před oplodněním… někdo jej má přímo v době ovulace.
Takže na tohle spoléhat na 100% nemůžeš, ale pokud máš plodný hlen, společně s měřenou BT a samovyš. čípku můžeš docela přesně uvažovat nad tím, kdy a jestli bylo miminko počato.
Samozřejmě z jednoho cyklu to nepoznáš.. chce to aspoň 3 měs. sledovat, abys měla přehled jak se chová tvé tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
21.3.12 09:27

doporučuji merenibt.xf.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
21.3.12 09:34

Ahoj holky, jak je to teda s tím ovulačním hlenem? Můžu mít ovulaci i bez něj? Dnes jsem 15 DC, podivně mě pobolívá břicho, jako u menses, ale žádný hlen, ani mokrý, ani bílkový nemám. Řekla bych, že mám stále suchou fázi tak já vám nevím… mám první měsíc po vysazení antibaby :-), tak v tom ještě nejsem moc zdatná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
21.3.12 09:43

pettta Ovu můžeš mít o mnohem později, já jsem jeden cyklus měla i 21 den. Pokud jsi první měsíc po vysazení, tak ještě pořádně nevíš, jak tvé tělo funguje. Doporučuji ten první cyklus sledovat a příště už budeš chytřejší. A plodný hlen u někoho být nemusí, ale pak to snižuje pravděpodobnost oplodnění (ale nevylučuje, jen je to horší pro spermijky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
21.3.12 10:12

Holky, víte čemu nerozumím, že dřív žádné měření BT, žádné podpůrné prostředky apod a šlo to hned… nyní, aby se člověk naučil encyklopedii o fungování těla a byl jak časomíra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
21.3.12 10:17

pettta Hned to určitě nešlo, tomu nevěřím. Moje mamka se snažila otěhotnět 10 let. Myslím, že to spíše tak neřešili, neplánovali. A dneska spousta lidí taky neměří a nesleduje se a jde to. To sledování prostě jen pomáhá plánování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.3.12 09:40

Tak že když jsem měla ten výtok hlenovity to vubec nemsui znamenat že jsm měla ovulaci??ach jo ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
23.3.12 13:05

Taky bych ráda věděla, jak ty hleny postupují. Já mám stále sucho, včera mírně mléčný hlen a dnes bylo :hug: , ale asi ještě brzy? Jsem dnes 17 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí